- 22 Şubat 2023
- 9.659
- 10.729
- 37
Evet yaa kız derken erkek olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa kız derken erkek olduk
Çok ilginç ya Allah vermiş evlattan öte olur derlerYa listeden baktım senin ilk çocuk ve bu tepkiyi mi verdi Allahım bizler senelerce arıyoruz o mucizeyi bulmak için kadın oluyor diye ağlıyor aklıda fikride bir an önce değişir umarım
Boyle biseyi de ilk defa duydum degisikmisEvet istememiş yani yüzümüze belli etmedi de arkadan anlatmış ağlamış vs
Halı sahaya oyuncu ararken çok zorlanmazlar nsdkdsEvet yaa kız derken erkek olduk
Himmm tesekkur ederim canisi ben bunu bi arastirayim . Kizzzzz benim soyledigim zeki sahinoglu ile senin yazdigin ayni yerde muayenehanesi beraberler ben onden gider teyit ederim arkamdan gelirsin sendeCanikom bugün Medical Park’taki doktorum Mehmet Uludoğan’ı önerdi bana detaylı ultrason için, Çiftehavuzlardaymış muayenehanesi bana çok yakın kendi oğlum için de oraya gitmiştim dedi. 3500 sanırım güncel muayenesi, aklında olsun. LeyLA84db
yok canım yapmazlar ki öyle bir şey, yok yok yapmazlar ya hiç gerek yok bunlaraErkek annesi arkadaslarima
Tly Home Textiles 5
Tly Home Textiles 5'li Erkek Bebek Bezi DeÄiÅtirme Koruyucusu Pee Cap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Erkek annesi arkadaslarima
Tly Home Textiles 5
Tly Home Textiles 5'li Erkek Bebek Bezi DeÄiÅtirme Koruyucusu Pee Cap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim aklıma çok yattı...yok canım yapmazlar ki öyle bir şey, yok yok yapmazlar ya hiç gerek yok bunlara
Kız bunun bacak arasi boş gibi ama karın tarafından değil de popo tarafından çekmiş acaba ondan mı boş gözüküyor acaba kıza döner miNe kadar belli olacak burada bilmiyorum ama bacak arası kabarık ama pipi değil gibi yaa
İlk zamanlar iş görebilir de sonra zaten yerlerinde durmuyorlar bunu da orada durdurmazlar kiBenim aklıma çok yattı...
Her türlü işetcez surata diyosun rkfkİlk zamanlar iş görebilir de sonra zaten yerlerinde durmuyorlar bunu da orada durdurmazlar ki
Kızlar da işiyordur sçyordur ya şeyapmayalım ckjdbkHer türlü işetcez surata diyosun rkfk
Kızlar surata denk getiremiyodur anam ya jdkgg kabul et...Kızlar da işiyordur sçyordur ya şeyapmayalım ckjdbk
Hiçbir şey bizi koruyamaz o haldeKızlar surata denk getiremiyodur anam ya jdkgg kabul et...
Benim kaynana da böyleBoyle biseyi de ilk defa duydum degisikmis
orınç ın baya belli ama denizcim senin pek sivri değil ama pek ümitlenmeni istemem benim çok net açtı gösterdi çocuğumNe kadar belli olacak burada bilmiyorum ama bacak arası kabarık ama pipi değil gibi yaa
İstememe olayının başı var geniş kapsamlı konu istemiyor ailem olsun ve ben alt üst oturuyorum onunla onun ev işleri yüzde doksanı bende ee çocuk olunca yatma yapamama durumu var, doğunca yapamama durumu var biraz kıskançlıkta var ona göre kız çocuk kötü birşey hep bekledi kız olsun oda olmadı yani çok şey çok neden var Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri ne diyimYa listeden baktım senin ilk çocuk ve bu tepkiyi mi verdi Allahım bizler senelerce arıyoruz o mucizeyi bulmak için kadın oluyor diye ağlıyor aklıda fikride bir an önce değişir umarım
Çok şey oluyor ona zaten ona fikrini soran olmadı dinlemedim onu kıskançlık falan var ailem yuvam olmasın vs vs öyleOna n’oluyor be?
Benim doktor normalde 4te tahmin ediyormuş çok netleşmeden söylemiyor hiçbir şey, bunu görünce çok net dediorınç ın baya belli ama denizcim senin pek sivri değil ama pek ümitlenmeni istemem benim çok net açtı gösterdi çocuğum
Hiii kendince hizmetci tutmus seni onu kaybetmek istemiyor, Allah islah etsin ne diyimİstememe olayının başı var geniş kapsamlı konu istemiyor ailem olsun ve ben alt üst oturuyorum onunla onun ev işleri yüzde doksanı bende ee çocuk olunca yatma yapamama durumu var, doğunca yapamama durumu var biraz kıskançlıkta var ona göre kız çocuk kötü birşey hep bekledi kız olsun oda olmadı yani çok şey çok neden var Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri ne diyim