2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bazen benim bebek saatlerce uyumuyor kv diyor ki yani artık diyelim uyuttuk uyuyalı yarım saat felan olmuş ama emzireli iki buçuk saat diyor elleme uyusun yeni uyudu vs diyorum ki aç ama ne, yapim. Neredeyse dicek aç kalsın yeter ki uyusun zor uyudu. Bu tarz zamanlar da mama veriyorum. Sütü sağıp vermek en güzeli bende bi daha öyle yapacam. Geçen banyo yaptı kalkmadı uzun saatler uyurken göğüs tutmuyor ama biberonu tutuyor saçma şekil de mama verdim bende bıraktım uyusun. Birde sen gereksiz beklemişsin dört saat uzun bi süre hemen anında kalkmadıysa sütünü sağ ver ne olacak kendin de rahatça uyurdun

Son düzenleme:
Bizimki de böyle tam dalamıyor gibi uykuya. Bu gece mesela hiç uyumadık ben de ilk çocukta pes ettim daha çocuk falan yapmam

Yok valla uyumuyorlar gündüz neyse de bari gece emip emip uyusalar nolur ben yine 2 saatte bir kalkmaya razıyım ama emzirip uyuyabilsek yeterki neyse surda kaç ay kaldı ki gaz işinin bitmesine

Ya benim eşimin uyku konusunda genetigi cok saglam. Ama yani benzeye benzeye uyku konusunda bana cekmişler. Cok zor uyurum zor dalarım ufacık seyde uyanır geri yatamam gündüzleri uyuyamam hayatta vs vs. Kv dogdugunda dua ediyordu hep uykuları babasına ceksin bebekken bile koydugum yerde uyurdu diye fekat tabi ki de tutmadı

Senin mental dayanıklılığının hastasıyım
2 saat evvel benim cocuklarım neden uyumuyorlar yeaa diye hüngür fosurt aglayan bana mı söylüyorsun bunu
Eşim diyor ki niye aglıyorsun uyuyamıyorum diye mi ortanca gibi olacak diye mi ( 2 sene falan dogrudürüst uyuyamadım ortancada) dedim yok niye uyutmayı beceremiyorum diye aglıyorum (d şıkkı hepsi aslında)

Bu dediklerini biz yeni yapmaya başladık yüzümüze bakmaya yeni başladı geriden geliyor demekki bizimki ben zaten şunu anlamıyorum 37. Haftasinda doğan bebekle 40. Haftada doğan bebeklerin haftalik gelişimi nasıl aynı olabilir ?Ya da atak haftaları nasıl aynı olabilir çözemedim valla

Benim indirdiğim uygulama atak haftası için bebeğin doğması gereken tarihi baz alıyor doğduğu tarihi değil. Yani 37'de doğdu diyelim 40'a kadar anne karnında diye hesaplıyor 40'tan sonra başlıyor süreç. Tüm konularda böyledir herhalde

Hangi uygulama canim ben de indireyim

Kaçıncı haftada dogum yapmıştın?

Zor çocuğu olup ağlamayan bizden değildir ağlamayıp ne yapacağız ya, çatlayacak değiliz. Bir tek benim büyük görünce üzülüyorum neden yaptın o zaman diyor hemen dün akşamdan beri yalnızca 5 dakikaya ihtiyacım var duş almak için ve yok yani olmadı. Durum bu işte, ağlamayı biz mi seçtik?

Ben de aynı durumdayım çocuk asla dalmıyor ayakta sallama modası basladi yapmam dediğim her şeyi yapıyorum azıcık uyusun diye. Bu da mı 6. Hafta guncellemesi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…