Sağlıkla büyüsün canım gözünüz aydın Aralık ayını son iki günle yakaladın nasılsın bebiş nasılDoğum yaptım kızlar bende geçte gelse Aralık annesi oldum yine
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederim cuma kendi doktorumuza gideceğiz heyecanla bekliyorum umarım yolundadır her şeyBenim doğum yaptığım hastanenin daha sonrası için eve gönderilen hemşire hizmeti vardı gelen hemşire kilosunu, sarılık değerine, banyo yapımı gibi baktı. O hemşire kilosuna bakarken hastaneden çıkış kilosu baz alarak aradaki gün sayısı ile alınması gereken günlük kilosunu hesaplamıştı.Bizim çocuk doktoru en azından öyle yaptı bilgine canım
Kızlar bu solgarın takviyesini aldım yeni . Günde kaç kere kaç adet kullanıyorsunuz acaba ? 8 saat arayla 3 kez birer tablet mi alsam diye düşündüm
Hayırlı olsunnn nasılsınız nasıl geçti :)Doğum yaptım kızlar bende geçte gelse Aralık annesi oldum yine
4-6 tablet arası kullanılıyor, ben sabah-akşam alıyordum ama bebe bugün memeden ayrılamadı sanki az gibi geldi sütüm 6ya çıkardım. Saatlere pek dikkat etmiyorum açıkçasıKızlar bu solgarın takviyesini aldım yeni . Günde kaç kere kaç adet kullanıyorsunuz acaba ? 8 saat arayla 3 kez birer tablet mi alsam diye düşündüm
Ahh sonunda canım bitti zor günler misss koktu evin çok şükürBebişimi çıkardılar sonunda kavuştuk kızlar dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun sonunda mercom eve gelebildi
Geç kaldım yazmakta 2 gündür gelemedim doğru düzgün arkdaslar vermiş cvpKızlar bebeğin memeleri hafiften şiş gibi sanki? Ben bunu kız bebekte duymuştum ama erkek bebekte de mi oluyormuş? Acı veriyor mudur ya da verir mi zamanla bir şey yapmak gerekiyor mu?
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeğinDoğum yaptım kızlar bende geçte gelse Aralık annesi oldum yine
owlll çok üzüldüm yazdığına antibiyotik tedavisi 5 yada 7 gün onu tamamlayınca hooop kucagina inşallah canım az kaldı Cok zor biz bile uzuluyorsak gecicek hepsi rabbim şifa versin birdaha yaşatmasın insallah
Bu arada ben çişimin geldiğini asla hissetmiyorum ya, sondadan dolayı böyle oluyormuş. Resmen saatlerce yapmıyorum, eşim falan hatırlatıyor sizde de böyle mi
Canım öksürüğü azalmış inşallah yakın zamanda sen de kavuşacaksın bebeğine iyi düşün iyi olsun herşey..en son cuma gördüm her gün süt götürüyoruz ama görmeme izin vermediler. haftada 3 gün emzirme varmış sadece. yarın emziricem heyecandan ve ağlamaktan uyuyamıyorum. o kadar özledim ki kucağımda uyuyordu hep şimdi o sert yerde uyuyor 10 gr vermiş öyle dedi doktoru. kaka yaparken süt içerken efor sarfediyor o yüzden dedi. öksürüğü azalmış. tedaviye devam dedi.
ben 3 tane rastgele zamanlarda aliyorum gunde 6 tablete kadar alinabilir yaziyorKızlar bu solgarın takviyesini aldım yeni . Günde kaç kere kaç adet kullanıyorsunuz acaba ? 8 saat arayla 3 kez birer tablet mi alsam diye düşündüm
Allah ayirmasin bir daha gelip gececek oyle dusun. cok zor cok iyi anliyorum seni sabir canim cabucak gecsin zaman evine gelsin saglicakla insallahen son cuma gördüm her gün süt götürüyoruz ama görmeme izin vermediler. haftada 3 gün emzirme varmış sadece. yarın emziricem heyecandan ve ağlamaktan uyuyamıyorum. o kadar özledim ki kucağımda uyuyordu hep şimdi o sert yerde uyuyor 10 gr vermiş öyle dedi doktoru. kaka yaparken süt içerken efor sarfediyor o yüzden dedi. öksürüğü azalmış. tedaviye devam dedi.
