- 20 Şubat 2022
- 384
- 243
- 33
Hadi hayırlısı almıştır bence yeterinceCok teşekkür ederim ama mama ile destekliyorum ilk zamanlar böyle değildi yediğime dikkat ettim bulgur mesela etkili oldu galiba, Solgar,dereotu gibi onları da dahil ettim. Hayırlısı valla ay sonu doktor kontrolü var bakalım kilosu ne alemde
Annenin e nabızından görebiliyorsun. Eğer uygulamadan giriyorsan görünmüyor. Ama Google üzerinden giriyorsan görebiliyorsun sonucu. Google üzerinden e nabıza girdikten sonra tahlillerime tıklıyorsun. Açılan sayfada covid sonuçlarım mı ne var onun yanın üç nokta var ona tıklayıp beneğimin tarama sonuçlarına tıklayıp bakabiliyorsunSağlık ocağındaki hemşire bazen düzgün sonuç alamıyoruz tekrar almamız gerekebilir demişti. Ondan olabilir bence bi sorun olduğunda değil. Yani hata veriyor tarzı birşey dedi. Bide senin bebenin e nabızı mı bu. Ben benim bebeğinkine girdim bende gözükmedi bi türlü ya
18 e yükseldi bir gece fototerapi aldıkBende internetten araştırdığımda değer 10 üzerideyse diyordu sizin daha düşük ondan gerek duymamıştır.
Canım aynı durum bizde de var. Doktor kiraz çekirdeği kemerini önermişti. Öyle gözler kapalı ıkındığında ısıtıp karnına koyuyorum çok iyi geliyor uykuya bağlanıyor iyice. Belki işe yarayabilir dene istersenSeninki gibi aynı dün gece bir tık daha iyiydi de önceki gece cok kötüydü bütün gece ıkındı bagırdı gaz cıkarmaya calıştı yavrum gözler kapalı uyuyor güya ama sürekli ıkınma halinde sekilden sekile giriyor o bacaklar kollar. Ben üstümde yatırıyorum öyle dırumlarda benim sıcakgımla biraz rahatlayıp uyuyabiliyor. Dediğin gibi gecicegini düşününce daha dayanılabilir oluyor. Hadi seni tebrik ediyorum bir günü daha atlattın bir gün daha yaklaştık güneşli günlere. Böyle böyle birbirimizi gaza getirelim
Ben de sıcak su torbasını ısıtıp koymuştum ilk gün gündüz cok güzel uyudu düzeliyor sandım sonra fayda etmedi. Gece bir daha deneyeyim bakayım. Mikrodalga fırınım olmadıgı için almamıştım kiraz cekirdegi kemeriniCanım aynı durum bizde de var. Doktor kiraz çekirdeği kemerini önermişti. Öyle gözler kapalı ıkındığında ısıtıp karnına koyuyorum çok iyi geliyor uykuya bağlanıyor iyice. Belki işe yarayabilir dene istersen
Benimde yoknama airfrey var ona atıyorum. Normal gırında da oluyor bildiğim kadarıyla. Airfreyda 3 dakika yetiyor normal fırında hiç denemedim ama 15 dakika yazıyordu galiba.Ben de sıcak su torbasını ısıtıp koymuştum ilk gün gündüz cok güzel uyudu düzeliyor sandım sonra fayda etmedi. Gece bir daha deneyeyim bakayım. Mikrodalga fırınım olmadıgı için almamıştım kiraz cekirdegi kemerini
Merhaba benim bebeğim de 26 günlük şimdi e nabızdan sonuçlara baktım 1.topuk kanında BE ve FKU hastalıklarına bakılmış' 2.topuk kanında KAH, KF, TSH ve FKU bakılmış. Normal yazıyor karşılarında. Sizde hangi değerler var şüpheli görünen hangisi? Benim de aklıma SMA takıldı topuk kanından SMA'ya da bakılmıyor mu acaba bilginiz var mı.Annenin e nabızından görebiliyorsun. Eğer uygulamadan giriyorsan görünmüyor. Ama Google üzerinden giriyorsan görebiliyorsun sonucu. Google üzerinden e nabıza girdikten sonra tahlillerime tıklıyorsun. Açılan sayfada covid sonuçlarım mı ne var onun yanın üç nokta var ona tıklayıp beneğimin tarama sonuçlarına tıklayıp bakabiliyorsun
A bende de var airfryer aslında. Alayım bari de alıp da işe yaramayanlar arasına o da girsinBenimde yoknama airfrey var ona atıyorum. Normal gırında da oluyor bildiğim kadarıyla. Airfreyda 3 dakika yetiyor normal fırında hiç denemedim ama 15 dakika yazıyordu galiba.
