• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Beyim hasta şimdi bi düzelsin öyle deneyelim madem. Biri park yatağın ucuna koyun ayağı köşesine temas etsin demişti bi de onu denicem. Çok boş kalıyor bence ondan rahat edemiyor park yatakta
Reflü yatağını içine koyup yatırsan olmuyor mu? Bu beşiğe sığmıyor bizimki ama reflü ayarı var sıkıntı olmadı o yüzden

Reflü yatağını içine koyup yatırsan olmuyor mu? Bu beşiğe sığmıyor bizimki ama reflü ayarı var sıkıntı olmadı o yüzden
Benim reflü yatağı bi garip anam, geçen out'a atmıştım kız şey dedi seninki reflü değil tansiyon yatağı gibi dnfm ayakları yukarıda kafası aşağıda kalıyor ben anlamadım. Şu ayak desteğini aşağı kaydırdım yine kafası gömük

IMG-20241227-WA0047.jpg

Beyim hasta şimdi bi düzelsin öyle deneyelim madem. Biri park yatağın ucuna koyun ayağı köşesine temas etsin demişti bi de onu denicem. Çok boş kalıyor bence ondan rahat edemiyor park yatakta
Park yatağa reflu yatağını koyup deneyebilirsin.Doğdugundan beri biz cekyatta reflu yataginda yatiyoruz

Kızlar bugün sağlık ocağında ilk kontrol vardı, topuktan kan alıp tarttılar ama tartı da dandikti çok güvenemedik. Güncel olarak kilo alıp almadığına bakmak için hastaneden çıktığı kiloyu mu baz alacağız doğum kilosunu mu? 11 günlük şu an
Benim doktorum çıkış kilosunu baz almisti

Benim reflü yatağı bi garip anam, geçen out'a atmıştım kız şey dedi seninki reflü değil tansiyon yatağı gibi dnfm ayakları yukarıda kafası aşağıda kalıyor ben anlamadım. Şu ayak desteğini aşağı kaydırdım yine kafası gömük

Eki Görüntüle 3528933
Djdkfjdkdk Juno tarzı reflü yataklarını seven kadar sevmeyen de var ya, gerçekten çocuk yamulmuş. Klasik bi reflü yatağıyla deneyebilirsin bence şansını seninle uyuması daha iyi olur, bende Umay Bebe’ninki var aşırı rahat bir de çanta gibi oluyor baya beğendik biz

Djdkfjdkdk Juno tarzı reflü yataklarını seven kadar sevmeyen de var ya, gerçekten çocuk yamulmuş. Klasik bi reflü yatağıyla deneyebilirsin bence şansını seninle uyuması daha iyi olur, bende Umay Bebe’ninki var aşırı rahat bir de çanta gibi oluyor baya beğendik biz
Ya buna koyunca da ağlayıp sızlamıyor kendisi rahat gibi ama işte büzüşüyo içinde poşetin altında kalmış dürüm gibi. O çantalıya bakayım bi

Eki Görüntüle 3528933
Bende yatal yuno yatağı aldım aynı şekilde canım ayakları yukarıda kalıyor bir de yatak azcık çöktü … kusmasını engelliyor o açıdan iyi.

Bende yatal yuno yatağı aldım aynı şekilde canım ayakları yukarıda kalıyor bir de yatak azcık çöktü … kusmasını engelliyor o açıdan iyi.
Ya ben de çöktü mü acaba dedim de çökecek kadar kullanmadım ki 1-2 kere geldiğinde üstüne koyduk duracak mı diye. Kılıfı çıkarıp alttan başka bi battaniyeyle desteklesem nasıl olur acaba

Bugün sağlık ocağından üçüncü topuk kanını vermemiz için aradılar, kistik fibrozis için değer yüksek çıkmış. Bu hastalığın asıl tanısı ter testi diye bir testle konuluyormus, doğrudan onu yaptıracağız. İlk duyunca çok ağladım ama burada aynı şeyleri yaşayıp hastalık çıkmayan insanlar okudum, o beni biraz rahatlattı, inşallah benim yavrumda da çıkmaz. Dualarınızı esirgemeyin kızlar 🙏🏻
Canim benim gecmis olsun , hemencecik hersey yoluna girsin insallah 🙏🏻🙏🏻🌸

Back