38+3 benim de . Seninle uyumlu gidiyor olmamız lazım az çok
Benim küçük kız da gecen gördü agladıgımı o gün o da krizlerdeydi huysuzluk yapmıştı baya normalde hiç özür dilemez. Agladogımı görünce anne sen cok yoruluyorsun sana yardım etmemiz lazım dedi, arkasından da bugün sana kızdıgım için özür dilerim dedi. Ama bu her zaman olmuyor bazen de olmasaydı keşke dediği de oluyor kardeşine. Cocuk işte onların da siniri bozuluyor çok aglayınca bebişler.Zor çocuğu olup ağlamayan bizden değildirağlamayıp ne yapacağız ya, çatlayacak değiliz. Bir tek benim büyük görünce üzülüyorum neden yaptın o zaman diyor hemen dün akşamdan beri yalnızca 5 dakikaya ihtiyacım var duş almak için ve yok yani olmadı. Durum bu işte, ağlamayı biz mi seçtik?
Benim de seninki gibi olmustu enfeksiyon dedi doktor fitil vermişti. Doktoruna bi danış istersen kuzumHanımlar kanamanın rengi kırmızı değil bi süredir, sarı akıntı gibi geliyor ama kokuyor da. Enfeksiyon mudur bu kokması normal mi ki
Haftaya kontrolüm var gidince sorayım canım üzdü ben normal sanıyordum. bitti mi pekiBenim de seninki gibi olmustu enfeksiyon dedi doktor fitil vermişti. Doktoruna bi danış istersen kuzum
Fitili kullanınca gecti benimki. Ama hala biraz yanma var gibi . Sen de yanma var mi ?Haftaya kontrolüm var gidince sorayım canım üzdü ben normal sanıyordum. bitti mi peki
Cıks yanma yok bende, ped takmaya devam ediyorum ama kanama olmuyor akıntı gibi geliyor başka da bi sorun yokFitili kullanınca gecti benimki. Ama hala biraz yanma var gibi . Sen de yanma var mi ?
Ben ilkinde çok kıyasladım, kendime ettim. Aman oraya hiç girmemeye çalışalım cidden. Bana bu his gün boyu aralıksız kucağımda tutup emzirdigim bebe krizlere girince geliyor. Daha ne yapayım, ne istiyorsun diye çok bunalıyorum öyle anlarda. Sana en azından ilkinde rahat çocuk denk gelmiş, ben o nasıl bir şey görmedim. Sağlıklarına sonsuz şükürler olsun ama kabul edelim ki bu bebelere bakmak çok kolay olmuyor.Benim küçük kız da gecen gördü agladıgımı o gün o da krizlerdeydi huysuzluk yapmıştı baya normalde hiç özür dilemez. Agladogımı görünce anne sen cok yoruluyorsun sana yardım etmemiz lazım dedi, arkasından da bugün sana kızdıgım için özür dilerim dedi. Ama bu her zaman olmuyor bazen de olmasaydı keşke dediği de oluyor kardeşine. Cocuk işte onların da siniri bozuluyor çok aglayınca bebişler.
Ben kıyaslama yapınca cok yıprandıgımı farkettim benim ne sorunum var da karnı tok sırtı pek gazını da cıkardım herkes uyutuyor 2-3 saat deliksiz uyuyor benimki niye uyumuyor kafasına giriyorum o zaman iyice moralim bozuluyor. Bazen kpvuyorum bu düşünceleri bazen kovamıyorum o zaman üzüntüden sinirden oturup aglıyorum işte.
al benden de o kadar olmayınca olmuyor. bizim bebek de sabaha kadar ıkındı. büyük oğlum da ateşlendi gece öksürük falan. onu nasıl iyileştiricdm bebeği nasıl koricam. ben bunca halsizlikle ne yapıcam falanDün bir de 10.30da yıkadım gece rahat uyusun diye 2ye geliyordu uyuyup tam daldıgında . Hayır uyuyor uykuyu sürdüremiyor kımıl kımıl. Sonra 5 gibi de kalktı emdi yine gazlandı cıkartıp uyuyana kadar sabah 7.30 oldu. Küçük kızı okula kaldırcam göndercem diye de uyuyamadım. Simdi 3 saatlik uykuyla zombi gibi gezcem bütün gün artık. Cts günü gündüz iyi gibiydi uykusu hah dedim damla etki ediyorm heralde ertesi gün yine nöbetlerdeyiz. Yok yani ben mi yanlış yaptım yapıyorum bir seyleri bilmiyorum ama su bir gercek ki ben uyuyan cocuk doguramıyorum bu sefer de tutturamadık
1 hafta varmış bebişlerimizin dogumgünleri arasında bugün yarın seninki de baslar bence38+3 benim de . Seninle uyumlu gidiyor olmamız lazım az çok
