Bu 3. Bebegm.3unuedr küvet kullanmadık duşta sıcak suyun altında eşim yikadi hep. Tshrt giyiyor gogsune bebeği yatırıyor tepeden su akiyor önce sırtını sabunla durula sonra önünü sabunla durula en son koluna yatırıp kafasi yıkanıyor ve sarmalayip bana veriyor. 4 aylıktan sonra falan birqz beli doğrulunca bende aynı şekilde yıkıyorum eşimden devralipyürümeye bqsladigi gibi de ayakta dikiliyorlar oyle yıkayıp çıkarıyoruz sırayla. Tabure küvet kova hcbrsey kullanmadık yillardir doğdu doğalı hepsi her gece duş alıp oyle uyurlar yaz kış farketmez .duşsuz pijama giyip yatağa girmişlikleri yok dahaİyi geceler kızlar.Küvette yıkamakta file dışında daha kullanışlı veya küvet dışında kullanışlı bir yöntem uygulayan var mı?Yarın 11 günlük olacağız annem çarşamba evine dönüyor birlikte 3 kez yıkadık sonuncuda ben yıkıyordum o destekliyordu ama bana çok zor geldi şimdiden gözüm korkuyor.Sizler nasıl yıkıyorsunuz?Bir arkadaşım duşta ten teması yaparak birlikte yıkanmış o da zor olmaz mi ki?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sarılık degeri neymiş? Kaçmış? Bestlak süt arttırıcı sl kendine düzenli lullan ve bol su iç. Eğer hiç sütün olmadığına eminsen mamayla destekle sarılık degeri yüksekse. Ama bu sırada bol emzir emdikce sütün inecek. Korkma sadece değeri takip et.süt arttırıcı kesinlikle al..Kızlar doktor sarılık başlangıcı var dedi yüzünde neler yapayım çok çaresiz hissediyorum sütüm de tam gelmedi 4 günlük şu an bebeğim
Tamamen uzanıyor musun nasıl tutuyorsun bebişiGece 10.30dan 12e kadar ugrasıp zor uyuttum 12.30da geri uyandı 1 saat ugrastım uyudu bir kere daha uyandı emdi uyudu. Sonra 4.30da kalktı ben zaten beşiği denemiyorum bile artık anında uyandıgı için 6 yı geciyordu heralde kucagımda uyudu 9a kadar uyumuşuz oyle. Ben alıştım artık kucak işine ya oyle uyuyarak da alıyorum uykumı yoksa uyumadan tüm gün başım agrıyor
Her saat falan değil gerekirse meme hep ağzında olsun sana tavsiye. Cnku sarılıktan dolayı şekeri düşüp hep uyuyor uyandırıp emzirmek çok zor oluyor saat başı bunu tutturamaya çalışırken sütünü arttırmak bebeği doyurmak imkansiz bi döngü oluyor.. 1 gece sariliktan hastanede yattık her bebegimde degerleri hep yuksekti riskliydi.ama inatla emzirdim beni hep bestlak kurtardı kesinlikle al. Ve mama kullanmadim ilk bebeim haric. İlk bebegimde meme mama seklinde gittik ama bilinçli olsam ilk bebekte mama ona da kullanmazdim..Her saat emzşr dedi sadece sen ne kadar mama veriyordun sütüm de çok yok bende mamaya başlayacağım
Arttiriyorum 3 den beri4.30'dan beri ayaktayım beşiğe koyduğum an uyanıyor diye kucakta kaldık geceden beri
Yok ben uyuyamam kontrol manyagi bi insanim ben kontrol bende olmuyo oyle olunca panik oluyorum. Ya kucagimdan duserse ya bogulursa vs vs . Ki uykum hafifdir ama oyle uykusuz olunca kendime guvenemiyorum. Yataga yanima yatiriyorum bende. Ilk zamanlar yataginda reflu yataginda yatiyordu artik huyu da degisti surekli atiyor kendini kalk yat yapmamak icin yanima aliyorum .Gece 10.30dan 12e kadar ugrasıp zor uyuttum 12.30da geri uyandı 1 saat ugrastım uyudu bir kere daha uyandı emdi uyudu. Sonra 4.30da kalktı ben zaten beşiği denemiyorum bile artık anında uyandıgı için 6 yı geciyordu heralde kucagımda uyudu 9a kadar uyumuşuz oyle. Ben alıştım artık kucak işine ya oyle uyuyarak da alıyorum uykumı yoksa uyumadan tüm gün başım agrıyor
Direkt dümdüz yatırıyor musun ben hiç denemedimYok ben uyuyamam kontrol manyagi bi insanim ben kontrol bende olmuyo oyle olunca panik oluyorum. Ya kucagimdan duserse ya bogulursa vs vs . Ki uykum hafifdir ama oyle uykusuz olunca kendime guvenemiyorum. Yataga yanima yatiriyorum bende. Ilk zamanlar yataginda reflu yataginda yatiyordu artik huyu da degisti surekli atiyor kendini kalk yat yapmamak icin yanima aliyorum .
