- 12 Temmuz 2022
- 23.150
- 84.924
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynanam kaynanam canim kaynanam hic teklif bile etmez . Bazen dogumgunlerimde para verir kizim sen ne istersen al kendine benim aldigimi begenmezsin der. Bu huylarini cok deviyorum hic karismaz cunku benim hoslanmadigimi bilir . Param varsa ben alirim yoksa sonra alirim. Kimseyi skintiya sokmaya gerek yok .Ya aslında şöyle bir durum var kayınvalidem alışverişe gideriz alırız yaparız diyordu talebimiz olmamasına rağmen konu açıldı yine alırız falan dedi sonrada annenle ortak alırız zaten dedi ben boş bulundum bişey demedim olur gibi olmuş oldu ama anneme emir vaki yapmak istemiyorum sonuçta durumunu bilemem hemde o da böyle bişeyleri dayatınca hiç yapmak istemez. Napıcam bilmiyorum dünde soruyor konuştun mu annenle diye
Torunumu istemedi anlamadimBenim kaynana hiç çocuğu istemiyor duyunca çok sinirlenmiş ağlamış vs o yüzden girmiyor böyle şeylere  annen içinde kimsenin durumumu bilemem şunu al diyemem demelisin annem durumu yettiğini alır getirir dersin
Evet istememiş yani yüzümüze belli etmedi de arkadan anlatmış ağlamış vsTorunumu istemedi anlamadim
Arayıp sor randevunu çünkü detaylıda faha uzun zaman ayırıyorlar. Bende önceden onu düşünmüştüm. Bence bunufa doktoruna sorabilirsin. Perinatologa git bana kalırsa 21 diyelim mesela , kendi doktorunada 21 di ya o zaman gitme 2 hafta sonraya git bence 23 te yani. Yani perinatolog zaten seni muayene ediyor peşinden kendi doktoruna gitmenin bir mantıgı yok gibime geliyor. Ama tecrübeli anneler aydınlatsın tabi bizi.Bana da 20 mi 21 mi dedi unuttum valla odadan çıktığım anda silinmiş 1 haftada ne fark edecek gerçi ama bu doktora randevum 21'de, buna gitmeden mi perinatologa gidicem yoksa gittikten sonra mı onu oturtamadım önce detaylı sonra rutin kontrole gitsem daha iyi herhalde onu da inceler
Benimki kapatolmasa olmaz mıııOlaylara genel yorumum, kayınvalideler kapatılsın.
O da var ya doğru bi sorarım yakınlaşınca doktora ben şu tarihe perinatologa gideceğim size de gelmeme gerek var mı yoksa biraz ileri atalım mı diyeArayıp sor randevunu çünkü detaylıda faha uzun zaman ayırıyorlar. Bende önceden onu düşünmüştüm. Bence bunufa doktoruna sorabilirsin. Perinatologa git bana kalırsa 21 diyelim mesela , kendi doktorunada 21 di ya o zaman gitme 2 hafta sonraya git bence 23 te yani. Yani perinatolog zaten seni muayene ediyor peşinden kendi doktoruna gitmenin bir mantıgı yok gibime geliyor. Ama tecrübeli anneler aydınlatsın tabi bizi.
Benim doktorum detaylıyı kendi yapıyormus uzmanlıgı varmıs ondada. baskasına yönlendirmiyormus en azından iyi oldu baska birini arastırmak zorunda kalmadım. Bide kendi takibinde bilgisinde olacak herşey, ekstra mauayaneye gitmeme gerek kalmayacak. Çiçek mis
Tam tersine ben boyle kendimi daha iyi hissediyorum. Mesela doktorumda su tarihte muayaneye gel demez ben ne zaman istersem o zaman alırım muayaneyi. 1 ayı gecirmeyeye calısıyorum. Sadece detaylının randevusunu verdi. Onun dosındaki muayeneleri istediğimiz tarihe alıyoruz. Zaten detaylının günü belli detaylıyı olduktan sonra müsait oldugum bi gün saglık ocagına gidip asımı yaptıracagım. Öbür türlü gün verince bi işim cıkıyor gidemiyorum unutuyorum vs o zaman daha cok stres oluyorum şahsen. Beni özgür bıraksınlar böyleBöyle durumları hiç sevmiyorum yani biz ne bilelim bize kendiniz Bi tarih verin çağırın işte ya unuturuz kalır birşey olur tarihi geçer ben çok stres yapardım böyle bana bırakılsa
Olur aşko niye olmasın, bu arada benimki de iyidir ama çok konuşkan ajfksjdksk aşırı darlanıyomBenimki kapatolmasa olmaz mııı
Olur hemen gelebilirsin demişti bana. Agrı vs yapabiliyormus ben doktruma cumartesileri eşimle gidiyorum o yüzden ben o gün gezerim hafta ici bi gün giderim diye düşündüm .Ben 13 Ağustosta 21 haftalık oluyorum, 16 ağustosta da rutin kontrolüm var.