Emin ol cocuk uyuyorsa ayakta sallamak en rahatı benimki hoşlanmıyor uyumuyor ayakta sallamakla. Benim en zor gecen haftam oldu 6. Haftası bgn 7 olduk bakalım bu hafta ne bekliyor biziBen de aynı durumdayım çocuk asla dalmıyor ayakta sallama modası basladiyapmam dediğim her şeyi yapıyorum azıcık uyusun diye. Bu da mı 6. Hafta guncellemesi bilmiyorum
Sarı ya da yeşilse yine de danış canimCıks yanma yok bende, ped takmaya devam ediyorum ama kanama olmuyor akıntı gibi geliyor başka da bi sorun yok
Oyy allah yardımcın olsun cnm. Domuz gribi salgını varmış cok fena allah sifa versin minik bebişe de uykular versin inşallahal benden de o kadar olmayınca olmuyor. bizim bebek de sabaha kadar ıkındı. büyük oğlum da ateşlendi gece öksürük falan. onu nasıl iyileştiricdm bebeği nasıl koricam. ben bunca halsizlikle ne yapıcam falan
Sütünü sürekli sürekli sağarsan daha da artar. Geçen biri farklı konu için kıyaslama yapmak doğru değil diyordu. Ben 180 sağdım dün 40 günlüktük. Ama ben ilk günden beri dolu olan memeyi hep sağdım ve aratarak gitti . Bir de bol bol su içiyorum . 2 saate bir 2 bardak su. Onun dışında normal besleniyorum . Böyle yaparsanız artar kızlarKızlar bir şey soracağım, ben sadece emziriyorum mamaya gerek yok demişti doktor. Dün gece uyanmadı diye mama verdim 60 cc, sonrasında emzirdim ama niyeyse memem çok doldu canım çok acıdı. Takviyeler fazla mı geldi bilmiyorum. Bir mememi 15-20 dk sağdım 50 cc süt geldi, sizce normal mi? Kaç olması gerekiyor?
Kız biberonu da öyle almadı ki . Zorla az bi uyandırdık biberonu zorla soktum resmen ağzına 2 çekiyor duruyor eşim elinde ıslak bezle yüzünü siliyor uyumaya geçtiğinde sonra tekrar 2-3 çekiyor uyuyor uyandırıyoruz. Pek zor gece uykusundan uyandırmakBazen benim bebek saatlerce uyumuyor kv diyor ki yani artık diyelim uyuttuk uyuyalı yarım saat felan olmuş ama emzireli iki buçuk saat diyor elleme uyusun yeni uyudu vs diyorum ki aç ama ne, yapim. Neredeyse dicek aç kalsın yeter ki uyusun zor uyudu. Bu tarz zamanlar da mama veriyorum. Sütü sağıp vermek en güzeli bende bi daha öyle yapacam. Geçen banyo yaptı kalkmadı uzun saatler uyurken göğüs tutmuyor ama biberonu tutuyor saçma şekil demama verdim bende bıraktım uyusun. Birde sen gereksiz beklemişsin dört saat uzun bi süre hemen anında kalkmadıysa sütünü sağ ver ne olacak kendin de rahatça uyurdun
Benim de öyleydi kendi doktoruma sordum o normal demişti devlette başka bir doktora gittim kokuyorsa fitil vereceğim dedi fitil verdi 3 gecelik kullandım koku gitti ya da çok çok azaldı . Benim kendi doktorum çok normalci vücudumuza çok güveniyor da hsjjHanımlar kanamanın rengi kırmızı değil bi süredir, sarı akıntı gibi geliyor ama kokuyor da. Enfeksiyon mudur bu kokması normal mi ki
Evet biberon ds öyle ama memeyi hiç tutmuyor biberonu bi kere tuttu mu yarılıyor zaten sütüSütünü sürekli sürekli sağarsan daha da artar. Geçen biri farklı konu için kıyaslama yapmak doğru değil diyordu. Ben 180 sağdım dün 40 günlüktük. Ama ben ilk günden beri dolu olan memeyi hep sağdım ve aratarak gitti . Bir de bol bol su içiyorum . 2 saate bir 2 bardak su. Onun dışında normal besleniyorum . Böyle yaparsanız artar kızlar
Kız biberonu da öyle almadı ki . Zorla az bi uyandırdık biberonu zorla soktum resmen ağzına 2 çekiyor duruyor eşim elinde ıslak bezle yüzünü siliyor uyumaya geçtiğinde sonra tekrar 2-3 çekiyor uyuyor uyandırıyoruz. Pek zor gece uykusundan uyandırmak((
Evet canim1 hafta varmış bebişlerimizin dogumgünleri arasında bugün yarın seninki de baslar bence
Bazı anlarda benim de aklıma geliyor bu soru, çocuk haklı bencesabah yine bezini değiştirirken bastı yaygarayı. büyük oğlum geldi diyor ki anne biz bu bebeğe bakamicaz galiba
Sallıyorum bırakınca yine uyaniyoEmin ol cocuk uyuyorsa ayakta sallamak en rahatı benimki hoşlanmıyor uyumuyor ayakta sallamakla. Benim en zor gecen haftam oldu 6. Haftası bgn 7 olduk bakalım bu hafta ne bekliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?