Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuları çok kafana takma canım kendince iyilik yaptığını düşünüyor. bak biz de anne olduk bebeğimiz için en iyisini düşünmeye yapmaya çalışıyoruz, o da kendince aynı şeyi yapmaya çalışıyor. seni anlıyorum lohusa sıkıntısı ağrılar falan derken biz de darlanığız zaten. ama yine de böyle şeylere üzülme, desteksiz inan bana çok çok zor olurdu bizim için. şükür destekçimiz var yanımızda. benimki de sürekli herşeye ama herşeye karışıyor. doktorun verdiği ilacı bile bunu içme minoset ağrı kesici al falan diyor şuan mesela. duymamazlıktan geliyorum sen de bebek terlemediği sürece sıkıntı etmemeye çalış.Kayınvalide küstü bana... Zıbın üstü tulum vardı altında ekstra pijama ve çorap da var gayet yeterli yani ev yine 26 falan galiba. Yelek getirdi giydirmek için. Anne doktor kat kat giydirmeyin dedi aha özellikle sordum bak sor oğluna dedim. İyi siz bilirsiniz de o öyle görmüş de. Başka bi konuda da Allah kimsenin eline muhtaç etmesin falan diyor. Oturdum ağladım gerçekten çok kalbim kırılıyor
Kiz zibin ustu tulum arti pijama nedir . Benimkinin ustunde zibin altinda corap ustune alt pijama var . Uyurken de musline sariyorum. Cok sicak olunca emmiyo cocuk uyuyakaliyor zaten . Bi de yelek mi giydirecek soba yakiyomus gibi abovvv. Allah kolaylik versin kuzum bosver kussun alisacak .Kayınvalide küstü bana... Zıbın üstü tulum vardı altında ekstra pijama ve çorap da var gayet yeterli yani ev yine 26 falan galiba. Yelek getirdi giydirmek için. Anne doktor kat kat giydirmeyin dedi aha özellikle sordum bak sor oğluna dedim. İyi siz bilirsiniz de o öyle görmüş de. Başka bi konuda da Allah kimsenin eline muhtaç etmesin falan diyor. Oturdum ağladım gerçekten çok kalbim kırılıyor
O arastirdigin karı koca kliniği olan doktor muydu bu yoksa doğum yaptığın hastanenin doktoru muyduBen de araştırdım 17 diyodu ama fark ediyo mu doktordan doktora bilmiyorum. Sormadım cano doktoru hiç sevmedim tersleyip duruyor yav
Spinal oldum. Biraz daha konfor istersen epidural yaparız demişti. Geneli pek konuşmadık açıkçası
Ama yani nedir bu kayinvalidelerden çektiğimiz gerçekten zaten lohusasın kendi dertlerin bir yana bir de onunla uğraşıyorsun ya bi salın gerçekten çok oluyorlar. Kuzum valla hiç ağlama ben olsam gereken cevabı veririm niye ağlıyorsun kendini üzüyorsun hiç takma kafanaKayınvalide küstü bana... Zıbın üstü tulum vardı altında ekstra pijama ve çorap da var gayet yeterli yani ev yine 26 falan galiba. Yelek getirdi giydirmek için. Anne doktor kat kat giydirmeyin dedi aha özellikle sordum bak sor oğluna dedim. İyi siz bilirsiniz de o öyle görmüş de. Başka bi konuda da Allah kimsenin eline muhtaç etmesin falan diyor. Oturdum ağladım gerçekten çok kalbim kırılıyor
Kuzum uyanmıyor, sarılık sınırda dedi doktor çünkü uyandırıp emziremiyorum çünkü 5 kat giyinmiş vaziyette. Soyamıyorum ki soyduğum gibi tepemde çocuk hasta oldu çocuk hapşurdu kesin çok hasta diye dolanıyor.bu konuları çok kafana takma canım kendince iyilik yaptığını düşünüyor. bak biz de anne olduk bebeğimiz için en iyisini düşünmeye yapmaya çalışıyoruz, o da kendince aynı şeyi yapmaya çalışıyor. seni anlıyorum lohusa sıkıntısı ağrılar falan derken biz de darlanığız zaten. ama yine de böyle şeylere üzülme, desteksiz inan bana çok çok zor olurdu bizim için. şükür destekçimiz var yanımızda. benimki de sürekli herşeye ama herşeye karışıyor. doktorun verdiği ilacı bile bunu içme minoset ağrı kesici al falan diyor şuan mesela. duymamazlıktan geliyorum sen de bebek terlemediği sürece sıkıntı etmemeye çalış.
