bebekler de öyle düşünüyor olabilir miBazı anlarda benim de aklıma geliyor bu soru, çocuk haklı bence
Balgamdan kastın sarı yeşil olması mı yoksa koyu katı olması mı? Bizde şöyle oluyor emzirdikten hemen sonra kusıyırsa süt kusuyor ama biraz zaman geçtikten sonra kusuyorsa süt kesiği gibi kusuyor. Yeşil sarı ise yine bir şey yoktur da doktora göster bebişi için rahat etsinKızlar allah için bilen bir yorum yapsın balgamlı kusmak neyin nesi kızım sümük gibi bir şey kusuyor 27 günlük daha
Koyu katı sümük gibi uzayan bir kıvamı var sarımgrak kustuğu da ğlıyor ama bu bildiğiniz balgam gibi uzayan bir şeyBalgamdan kastın sarı yeşil olması mı yoksa koyu katı olması mı? Bizde şöyle oluyor emzirdikten hemen sonra kusıyırsa süt kusuyor ama biraz zaman geçtikten sonra kusuyorsa süt kesiği gibi kusuyor. Yeşil sarı ise yine bir şey yoktur da doktora göster bebişi için rahat etsin
Mukus, tükürük ve süt diyor doktorlar ona, bizimki de hep mukuslu kusuyor kötü bi şey değil diye biliyorum.Koyu katı sümük gibi uzayan bir kıvamı var sarımgrak kustuğu da ğlıyor ama bu bildiğiniz balgam gibi uzayan bir şey
Bugün ilk defa benim bebe de öyle çıkardı hafif balgam gibi salya gibi ama rengi beyazdı.Koyu katı sümük gibi uzayan bir kıvamı var sarımgrak kustuğu da ğlıyor ama bu bildiğiniz balgam gibi uzayan bir şey
Aklıma şey geldi ya çok afedersin bazen zorlarken burnumu burnumdaki boğaza akıyor yani bağlantı var orda. Hani sf sıkıyoruz ya yumuşuyor sonra boğazına akıyor olabilir mi o geldi aklımaMukus, tükürük ve süt diyor doktorlar ona, bizimki de hep mukuslu kusuyor kötü bi şey değil diye biliyorum.
Geçen ağlarken öyle bir baktı ki yüzüme, olabilirbebekler de öyle düşünüyor olabilir mi
Serum fizyolojik sıkıyor musun? Eğer sıktıysan sumukleri yutup sonra kusabilir. Ya da yine geniz akıntısı varsa yutmus kusmus olabilir. Devam ederse çok miktarda kusarsa ben bi doktora danisirdim ama.Kızlar allah için bilen bir yorum yapsın balgamlı kusmak neyin nesi kızım sümük gibi bir şey kusuyor 27 günlük daha
Biz bugün doktora gittik bana sf ile yıkama yapmayın dedi o yutturuyor direkt. Yutması da kötü bişi değil yani ama için rahat etmezse bi sor canım doktoraAklıma şey geldi ya çok afedersin bazen zorlarken burnumu burnumdaki boğaza akıyor yani bağlantı var orda. Hani sf sıkıyoruz ya yumuşuyor sonra boğazına akıyor olabilir mi o geldi aklıma
Onu tahmin ettim de o yüzden dedim en rahatı diye. kucakta uyusa kolları kopuyor insanın . Ama işte hiçbirsey yapamıyorsunSallıyorum bırakınca yine uyaniyogittikçe kolaylasacagina zorlaşıyor valla Allah kolaylık versin bize
Canım neden sf yapmayın dedi. Ben de sf kullanıyorum.Biz bugün doktora gittik bana sf ile yıkama yapmayın dedi o yutturuyor direkt. Yutması da kötü bişi değil yani ama için rahat etmezse bi sor canım doktora
Gidecem bende bi soracam zaten yeterili bi temizleme yapmıyor illa bi seçenek vardır bakayim ne diyecekBiz bugün doktora gittik bana sf ile yıkama yapmayın dedi o yutturuyor direkt. Yutması da kötü bişi değil yani ama için rahat etmezse bi sor canım doktora
Kullanmayın demedi canım yıkama yapmayın dedi, yani ben bi yerden sıkıp diğer yerden akmasını sağlıyodum onu önermedi. Az bişi sıkıp tutmasını bekledi, en son öyle öyle yumuşatıp akıttı sümükleri. Böyle gerilerdeki de temizleniyormuşCanım neden sf yapmayın dedi. Ben de sf kullanıyorum.
Ama senin ki daha mantıklı geldi. Akıtıyorsun dışarı. Doktor gibi tutarsa burnu aksine yutar. Tam anlayamadımKullanmayın demedi canım yıkama yapmayın dedi, yani ben bi yerden sıkıp diğer yerden akmasını sağlıyodum onu önermedi. Az bişi sıkıp tutmasını bekledi, en son öyle öyle yumuşatıp akıttı sümükleri. Böyle gerilerdeki de temizleniyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?