14 ağustosta detaylıya (21+1) 15 ağustosta da tetanoza gitsem olur herhalde.
Tabi kişiden kişiye değişiyor bende bana Bi tarih verilsin kendimi bileyim kafasındayımTam tersine ben boyle kendimi daha iyi hissediyorum. Mesela doktorumda su tarihte muayaneye gel demez ben ne zaman istersem o zaman alırım muayaneyi. 1 ayı gecirmeyeye calısıyorum. Sadece detaylının randevusunu verdi. Onun dosındaki muayeneleri istediğimiz tarihe alıyoruz. Zaten detaylının günü belli detaylıyı olduktan sonra müsait oldugum bi gün saglık ocagına gidip asımı yaptıracagım. Öbür türlü gün verince bi işim cıkıyor gidemiyorum unutuyorum vs o zaman daha cok stres oluyorum şahsen. Beni özgür bıraksınlar böyle
Ben genel olarak bu işlerin karı koca tarafından yapılması gerektiğini düşünüyorum. Anne isterse kendi annesini getirsin yeterli, o da mobilya vs işlerine benim pek kafam basmaz o yüzden. Çünkü müdahil oldukları zaman mutlaka can sıkıyorlar. Benim kayınvalidem aylık bir para yatırmak istedi mesela çocuğun ihtiyaçları için, o şekilde kabul ettim. Karışacağı bir durum olsa ölü taklidi yapardım. Ayrıca eşimin ailesiyle benim ailemin ekonomik durumu epey farklı, eşimin ailesinin durumu çok daha iyi mesela ben de anneme yüklenmek istemem.Ya aslında şöyle bir durum var kayınvalidem alışverişe gideriz alırız yaparız diyordu talebimiz olmamasına rağmen konu açıldı yine alırız falan dedi sonrada annenle ortak alırız zaten dedi ben boş bulundum bişey demedim olur gibi olmuş oldu ama anneme emir vaki yapmak istemiyorum sonuçta durumunu bilemem hemde o da böyle bişeyleri dayatınca hiç yapmak istemez. Napıcam bilmiyorum dünde soruyor konuştun mu annenle diye
Ben bu konuda; benim doktorum bende detaylıyı yapıyorum diyince aydınlandım yani nırmal muayanenin daha uzun sürelisi detaylı. Her ay rutin muayanelerde zaten doktorum burun kıkırdagı ense kalınlıgı vs zaten bircok seyini detaylı inceliyordu. Onun tam checkup versiyonu gibi olacak. Yani muayeneye gitmene gerek yok bana kalırsa. Kendi fikrini soyle doktorunun fikrini sor. Sonra ortak karar verirsinizO da var ya doğru bi sorarım yakınlaşınca doktora ben şu tarihe perinatologa gideceğim size de gelmeme gerek var mı yoksa biraz ileri atalım mı diye
Bu her şeyini ölçmesi her muayenede yapılacak mı? Bende ilk defa bugün yaptı işte baş çevresi karnı uyluk kemiği vsBen bu konuda; benim doktorum bende detaylıyı yapıyorum diyince aydınlandım yani nırmal muayanenin daha uzun sürelisi detaylı. Her ay rutin muayanelerde zaten doktorum burun kıkırdagı ense kalınlıgı vs zaten bircok seyini detaylı inceliyordu. Onun tam checkup versiyonu gibi olacak. Yani muayeneye gitmene gerek yok bana kalırsa. Kendi fikrini soyle doktorunun fikrini sor. Sonra ortak karar verirsiniz
Bilmiyorum. Benim doktorumun uzmanlıgı birçok dalda var. Detaylı bakabildiği icin normal muayanelerimde hep incelerdi zaten. O zaman gittiğimizde neyine bakılıyorsa bakıyordu demek ki.Bu her şeyini ölçmesi her muayenede yapılacak mı? Bende ilk defa bugün yaptı işte baş çevresi karnı uyluk kemiği vs
Evet ya benim ikinci bebiş hani o duyguyu daha önce yaşamama rağmen cinsiyeti öğrenince daha bı heveslendim oğluşum falan diye seviyorum arada bi içimden bı ses de değişecek mi acaba bı sonraki konrtolde demeye başladı niyeyseBen de seni kuzum hayırlı olsu
Evettt ilk günden beri erkek hissediyodum ya sorma artık bi fetüs değil yani bebek o ne biliyim duygusal
Kız olsa belki de erkekte çok belli ya çükcağızı artık sanmam benEvet ya benim ikinci bebiş hani o duyguyu daha önce yaşamama rağmen cinsiyeti öğrenince daha bı heveslendim oğluşum falan diye seviyorum arada bi içimden bı ses de değişecek mi acaba bı sonraki konrtolde demeye başladı niyeyse
Size layık olmak için çalışıyoruz efenimBaşkanım da başkanım