Hastanede birkaç bebek daha vardı misler gibi giyinmiş. Bizimki maşallah igloda yaşayanlardan daha kalınKiz zibin ustu tulum arti pijama nedir . Benimkinin ustunde zibin altinda corap ustune alt pijama var . Uyurken de musline sariyorum. Cok sicak olunca emmiyo cocuk uyuyakaliyor zaten . Bi de yelek mi giydirecek soba yakiyomus gibi abovvv. Allah kolaylik versin kuzum bosver kussun alisacak .
Yok doğum yaptığım hastanenin doktoru, dahilmiş ya ilk muayeneler ondan gittim 2 gün sonra kontrole çağırdı ama gidesim yok bu doktora garip bi adam.O arastirdigin karı koca kliniği olan doktor muydu bu yoksa doğum yaptığın hastanenin doktoru muydu
Ayıplara ağlıyorum ya beklemiyordum çünküAma yani nedir bu kayinvalidelerden çektiğimiz gerçekten zaten lohusasın kendi dertlerin bir yana bir de onunla uğraşıyorsun ya bi salın gerçekten çok oluyorlar. Kuzum valla hiç ağlama ben olsam gereken cevabı veririm niye ağlıyorsun kendini üzüyorsun hiç takma kafana
Bizim hastanenin doktoru da normalde sevdiğim bi doktordur ama pakete dahil olunca mı anlamadım ücretsiz olan ilk 2 muayenede gecistirir gibi konuştu. Ben de 15. Gün kontrolünü kendi istediğim başka doktorda yaptırdım. Bi götürürsün en kötü sarılık değerini olcturursun. 1. Haftada sağlık ocağı da var zaten. Sonraki rutin kontrolleri kendi istediğin doktorda yaptırırsınKuzum uyanmıyor, sarılık sınırda dedi doktor çünkü uyandırıp emziremiyorum çünkü 5 kat giyinmiş vaziyette. Soyamıyorum ki soyduğum gibi tepemde çocuk hasta oldu çocuk hapşurdu kesin çok hasta diye dolanıyor.
Hastanede birkaç bebek daha vardı misler gibi giyinmiş. Bizimki maşallah igloda yaşayanlardan daha kalın
Yok doğum yaptığım hastanenin doktoru, dahilmiş ya ilk muayeneler ondan gittim 2 gün sonra kontrole çağırdı ama gidesim yok bu doktora garip bi adam.
Yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum ve üzülüyorum. Burda hiç yazmadım ama benim de kv ile aram çok iyiydi normalde hatta yeri gelirdi kendi annemden daha iyi anlaşırdım. Ama ilk gebeligimdeki ve lohusaligimdaki asla kötü niyetli olmayan birkaç fikir ayrılığı ve yanlış üslup beni kirdi. Sonra da soğuttu.. baktiginda elle tutulur hicbir tartisma olmamasina ragmen istedikleri kadar çocuk buyutmus olsunlar ama daha önce Ata'yı büyütmediler.. Her anne her bebek aynı değil ihtiyaçları aynı değil bunu bi anlasalar keşke..Ayıplara ağlıyorum ya beklemiyordum çünkü
Kayinvaldeni de goturseydin doktora doktor soyleseydi dicen de boyle insanlar doktora da inanmazlar o cok biliyo der cunku kendileri okudu okadar sene.Kuzum uyanmıyor, sarılık sınırda dedi doktor çünkü uyandırıp emziremiyorum çünkü 5 kat giyinmiş vaziyette. Soyamıyorum ki soyduğum gibi tepemde çocuk hasta oldu çocuk hapşurdu kesin çok hasta diye dolanıyor.
Hastanede birkaç bebek daha vardı misler gibi giyinmiş. Bizimki maşallah igloda yaşayanlardan daha kalın
Yok doğum yaptığım hastanenin doktoru, dahilmiş ya ilk muayeneler ondan gittim 2 gün sonra kontrole çağırdı ama gidesim yok bu doktora garip bi adam.