Benimde öyleydi doğum sonrası 3,4 gün sürdü.Sadece dikiş yerimde baskıdan dolayı ağrı oluyordu o zaman ben çişimi yapmadım diye lavaboya gidiyordum yoksa aklıma gelmiyordu.Şimdi 10.gündeyim yavaş yavaş hissetmeye başladımBu arada ben çişimin geldiğini asla hissetmiyorum ya, sondadan dolayı böyle oluyormuş. Resmen saatlerce yapmıyorum, eşim falan hatırlatıyor sizde de böyle mi
Parvana hanımdı benim bahsettiğim doktor. Orada devam etmedim ama kuzenim onunla ilerledi normal doğum destekçisi bir doktor.Ataşehir acıbademde normal doğumu destekleyen doktoru öğrenebilirmiyim ? ben şimdilik parvana sayidova düşünüyorum takip ettiğim kadarıylada normal doğum destekliyor. Bizim tüp bebek olduğu için pozitifi görür görmez onunla başlamayı düşünüyorum ama sizinde doktoru öğrenirsem fikir olur bana
Benim 11 gün oldu ya, sıfır hissiyat. Kuzenim aylarca hiç hissetmedim dedi, öyle olacak diye endişeleniyorumBenimde öyleydi doğum sonrası 3,4 gün sürdü.Sadece dikiş yerimde baskıdan dolayı ağrı oluyordu o zaman ben çişimi yapmadım diye lavaboya gidiyordum yoksa aklıma gelmiyordu.Şimdi 10.gündeyim yavaş yavaş hissetmeye başladım
İyi geceler kızlar.Küvette yıkamakta file dışında daha kullanışlı veya küvet dışında kullanışlı bir yöntem uygulayan var mı?Yarın 11 günlük olacağız annem çarşamba evine dönüyor birlikte 3 kez yıkadık sonuncuda ben yıkıyordum o destekliyordu ama bana çok zor geldi şimdiden gözüm korkuyor.Sizler nasıl yıkıyorsunuz?Bir arkadaşım duşta ten teması yaparak birlikte yıkanmış o da zor olmaz mi ki?
Kişiden kişiye değişiyor demek ki ama gerçekten zor bir durum oluyor bir ara alarm kurarak gidiyordum ben de. Yavaş yavaş senin de hissetmelerin başlar umarım,hiç ağrın oluyor mu peki baskı gibiBenim 11 gün oldu ya, sıfır hissiyat. Kuzenim aylarca hiç hissetmedim dedi, öyle olacak diye endişeleniyorum
Ben fileyi çok mantıklı bulmadım ya bebe üşüyor dedi hemşireler bir de, şöyle bir şey aldım annem yıkıyor henüz ama çok beğendik bizİyi geceler kızlar.Küvette yıkamakta file dışında daha kullanışlı veya küvet dışında kullanışlı bir yöntem uygulayan var mı?Yarın 11 günlük olacağız annem çarşamba evine dönüyor birlikte 3 kez yıkadık sonuncuda ben yıkıyordum o destekliyordu ama bana çok zor geldi şimdiden gözüm korkuyor.Sizler nasıl yıkıyorsunuz?Bir arkadaşım duşta ten teması yaparak birlikte yıkanmış o da zor olmaz mi ki?
Yumuşak Bebek Banyo Küvet Süngeri
Sevi Bebe Yumuşak Bebek Banyo Küvet Süngeri - ebebek
en az 7 demişti çarşamba 7 oluyor. çarş günü konuşuruz dedi.Ay annelik ne acayip bir şey okurken ben ağladım istemsizce Rabbim sabrını artırsın canım benim en uzun ayrılığınız bu olsun inşallah bir daha da uğramasın Öksürüğünün azalması çok iyi haber çok sevindim. 10 gram nedir ki kaka yapsalar 10 gram veriyorlardır zaten hiç takılma bile ona. Ne kadar süre daha tutacaklarmış peki bir şey söylüyorlar mı?
teşekkür ederim
Bugün olmadı ama dün epey oldu, idrar yolu enfeksiyonu gibi baskı hissettim. Sıvı da tüketiyorum çok sık çıkmam lazım ama his yok tabi o yüzden hafif ağrılı oluyorKişiden kişiye değişiyor demek ki ama gerçekten zor bir durum oluyor bir ara alarm kurarak gidiyordum ben de. Yavaş yavaş senin de hissetmelerin başlar umarım,hiç ağrın oluyor mu peki baskı gibi
inş canım çok teşekkür ederimAhh sonunda canım bitti zor günler misss koktu evin çok şükür
Geç kaldım yazmakta 2 gündür gelemedim doğru düzgün arkdaslar vermiş cvp
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin
owlll çok üzüldüm yazdığına antibiyotik tedavisi 5 yada 7 gün onu tamamlayınca hooop kucagina inşallah canım az kaldı Cok zor biz bile uzuluyorsak gecicek hepsi rabbim şifa versin birdaha yaşatmasın insallah