2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Beslenme işini kaç saatte bir yapıyorsun? Normalde mama verirken 3 saatte bir veriyordum. Zaten aç olduğu için uyanıp ağlıyordu. İlk zamanlar sadece mama verip süt sağma yapıyordum. Ama ilk 30 ml ile başlayıp kilosu arttıkça da 45 ml çıkmıştım. Sütüm arttıkça da önce meme sonra mama vermeye başladım. Günde 7-8 öğün veriyordum hatta uygulama kullanarak takipli ilerledim. Sen uygulama kullanıyor musun? Şükür çok çok artmadi ama en azından sadece akşam mama vererek ilerlemeye başladım. Ama çişini de takip ediyorum ilk memeye başlayınca çiş sayısı da azalmıştı şuan daha iyi.. uygulamada baby daybook..
Sütüm artması için de saat beklemeden hep emzirmeye çalıştım yada sağmaya.. beslenme zaten sende dikkat ediyorsun.

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-24-23-13-53-595-edit_com.miui.home.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2025-01-24-23-13-25-291-edit_com.drillyapps.babydaybook.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 31
Haftamız da aynıymış. Her zaman işe yaramasa da uyandırdığımda bir banyo yaptırıp akabine emzirmem uykuya dalmasına yardımcı oluyor.

Çemen otu sütü arttırmada bir nebze fayda sağlıyor. Ama her gün duş almalısınız ya da biraz çemen kokusuna katlanmanız gerekebilir.

Gr vermiş olması önceden çok besliyor olmanızla alakalı olabilir. Stres sütü azaltıyor. Gece krizleri geldiğinde ben de onunla birliktr strese giriyorum. Hiçbir şekilde süt akışı olmuyor. Sanki tıkanıyor. Bunu farkettiğimden beri kendimi o durumlarda sakinleştirmeye çalışıyorum. O zaman yavaş akmaya başlıyor tekrar. Strese girmeyin.

Bugün annemle dertleştim biraz. Anne kilo alıyor değil mi, büyüyor değil mi diye darlayınca “Kızım biz sizi hiç tartmazdık. Bu tür şeyler stres yapar. Yutkunuyor mu ona bak.” dedi. Tabii ben kaygı kraliçesi olarak kaç kez çekip kaçıncı da yutkunuyor onu sayıyorum. en azından yutkunmasını takip etmek beslenmesi açısından beni rahatlatıyor. Hemşire en geç beşincide yutuyorsa sütün yeter demişti. Bazen daha çok da oluyor sayı. O zamanlar emme süresini uzun tutarak içimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Canım 20 gr cok az bir miktar giydiği kıyafet bezin durumu ölçme saatin bile etkiler.

Bizim de bugun 6. Hafta bitti. Uyku konusunda huy degisikligi bizde de var dsha direncli. Bu 6 7 saat uyumama benimkinde hep var ya ve hep gonlunu eylemek zorundsyim

Not aldım kuzum sağol

Kiz iyice kafayi yiceksin boyle bi sal cocugu da kendini de anacim. Dogru duzgun bir doktora gotur cocugu seninde kafan rahatlasin . Oyle surekli tartma cocgu birak. Yazik sana da ona da.

Kiz iyice kafayi yiceksin boyle bi sal cocugu da kendini de anacim. Dogru duzgun bir doktora gotur cocugu seninde kafan rahatlasin . Oyle surekli tartma cocgu birak. Yazik sana da ona da.
Yedim yedim, düzelecem inşallah

Bizim de bugun 6. Hafta bitti. Uyku konusunda huy degisikligi bizde de var dsha direncli. Bu 6 7 saat uyumama benimkinde hep var ya ve hep gonlunu eylemek zorundsyim

Benimki öyle durumda sadece emmek istiyor. Sonra onunla da savaş haline giriyor. Çoğunlukla süt bitmiş oluyor zaten. Bu sefer mama mı versem aç mı değil mi kaygısı başlıyor bende. Kısır bir döngü

Kızlar iyi geceler bugün salata yedim limon tuzu varmış. Bebek çok ağladı dudaklarında su toplar gibi oldu hafiften. Sonradan aklıma geldi sormak. Benimde midem ağrıyor. Bebeğe bir zararı var mıdır limon tuzunun yediniz mi daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…