- 26 Şubat 2024
- 4.837
- 4.643
KatılıyorumYa bende uygun olanı almak istiyorum aslında çünkü zaten estetik bir şey değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KatılıyorumYa bende uygun olanı almak istiyorum aslında çünkü zaten estetik bir şey değil
Tüp bebek doktorum 21 dedi, bugünkü doktor 20 dedi. Genel olarak fark etmiyor demek ki 1-2 haftaHanımlar önce tetanoz mu detaylı mı ya burada konuşulmuştu sanki. Doktor 20 mi dedi 21 mi dedi detaylıya unuttum çünkü
Biz göreve geldiğimizde... diye başlarmışım Sağ ol canım, bu gaz bana bugün yeter dkshfkshDnkffk tabbiii ben konu sahiplerine başganım derim haberin yok galiba sen benim başganımsın...
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah | Elele Baby şu anam Eki Görüntüle 3451355
Merhaba, detaylı 20.haftadan itibaren yapılabiliyor diye biliyorum. Tetanoz da 18. Haftadan itibaren yapılıyor. Ben tetanoz aşımı oldu, ayın 22sinde de detaylı için randevum varHanımlar önce tetanoz mu detaylı mı ya burada konuşulmuştu sanki. Doktor 20 mi dedi 21 mi dedi detaylıya unuttum çünkü
Detaylıyı konuştuk ama bunlar aynı haftalara tekabül ediyor bence. Bana detaylı için 21 hafta dedi doktor, sağlık ocağı da aşı için 20 haftayı doldur dedi.Hanımlar önce tetanoz mu detaylı mı ya burada konuşulmuştu sanki. Doktor 20 mi dedi 21 mi dedi detaylıya unuttum çünkü
Beni tetanoz için haftaya çağırdılar daha 17 bile olmuyorum sat'a göre, doktor da şaşırdı 20'den sonra git dedi. Önce tetanoza sonra da detaylıya gideyim bariMerhaba, detaylı 20.haftadan itibaren yapılabiliyor diye biliyorum. Tetanoz da 18. Haftadan itibaren yapılıyor. Ben tetanoz aşımı oldu, ayın 22sinde de detaylı için randevum var
Yaaa bence de çok erkenn 18i doldursanız neyse sen acele etme bizi 20ye kadar beklettiklerine göre acelesi olan bir şey değilBeni tetanoz için haftaya çağırdılar daha 17 bile olmuyorum sat'a göre, doktor da şaşırdı 20'den sonra git dedi. Önce tetanoza sonra da detaylıya gideyim bari
17 bile olmuyorsanız erken değil mi. Bir daha teyitleşin isterseniz. Ben 18+den sonra diye biliyorum. Ebem de öyle söylemişti.Beni tetanoz için haftaya çağırdılar daha 17 bile olmuyorum sat'a göre, doktor da şaşırdı 20'den sonra git dedi. Önce tetanoza sonra da detaylıya gideyim bari
Yaaa bence de çok erkenn 18i doldursanız neyse sen acele etme bizi 20ye kadar beklettiklerine göre acelesi olan bir şey değil
Doktor 20'den sonra git dedi zaten ya belki yanlış çağırmışlardır 20'den önce aramazlar dedi, ararlarsa da söylerim doktor 20.haftada yaptır dedi diye17 bile olmuyorsanız erken değil mi. Bir daha teyitleşin isterseniz. Ben 18+den sonra diye biliyorum. Ebem de öyle söylemişti.
Ha çilek şurada dedi önce detaylı diye sankiBenide geçenlerde çağırdıkları için gitmiştim tekrardan bilgilendiler. Tetanoz 20-32. Haftalarda vuruluyormus. Detaylı ultrasyon sonrası ilk doz için aşı olmaya gel dedi. 2.doz içinde 4 hafta geçmesi gerekiyormus. 32.haftadan sonra 2. Doz vurulamıyor ona göre dedi. Hatta geçenlerde tekrar aradı teftiş geçireceklermiş gelir misiniz dedi. Dünde tekrar arayıp ben izinliyken hemşire sizi yanlıslıkla aramıs sizin gelmenize gerek yok dedi. Bende o esnada dedin kkde riskli gebelik geçirenlere doktoru tetanoz aşısı önermeyebiliyormuş. Tamam doktoruna danışırsın kontrolde dedi.
Ya benim doktorum hiçbişey demedi sağlık ocağı da 19 temmuzda gel dedi onlar da ne yapıcaklarını söylemedi hiçbişey anlamadımHanımlar önce tetanoz mu detaylı mı ya burada konuşulmuştu sanki. Doktor 20 mi dedi 21 mi dedi detaylıya unuttum çünkü
Süper fiyatı da okmuş bende bundan alacağım araştırmakla uğraşamıciimmDnkffk tabbiii ben konu sahiplerine başganım derim haberin yok galiba sen benim başganımsın...
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah | Elele Baby şu anam Eki Görüntüle 3451355
Kaç olcaksın o zamanYa benim doktorum hiçbişey demedi sağlık ocağı da 19 temmuzda gel dedi onlar da ne yapıcaklarını söylemedi hiçbişey anlamadım
Sevdim ben ya zaten hepsi birbirine benziyorSüper fiyatı da okmuş bende bundan alacağım araştırmakla uğraşamıciimm
Bence doktora göre değişkenlik gösteriyor ben detaylıyı daha 10 gün sonra yapacam aşıyı 17+5 de yaptım 18 hafta olarak saydılar beni yaptılarHanımlar önce tetanoz mu detaylı mı ya burada konuşulmuştu sanki. Doktor 20 mi dedi 21 mi dedi detaylıya unuttum çünkü
Genel ihtiyaçlardan bahsediyor bu arada ben kızımla gitmiştik ortak ödemiştik diyorYa aslında şöyle bir durum var kayınvalidem alışverişe gideriz alırız yaparız diyordu talebimiz olmamasına rağmen konu açıldı yine alırız falan dedi sonrada annenle ortak alırız zaten dedi ben boş bulundum bişey demedim olur gibi olmuş oldu ama anneme emir vaki yapmak istemiyorum sonuçta durumunu bilemem hemde o da böyle bişeyleri dayatınca hiç yapmak istemez. Napıcam bilmiyorum dünde soruyor konuştun mu annenle diye
Beni tetanoz için haftaya çağırdılar daha 17 bile olmuyorum sat'a göre, doktor da şaşırdı 20'den sonra git dedi. Önce tetanoza sonra da detaylıya gideyim bari
Ben yanlış buluyorum böyle şeyleri Bi anaanne illa ki torununa birşeyler almak ister ama emri vaki kötü ya belki durumu şuan yok vs ne gerek var herşey de tam takırında olmasın kayınvalide alabildiğini aksın gerekirse Bi zıbın bile olur gerisini anne babaya bıraksın yani di miBen yanşıli aslında şöyle bir durum var kayınvalidem alışverişe gideriz alırız yaparız diyordu talebimiz olmamasına rağmen konu açıldı yine alırız falan dedi sonrada annenle ortak alırız zaten dedi ben boş bulundum bişey demedim olur gibi olmuş oldu ama anneme emir vaki yapmak istemiyorum sonuçta durumunu bilemem hemde o da böyle bişeyleri dayatınca hiç yapmak istemez. Napıcam bilmiyorum dünde soruyor konuştun mu annenle diye
Tam kaç oluyorsunuz acabaBeni tetanoz için haftaya çağırdılar daha 17 bile olmuyorum sat'a göre, doktor da şaşırdı 20'den sonra git dedi. Önce tetanoza sonra da detaylıya gideyim bari