Valla oyle bir krize giriyor ki her gece yikamak mumkun degil . Mosmor oluyo cocuk nasil sokup su dokup disari aliyorum belli degil. Oyuzden 2 gunde 1 yikiyoruz. Yoksa ne hayallerim vardi.Bu 3. Bebegm.3unuedr küvet kullanmadık duşta sıcak suyun altında eşim yikadi hep. Tshrt giyiyor gogsune bebeği yatırıyor tepeden su akiyor önce sırtını sabunla durula sonra önünü sabunla durula en son koluna yatırıp kafasi yıkanıyor ve sarmalayip bana veriyor. 4 aylıktan sonra falan birqz beli doğrulunca bende aynı şekilde yıkıyorum eşimden devralipyürümeye bqsladigi gibi de ayakta dikiliyorlar oyle yıkayıp çıkarıyoruz sırayla. Tabure küvet kova hcbrsey kullanmadık yillardir doğdu doğalı hepsi her gece duş alıp oyle uyurlar yaz kış farketmez .duşsuz pijama giyip yatağa girmişlikleri yok daha
Evet canim ama ortamiza degil yoksa esim ezer cocugu:) komidinle yatagin arasina yastik koyuyorum yanina yatiriyorum cocugu. Bende hemen yanina yatiyorum. Daha guvenli oluyor. Hemde istedigim zaman pis pisliyorum.Direkt dümdüz yatırıyor musun ben hiç denemedim
Eklentiler
S
secondchance
canim bebişin ilk gün kaka yapmış mıydı? Okuduğum kitapta eğer kistik fibrosizdan suphelenilirse bu bilgiyi hekiminizle paylaşın yazıyor.
Değer yükseldikçe uyandırmak çok zorlaşıyor, ama mutlaka uyandırman lazım. Topuğuna hafifçe vurabilirsin, burnunu sık, kulak arkasını ve boynunu ıslak mendille sil mutlaka. Bol bol emzir sütün gelir mutlaka. Ama bence mama da başla. Eğer sütün henüz gelmediyse hiç riske girme. Ben sütüm geldi gelecek diye başta çok mama vermedim ve ilerledi sarılık. Şuan tamamen geçene kadar 60 ml veriyorum emzirme sonrası. Sen bebeğinin yediği kadar ver. Önce biraz artıyor rengi falan sapsarı olmuştu bizimkinin sonra yavaş yavaş düşüyor.Uyandırmak için neler yaptınız çok uyuyor benimki
Çok teşekkür ederimParvana hanımdı benim bahsettiğim doktor. Orada devam etmedim ama kuzenim onunla ilerledi normal doğum destekçisi bir doktor.
Arkamda 2 yastık olursa daha rahat oluyor tam yatar pozisyon değil. Cocugun kafası kalbimin üzerinde ayakları karnımın dik bir sekilde üstümde yani sol kolumla da cocugu tutuyorum sırtından ay anlatabildim miTamamen uzanıyor musun nasıl tutuyorsun bebişi
Binada gaz kokusu var diye gazı kapatmışlar gece. Ev 21 derece ben çocuğu neye saracağımı şaşırdım. 21 derece ideal, zıbın üstü tulum diyen tüm kitapları kınıyorum
Canım ben de dün belirtilerine baktım, ilk iki gün kaka yapmaması diyor. İlk 24 saat içinde hastanede takip ettiler, yaptı zaten çok şükür. Genetik yolla geçen bir hastalıkmış, eşimin ya da benim ailemde olan kimseyi de duymadık. İnşallah kan testi hatalı çıkacak Aklında tutup, benimle paylaştığın için ayrıca çok teşekkür ederimS secondchance canim bebişin ilk gün kaka yapmış mıydı? Okuduğum kitapta eğer kistik fibrosizdan suphelenilirse bu bilgiyi hekiminizle paylaşın yazıyor.
Kafasını yana doğru çevirin bir şey olmaz. Sizin bebiş küçük daha kafayı donduremez bence yana doğru cevirdiginiz sürece sıkıntı olmaz. Size de yazık. Hem yorgun olursunuz hem de uykusuzluk süt üretimini etkiliyor cidden.Kafamı koyuyorum bi yere de aman burnu mu kapandı aman boğulur mu korkusuyla uyuyamadım ki
Amacım laf sokmak gerçekten değil ama yaşamayan anlamaz anacım Büyük çocuğumu günde 3 defa banyo yaptırırdım yazları, yılın tüm günleri en az bir banyo yani. Banyo yaptırmak neydi ki, elimin kiri o iş her zaman öyle değilmiş, şimdi anladım. İnsan yolunda giden şeyleri kendi yaptı oluyor zannediyor ama hep çocuğun mizacından, çocuk izin verdiği için aslında. Yarın ilk kez banyo yaptırmaya ailece niyetlendik öyle söyleyim ki büyüğü hep tek başıma çok rahat yıkadım benValla oyle bir krize giriyor ki her gece yikamak mumkun degil . Mosmor oluyo cocuk nasil sokup su dokup disari aliyorum belli degil. Oyuzden 2 gunde 1 yikiyoruz. Yoksa ne hayallerim vardi.
Çok şükür canım kilo alımı da varsa zor olduğunu biliyorum ama endişelenmeyin kan testlerinin hata payi çok çok yüksekmiş demek ki. Kaç çıkmıştı kf değeri? Ter bezi testini ne zaman yaptiracaksiniz? Rica ederim, inşallah en yakın zamanda içini tamamen rahatlatacak sonuçlar alırsınızCanım ben de dün belirtilerine baktım, ilk iki gün kaka yapmaması diyor. İlk 24 saat içinde hastanede takip ettiler, yaptı zaten çok şükür. Genetik yolla geçen bir hastalıkmış, eşimin ya da benim ailemde olan kimseyi de duymadık. İnşallah kan testi hatalı çıkacak Aklında tutup, benimle paylaştığın için ayrıca çok teşekkür ederim