Emziğin markası nedir ben de vermeye çalışıyorum da pek kabul ettiği söylenemezBu arada ben dün ilk defa emzik verdim, 28 günlük, verdiğim gibi tuttu ve çok mutlubununla akşam meme ataklarından kurtulucaz gibi
Valla çok olan gazımız iyice dayanılmaz oldu zatenOff atak zamanı mıymış yine yaa. Bana göre hersey gazdan oldugu için bakmıyorummhiç atak matak haftalarımageceleri cok fenalardayız uykular haram oldu bana yine
https://www.hepsiburada.com/philips...a-soft-emzik-0-6-ay-scf348-11-pm-HB0000118WPW. Bu emzik, arkadaşım hediye almıştıEmziğin markası nedir ben de vermeye çalışıyorum da pek kabul ettiği söylenemez
Derya bızim bebislerin arasında 1 gün var. Bebegin biraz daha iyiye gitmedi mi genel anlamda ? 3 aya yaklaştık ya gaz sorunu azalmadı mi?Off atak zamanı mıymış yine yaa. Bana göre hersey gazdan oldugu için bakmıyorummhiç atak matak haftalarımageceleri cok fenalardayız uykular haram oldu bana yine
çok geçmiş olsun canım. bizim de öksürük olduğumzaman ilaca ilk başkanıldığında ilk üç gün artacak öksürük demişti doktor. sonra sökülme aşaması oluyor. s f verdikten sonra sırtına pat pat yap. bir an önce toparlarsınız inşallahKızlar çok kötüyüm bebeğim öksürük daha çoğaldı burun tıkanıklığı eklendi doktor iğne ve antibiyotik ilaç verdi nebülazatörle serum fizyolojik veriyorum ama sanki bugün daha da kötü oldu o kadar korkuyorumki ne olur dua edin
Eyvahlar olsun 2 hafta sürmez insallah25 kasımda doğurdum ben 57 günlük. Sizin altta yazana göre 1 hafta var aramızda. 2 hafta sürebiliyormuş bu atak. Bu arada bu sayfada paylaşmıştı arkadaşlar aguline diye bir şurup onu aldım baya gaz çıkarttırdı. Bitkisel diye geçiyor. Gaz çıkarıyor ama ıkınma ağlama inleme devam ediyor ataktan heralde
Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKızlar çok kötüyüm bebeğim öksürük daha çoğaldı burun tıkanıklığı eklendi doktor iğne ve antibiyotik ilaç verdi nebülazatörle serum fizyolojik veriyorum ama sanki bugün daha da kötü oldu o kadar korkuyorumki ne olur dua edin
Amin canım cümlemizeEyvahlar olsun 2 hafta sürmez insallahbende nurse harveys var ama işe yaramazsa aguline da alırım tez zamanda atlatırız insallah kolaylıklar diliyorum canim
Canım çok geçmiş olsun. İlaçlar şifa olsun inşallah çabucak atlatin ilerlemedenKızlar çok kötüyüm bebeğim öksürük daha çoğaldı burun tıkanıklığı eklendi doktor iğne ve antibiyotik ilaç verdi nebülazatörle serum fizyolojik veriyorum ama sanki bugün daha da kötü oldu o kadar korkuyorumki ne olur dua edin
Seninki gibi aynı dün gece bir tık daha iyiydi de önceki gece cok kötüydü bütün gece ıkındı bagırdı gaz cıkarmaya calıştı yavrum gözler kapalı uyuyor güya ama sürekli ıkınma halinde sekilden sekile giriyor o bacaklar kollar. Ben üstümde yatırıyorum öyle dırumlarda benim sıcakgımla biraz rahatlayıp uyuyabiliyor. Dediğin gibi gecicegini düşününce daha dayanılabilir oluyor. Hadi seni tebrik ediyorum bir günü daha atlattın bir gün daha yaklaştık güneşli günlere. Böyle böyle birbirimizi gaza getirelimValla çok olan gazımız iyice dayanılmaz oldu zatenben de tutunacak bişey aradığımdan bakıyorum hiçbişey de olmayabilirdi ama 8.hafta atağı denen bişey varmış ve bizim şikayetlerimize çok uyuyor. En güzel tarafı geçici olması. Gün sayınca daha kolay oluyor sanki
Bir de dün benden 3 ay önce doğum yapan bi arkadaşla görüştüm 2.ayda bizde aynıydık 3.aydan sonra düzeliyor dedi iyi geldi ondan duymak
Enfeksiyon olmuş olabilir canım koku var diyorsan. cok zorladıysan sagımla olmuştur. Akıntı falan yok dimiKızlar ben süt sağıyordum ya hani, göğüslerimin ucu açılmış yarılmış gibi olmuş, bir süre ara mı versem. Kötü bi koku da var göğüs ucumda
Oyyyy çok tatlı amaaaağğğğBu arada ben dün ilk defa emzik verdim, 28 günlük, verdiğim gibi tuttu ve çok mutlubununla akşam meme ataklarından kurtulucaz gibi
Cok teşekkür ederim ama mama ile destekliyorum ilk zamanlar böyle değildi yediğime dikkat ettim bulgur mesela etkili oldu galiba, Solgar,dereotu gibi onları da dahil ettim. Hayırlısı valla ay sonu doktor kontrolü var bakalım kilosu ne alemdeZaten bildiğiniz gibi hiçbir makine bebek gibi çekemez diyorlar, o yüzden gelen miktardan daha çok vardır sütsizinde maşallah çok güzel
Canım dualarım seninle. Ah yavrum yaaa, ben nazara da inanmaya başladım valla, anne babanın bile nazarı değiyormuş. Çok çok geçmiş olsun. Minnacık bedene iğne nedir yahu, iyi olsun da tek o kadar olsun. Eve gelen giden mi çok oldu ne oldu? Salgın varmış, kimseyi kabul etmeyin diyorlarKızlar çok kötüyüm bebeğim öksürük daha çoğaldı burun tıkanıklığı eklendi doktor iğne ve antibiyotik ilaç verdi nebülazatörle serum fizyolojik veriyorum ama sanki bugün daha da kötü oldu o kadar korkuyorumki ne olur dua edin
Akıntı yok. Pembeleşmiş uçları, o Sütün geldiği yer yarılmış gibi ve çok acayip kokuyo, tarhanamsı bi kokuEnfeksiyon olmuş olabilir canım koku var diyorsan. cok zorladıysan sagımla olmuştur. Akıntı falan yok dimi
Yok valla tam gaz devamDerya bızim bebislerin arasında 1 gün var. Bebegin biraz daha iyiye gitmedi mi genel anlamda ? 3 aya yaklaştık ya gaz sorunu azalmadı mi?
Oy canım benim ya. İnşallah hemencecik toparlar düzelir kuzucukKızlar çok kötüyüm bebeğim öksürük daha çoğaldı burun tıkanıklığı eklendi doktor iğne ve antibiyotik ilaç verdi nebülazatörle serum fizyolojik veriyorum ama sanki bugün daha da kötü oldu o kadar korkuyorumki ne olur dua edin
Teşekkür ederiizOyyyy çok tatlı amaaaağğğğmaşallah maşallah. İyi dayanmışsın vermeyerek, ben ikinci hafta vermiştim. Yoksa beni bırakmıyordu. Hoş hala bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?