Anlayamadım bende bende Bi kere oldu zaten daha da olmadı belki bağırsak belki bebek insan anlamak istiyor ama yaBen sanki seğirme gibi titreme gibi ufak ufak bir şeyler hissediyor gibiyim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlayamadım bende bende Bi kere oldu zaten daha da olmadı belki bağırsak belki bebek insan anlamak istiyor ama yaBen sanki seğirme gibi titreme gibi ufak ufak bir şeyler hissediyor gibiyim ya
Ben 22 temmuz yaptıracağım daha beklemedeyiz heyecanlıyımHanımlar 18. Haftay dolduruyoruz artık biz
Detaylı ultrason meselesini merak ediyorum baya , yaptıran var mı? Ankara’daki kızkardeşlerim özellikle, outoffit @minikfilozof @edahandro Orangegreysky sizler ne yaptınız önerilere açığım
Kuzum bize 21. hafta demişti doktor en son bugün biz de 18+0 olduk yarın kontrolümüz var soracağım hocaya..Hanımlar 18. Haftay dolduruyoruz artık biz
Detaylı ultrason meselesini merak ediyorum baya , yaptıran var mı? Ankara’daki kızkardeşlerim özellikle, outoffit @minikfilozof @edahandro Orangegreysky sizler ne yaptınız önerilere açığım
Evet evet grubun prensesi o da Sarem2023 ve MavisOglumm da belirsiz henüz, bakalım onlarınki ne çıkacak 7 Ankara annesi var bu durumda grupta epey de kalabalıkmışızAnkaralı annelerden bir benim kızım olacak galiba hanımlar sağlıcakla kucağımıza alalım hepimizzz
Park yatakta Yoyko alıyorlar genelde ama bence hiçbirinin ekstrası yok, ben olsam uygun olanı alırdımPark yatak alıcak olan kızlar neler favorinizde kafam çok karıştı 3 bine de var 4–5-6-7 hepsi var neye göre alacağız
Sarem düşük yaptı maalesef, epey olduEvet evet grubun prensesi o da Sarem2023 ve MavisOglumm da belirsiz henüz, bakalım onlarınki ne çıkacak 7 Ankara annesi var bu durumda grupta epey de kalabalıkmışız
Aaaa öyle mi Of en korktuğum şeydi o yüzden duyar duymaz çıkarıyordum tablodan ki günün birinde böyle bir şey yapmayalım diye, kendim yaptım Uyardığın için sağ ol canım, inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız yeniden Sarem'in de..Sarem düşük yaptı maalesef, epey oldu
maşallah canımKızanımı gördüm, her şey iyiydi bir saniye durmadı. Erkekler yaramaz oluyor inşallah kızımız olur diyen babasına içimde amuda kalkan kız şoku ajfksjdkdk
Elele alındı canım banaPark yatak alıcak olan kızlar neler favorinizde kafam çok karıştı 3 bine de var 4–5-6-7 hepsi var neye göre alacağız
Oranın başkanı aktif değil haftada 1 falan giriyor o da en iyi ihtimalle2024 kasım annelerinde cinsiyeti belli olan çok az sanki daha ya da tabloyu güncel tutmuyorlar. Yazışmaları da bizden 30 sayfa falan önde Aralık annelerinin maşallahı var
Prilam’ı 4’e çıkar iştahını açar dedi. Temel şeyleri yemen yeterli hiçbir şey yemesen bile vitaminlerle normal kiloda olur merak etme dedi rahatladımmaşallah canım
iştahsızlığa ne dedi
Sevgili outoffit beni de ekler misiniz.2024 kasım annelerinde cinsiyeti belli olan çok az sanki daha ya da tabloyu güncel tutmuyorlar. Yazışmaları da bizden 30 sayfa falan önde Aralık annelerinin maşallahı var
iyi bari üfff zormuş ya hamilelikPrilam’ı 4’e çıkar iştahını açar dedi. Temel şeyleri yemen yeterli hiçbir şey yemesen bile vitaminlerle normal kiloda olur merak etme dedi rahatladım
Başkanı mı? yok canım estağfirullah ya dksksdElele alındı canım bana
Oranın başkanı aktif değil haftada 1 falan giriyor o da en iyi ihtimalle
Ya bende uygun olanı almak istiyorum aslında çünkü zaten estetik bir şey değilPark yatakta Yoyko alıyorlar genelde ama bence hiçbirinin ekstrası yok, ben olsam uygun olanı alırdım
Hoş geldin canım, tabi ki hemen ekleyelim. İlk bebiş mi olacak inşallah ?Sevgili outoffit beni de ekler misiniz.
Yaşım 34, 19+1 haftalık gebeyim. Kız bebek bekliyorum. Sat 29 şubat, şehir Eskişehir, Tahmini doğum tarihi 5 aralık olarak görünüyor
Linki varsa atar mısınnElele alındı canım bana
Oranın başkanı aktif değil haftada 1 falan giriyor o da en iyi ihtimalle
Evet ilk sağlıklı doğumum olacak inşallah.Hoş geldin canım, tabi ki hemen ekleyelim. İlk bebiş mi olacak inşallah ?
Dnkffk tabbiii ben konu sahiplerine başganım derim haberin yok galiba sen benim başganımsın...Başkanı mı? yok canım estağfirullah ya dksksd
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah | Elele Baby şu anamLinki varsa atar mısınn