2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Hanımlar kanamanın rengi kırmızı değil bi süredir, sarı akıntı gibi geliyor ama kokuyor da. Enfeksiyon mudur bu kokması normal mi ki

Benim küçük kız da gecen gördü agladıgımı o gün o da krizlerdeydi huysuzluk yapmıştı baya normalde hiç özür dilemez. Agladogımı görünce anne sen cok yoruluyorsun sana yardım etmemiz lazım dedi, arkasından da bugün sana kızdıgım için özür dilerim dedi. Ama bu her zaman olmuyor bazen de olmasaydı keşke dediği de oluyor kardeşine. Cocuk işte onların da siniri bozuluyor çok aglayınca bebişler.
Ben kıyaslama yapınca cok yıprandıgımı farkettim benim ne sorunum var da karnı tok sırtı pek gazını da cıkardım herkes uyutuyor 2-3 saat deliksiz uyuyor benimki niye uyumuyor kafasına giriyorum o zaman iyice moralim bozuluyor. Bazen kpvuyorum bu düşünceleri bazen kovamıyorum o zaman üzüntüden sinirden oturup aglıyorum işte.

Ben ilkinde çok kıyasladım, kendime ettim. Aman oraya hiç girmemeye çalışalım cidden. Bana bu his gün boyu aralıksız kucağımda tutup emzirdigim bebe krizlere girince geliyor. Daha ne yapayım, ne istiyorsun diye çok bunalıyorum öyle anlarda. Sana en azından ilkinde rahat çocuk denk gelmiş, ben o nasıl bir şey görmedim. Sağlıklarına sonsuz şükürler olsun ama kabul edelim ki bu bebelere bakmak çok kolay olmuyor.

Bizimki de kardeşinin ağlamasından sikayetci. Sen de böyleydin diyorum

al benden de o kadar olmayınca olmuyor. bizim bebek de sabaha kadar ıkındı. büyük oğlum da ateşlendi gece öksürük falan. onu nasıl iyileştiricdm bebeği nasıl koricam. ben bunca halsizlikle ne yapıcam falan

Ben de aynı durumdayım çocuk asla dalmıyor ayakta sallama modası basladi yapmam dediğim her şeyi yapıyorum azıcık uyusun diye. Bu da mı 6. Hafta guncellemesi bilmiyorum
Emin ol cocuk uyuyorsa ayakta sallamak en rahatı benimki hoşlanmıyor uyumuyor ayakta sallamakla. Benim en zor gecen haftam oldu 6. Haftası bgn 7 olduk bakalım bu hafta ne bekliyor bizi

Oyy allah yardımcın olsun cnm. Domuz gribi salgını varmış cok fena allah sifa versin minik bebişe de uykular versin inşallah

Sütünü sürekli sürekli sağarsan daha da artar. Geçen biri farklı konu için kıyaslama yapmak doğru değil diyordu. Ben 180 sağdım dün 40 günlüktük. Ama ben ilk günden beri dolu olan memeyi hep sağdım ve aratarak gitti . Bir de bol bol su içiyorum . 2 saate bir 2 bardak su. Onun dışında normal besleniyorum . Böyle yaparsanız artar kızlar
Kız biberonu da öyle almadı ki . Zorla az bi uyandırdık biberonu zorla soktum resmen ağzına 2 çekiyor duruyor eşim elinde ıslak bezle yüzünü siliyor uyumaya geçtiğinde sonra tekrar 2-3 çekiyor uyuyor uyandırıyoruz. Pek zor gece uykusundan uyandırmak ((

Hanımlar kanamanın rengi kırmızı değil bi süredir, sarı akıntı gibi geliyor ama kokuyor da. Enfeksiyon mudur bu kokması normal mi ki
Benim de öyleydi kendi doktoruma sordum o normal demişti devlette başka bir doktora gittim kokuyorsa fitil vereceğim dedi fitil verdi 3 gecelik kullandım koku gitti ya da çok çok azaldı . Benim kendi doktorum çok normalci vücudumuza çok güveniyor da hsjj

Evet biberon ds öyle ama memeyi hiç tutmuyor biberonu bi kere tuttu mu yarılıyor zaten sütü

Emin ol cocuk uyuyorsa ayakta sallamak en rahatı benimki hoşlanmıyor uyumuyor ayakta sallamakla. Benim en zor gecen haftam oldu 6. Haftası bgn 7 olduk bakalım bu hafta ne bekliyor bizi
Sallıyorum bırakınca yine uyaniyogittikçe kolaylasacagina zorlaşıyor valla Allah kolaylık versin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…