Getirelim valla başka türlü ben devam edemiycem gibi duruyorSeninki gibi aynı dün gece bir tık daha iyiydi de önceki gece cok kötüydü bütün gece ıkındı bagırdı gaz cıkarmaya calıştı yavrum gözler kapalı uyuyor güya ama sürekli ıkınma halinde sekilden sekile giriyor o bacaklar kollar. Ben üstümde yatırıyorum öyle dırumlarda benim sıcakgımla biraz rahatlayıp uyuyabiliyor. Dediğin gibi gecicegini düşününce daha dayanılabilir oluyor. Hadi seni tebrik ediyorum bir günü daha atlattın bir gün daha yaklaştık güneşli günlere. Böyle böyle birbirimizi gaza getirelim
Memeyi kavga eder gibi emiyor benimki bayadır oyle ya böyle bir huzurla çekemiyor sakin sakin. Bir de tazyikli oluyor benim ilk basta o da etkiliyor sanırım. Emerken gazlanıyor bence o yüzden karnı gurul gurul oluyor cünkü daha süt mideye inmeye başladıgından itibarenGetirelim valla başka türlü ben devam edemiycem gibi duruyor
Bir de benimkinde yeni bişey çıktı hem memeyle hem mamayla savaşıyor baya bir zorla ikna ediyorum sonra alıyor. Atakla alakalı olabilir mi siz de var mı öyle bişey
Öyle mi diyorsun ya inşallah düzelir sf verirken baya öksürdü çünküçok geçmiş olsun canım. bizim de öksürük olduğumzaman ilaca ilk başkanıldığında ilk üç gün artacak öksürük demişti doktor. sonra sökülme aşaması oluyor. s f verdikten sonra sırtına pat pat yap. bir an önce toparlarsınız inşallah
Öyledir inşallah canım ya emiyor aslında enfeksiyon yok çok şükür ciğerlerde temiz çabucak geçer inşallahÇok geçmiş olsun canım Allah şifalar versinöksürüğün çoğalması sökülmesinden değil, mi ilaç verince öyle oluyor ya.
Bizimki de hep öyle gurul gurulMemeyi kavga eder gibi emiyor benimki bayadır oyle ya böyle bir huzurla çekemiyor sakin sakin. Bir de tazyikli oluyor benim ilk basta o da etkiliyor sanırım. Emerken gazlanıyor bence o yüzden karnı gurul gurul oluyor cünkü daha süt mideye inmeye başladıgından itibaren
3. Ayda falan oluyor aslında o. Sizin biraz erken olmuş pilates topu var mı üstünde zıplayarak falan emzirmeyi denesenBizimki de hep öyle gurul gurulama bu savaşma yeni çıktı biberonla da savaşıyor onu da hiç anlamadım
Yok onu da alayım3. Ayda falan oluyor aslında o. Sizin biraz erken olmuş pilates topu var mı üstünde zıplayarak falan emzirmeyi denesen
Bir misafir geldi onlarda öpmedi öyle kayınvalide de gelmişti gittikten sonra oda hastaydı belkide ondan bulaştı ya da babasından bilemiyoruz ki babalar bir süre bebekleri öpmesin bence şuan o kadar çok salgın var ki hastaneler hasta bebek dolu dikkat edin gerçektenCanım dualarım seninle. Ah yavrum yaaa, ben nazara da inanmaya başladım valla, anne babanın bile nazarı değiyormuş. Çok çok geçmiş olsun. Minnacık bedene iğne nedir yahu, iyi olsun da tek o kadar olsun. Eve gelen giden mi çok oldu ne oldu? Salgın varmış, kimseyi kabul etmeyin diyorlar
Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versinBir misafir geldi onlarda öpmedi öyle kayınvalide de gelmişti gittikten sonra oda hastaydı belkide ondan bulaştı ya da babasından bilemiyoruz ki babalar bir süre bebekleri öpmesin bence şuan o kadar çok salgın var ki hastaneler hasta bebek dolu dikkat edin gerçekten
Evet ben de dün gittim hastaneye kaynıyordu. Bize bulaşacak diye çok korktumBir misafir geldi onlarda öpmedi öyle kayınvalide de gelmişti gittikten sonra oda hastaydı belkide ondan bulaştı ya da babasından bilemiyoruz ki babalar bir süre bebekleri öpmesin bence şuan o kadar çok salgın var ki hastaneler hasta bebek dolu dikkat edin gerçekten
Valla kullananlar var memnun olanlar ama ben bir de onu almak istemedim. bir elle sallanan anakucagı var bir elektrikli otomatik sallanan, o otomatik sallananı kullanamıyoruz durmuyor. Diğer nuna marka olanda duruyor gündüz dogdugundan beri habire elimle sallıyorum uyuyunca uyanmasın diye yoksa uyanıyor. Hamak alsam onu da elimle sallauacagım için almadım. İstersen sen bir deneYok onu da alayımev çingen çadırına döndü bir de hamak beşik almak istiyorum kullanışlı olur mu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?