2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kizlar soyle bir video cikti karsima herkes cok guzel yorumlar yapmis ben de bi denicem . Sutu arttirmak icin masajlar falan var.

Son düzenleme:
bu konuları çok kafana takma canım kendince iyilik yaptığını düşünüyor. bak biz de anne olduk bebeğimiz için en iyisini düşünmeye yapmaya çalışıyoruz, o da kendince aynı şeyi yapmaya çalışıyor. seni anlıyorum lohusa sıkıntısı ağrılar falan derken biz de darlanığız zaten. ama yine de böyle şeylere üzülme, desteksiz inan bana çok çok zor olurdu bizim için. şükür destekçimiz var yanımızda. benimki de sürekli herşeye ama herşeye karışıyor. doktorun verdiği ilacı bile bunu içme minoset ağrı kesici al falan diyor şuan mesela. duymamazlıktan geliyorum sen de bebek terlemediği sürece sıkıntı etmemeye çalış.

Kiz zibin ustu tulum arti pijama nedir . Benimkinin ustunde zibin altinda corap ustune alt pijama var . Uyurken de musline sariyorum. Cok sicak olunca emmiyo cocuk uyuyakaliyor zaten . Bi de yelek mi giydirecek soba yakiyomus gibi abovvv. Allah kolaylik versin kuzum bosver kussun alisacak .

Kızlar merhaba doğum yapan her kesi tebrik ediyorum sağlıcakla büyütün bebişlerinizi inşallah biz de 37+4 haftalık olduk yaklaşık 2 saattir benim vajinal bölgemden bir az üst kısım yani bebeğin baş gelişi olduğu yer çok ağrıyor baskə yapıyor ayak üste duramıyorum hiç. Aynı anda vajinal salya gibi akıntım dehşet arttı. Bebeğin kanala girdiğini mi gösteriyor bu? Çünkü hiç böyle olmamışdı böyle olan var mı aranızda?

O arastirdigin karı koca kliniği olan doktor muydu bu yoksa doğum yaptığın hastanenin doktoru muydu

Ama yani nedir bu kayinvalidelerden çektiğimiz gerçekten zaten lohusasın kendi dertlerin bir yana bir de onunla uğraşıyorsun ya bi salın gerçekten çok oluyorlar. Kuzum valla hiç ağlama ben olsam gereken cevabı veririm niye ağlıyorsun kendini üzüyorsun hiç takma kafana

Kuzum uyanmıyor, sarılık sınırda dedi doktor çünkü uyandırıp emziremiyorum çünkü 5 kat giyinmiş vaziyette. Soyamıyorum ki soyduğum gibi tepemde çocuk hasta oldu çocuk hapşurdu kesin çok hasta diye dolanıyor.
Hastanede birkaç bebek daha vardı misler gibi giyinmiş. Bizimki maşallah igloda yaşayanlardan daha kalın
O arastirdigin karı koca kliniği olan doktor muydu bu yoksa doğum yaptığın hastanenin doktoru muydu
Yok doğum yaptığım hastanenin doktoru, dahilmiş ya ilk muayeneler ondan gittim 2 gün sonra kontrole çağırdı ama gidesim yok bu doktora garip bi adam.

Ayıplara ağlıyorum ya beklemiyordum çünkü

Bizim hastanenin doktoru da normalde sevdiğim bi doktordur ama pakete dahil olunca mı anlamadım ücretsiz olan ilk 2 muayenede gecistirir gibi konuştu. Ben de 15. Gün kontrolünü kendi istediğim başka doktorda yaptırdım. Bi götürürsün en kötü sarılık değerini olcturursun. 1. Haftada sağlık ocağı da var zaten. Sonraki rutin kontrolleri kendi istediğin doktorda yaptırırsın

Ayıplara ağlıyorum ya beklemiyordum çünkü
Yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum ve üzülüyorum. Burda hiç yazmadım ama benim de kv ile aram çok iyiydi normalde hatta yeri gelirdi kendi annemden daha iyi anlaşırdım. Ama ilk gebeligimdeki ve lohusaligimdaki asla kötü niyetli olmayan birkaç fikir ayrılığı ve yanlış üslup beni kirdi. Sonra da soğuttu.. baktiginda elle tutulur hicbir tartisma olmamasina ragmen istedikleri kadar çocuk buyutmus olsunlar ama daha önce Ata'yı büyütmediler.. Her anne her bebek aynı değil ihtiyaçları aynı değil bunu bi anlasalar keşke..

Kayinvaldeni de goturseydin doktora doktor soyleseydi dicen de boyle insanlar doktora da inanmazlar o cok biliyo der cunku kendileri okudu okadar sene.

Ben teknik kısmı bilemem tabi ama 40 haftayı geçince plesenta yaşlanması, oksijensiz kalma, kan akışında falan problemler olabiliyormuş. Su da azalıyor diye biliyorum. O yüzden sık çağırıyorlarmış canım. Bebeğin fazla kalması çok da iyi değilmiş yani

Benim çocuğum da yatmıyor ki yatak odasında ah ah. Evren eşimden yana sanki Uyku eşim için aşırı önemli ya maalesef, onu 10 senedir tanırım sabah erken saatte bir şey yapabildiğini görmedim. Çok mecbur kalıp yaparsa da biter bitmez o iş gelir geri kalan tüm gün uyur. Bir de uykusu çok hafif mesela aynı odada yatarsak ben her uyandığımda o da uyanıyor kaldırmasam bile. Ya da bebek biraz mızmızlansa noldu diye direkt başını kaldırıyor. Ben uyuyayım out nasıl olsa ilgilenir demiyor. Şu an sanırım bebek yatak odasında uyumaya ikna olursa ben de eşimin başka odada yatmasına ikna olacak gibiyim En azından kırkımız çıkıp biraz uyku süresi uzayana kadar.

Umarım barışmaz diyeyim hislerimi sen anla ajfkskdsk yüz verme allah peygamber aşkına yaaaaa hepimiz zor tutuyoruz kendimizi kötü bir şey yazmamak için snckslsl

canim ben kisa kol citcitli zibin ustine penye tulum giydiriyorum ayakli. penye battaniye ortuyoruz uzerine. kundak gibi sariyor hemsireler o penye battaniyeyi ben kolunu cikariyorum. giydikler bu kadar Orangegreysky sarılık olmadı uyandırma sorunu da yaşamadım

Eski kafalı maalesef ne desen ters anlar ama kv de söyle sarılık için sıcaklık iyi değil sarılığı artırır sarılığın tehlikesini de biliyordur heralde sen boşver sen hem lohusasın hem kendi derdin var yanlışda yapsan alttan almak zorundalar

Sarılık olduğunu da kabullenmiyor sınırda dedi doktor diyorum iyi zaten ben demiştim yok diye diyor.

Sarılık olduğunu da kabullenmiyor sınırda dedi doktor diyorum iyi zaten ben demiştim yok diye diyor.
Evet sınırda çıkmış şükür ama bundan sonra artmayacağı anlamınada gelmiyor doktor bir kaç gün sonra tekrar kan istedi mi takip yapılır genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…