Ben teknik kısmı bilemem tabi ama 40 haftayı geçince plesenta yaşlanması, oksijensiz kalma, kan akışında falan problemler olabiliyormuş. Su da azalıyor diye biliyorum. O yüzden sık çağırıyorlarmış canım. Bebeğin fazla kalması çok da iyi değilmiş yaniAa hadi bakalım hayırlı haberler inşallah, sonuçta birinden birinde doğuracağız, hepsi fake olmayacak
Çünkü gitsem süpürme işini yapacaktı ve bu fikir beni gerdi biraz galiba. Yani doktor bebek için her şey yolunda rahat ol diyor, ok. O zaman neden 40'ı geçer geçmez dürtme, ittirme ihtiyacı duyuyor ve beni şu güne kadar gelmezse şunu yaparız diye şartlıyor? İyi kadın ona bir şey demiyorum ama bu şartlama beni strese sokuyor. 42 haftadan sonrası geç doğum olarak görülüyormuş, o zaman her şey yolundaysa neden kontrolleri sıklaştırarak salamıyoruz Boşvermiş değil ama rahat hissetmek istiyorum, birisi tik tak saatine bakıp beni gözleyince de o rahatlık olmuyor. Ya çok negatif konuşup sizi de gerdim mi Sitemim bu sisteme
Benim çocuğum da yatmıyor ki yatak odasında ah ah. Evren eşimden yana sanki Uyku eşim için aşırı önemli ya maalesef, onu 10 senedir tanırım sabah erken saatte bir şey yapabildiğini görmedim. Çok mecbur kalıp yaparsa da biter bitmez o iş gelir geri kalan tüm gün uyur. Bir de uykusu çok hafif mesela aynı odada yatarsak ben her uyandığımda o da uyanıyor kaldırmasam bile. Ya da bebek biraz mızmızlansa noldu diye direkt başını kaldırıyor. Ben uyuyayım out nasıl olsa ilgilenir demiyor. Şu an sanırım bebek yatak odasında uyumaya ikna olursa ben de eşimin başka odada yatmasına ikna olacak gibiyim En azından kırkımız çıkıp biraz uyku süresi uzayana kadar.canim ilk cocugumda kikse yardima gelmeyince ve evden calisma oldugu icin biz hep birlikte kalktik ama simdi esim sabahlari ise gidicek ben evde 6 ay izindeyim annem de var o yuzden baska odada uyuyabilir canima minnet rahat yatarim yatakta. kalacaksa da odada pek uyandirmakaya calisirim sabah ise gidicek diye annemi de uyandirmam ama kendim yaparim zorlanirsam esimi durterim yine o sekilde dusunmustum. gunduz de uyurum bebekle birlikte annem is yapiyor evde zaten yemek temizlik. esimde cocugu krese getir gotur alisveris yapar aksam bebekle ilgilenir. o sekilde is bolumu seklinde dusundum. varsin uyusun baska odada eger uyku sorunu cok varsa ama aksam isten gelince falan baksin artik ne yapabiliyorsa ona da gorev verirsin
Umarım barışmaz diyeyim hislerimi sen anla ajfkskdsk yüz verme allah peygamber aşkına yaaaaa hepimiz zor tutuyoruz kendimizi kötü bir şey yazmamak için snckslslKayınvalide küstü bana... Zıbın üstü tulum vardı altında ekstra pijama ve çorap da var gayet yeterli yani ev yine 26 falan galiba. Yelek getirdi giydirmek için. Anne doktor kat kat giydirmeyin dedi aha özellikle sordum bak sor oğluna dedim. İyi siz bilirsiniz de o öyle görmüş de. Başka bi konuda da Allah kimsenin eline muhtaç etmesin falan diyor. Oturdum ağladım gerçekten çok kalbim kırılıyor
Eski kafalı maalesef ne desen ters anlar ama kv de söyle sarılık için sıcaklık iyi değil sarılığı artırır sarılığın tehlikesini de biliyordur heralde sen boşver sen hem lohusasın hem kendi derdin var yanlışda yapsan alttan almak zorundalarKayınvalide küstü bana... Zıbın üstü tulum vardı altında ekstra pijama ve çorap da var gayet yeterli yani ev yine 26 falan galiba. Yelek getirdi giydirmek için. Anne doktor kat kat giydirmeyin dedi aha özellikle sordum bak sor oğluna dedim. İyi siz bilirsiniz de o öyle görmüş de. Başka bi konuda da Allah kimsenin eline muhtaç etmesin falan diyor. Oturdum ağladım gerçekten çok kalbim kırılıyor
İnanmıyo ki ben 2 torun büyüttüm deneyimle doktorluk bir değil dedi dünKayinvaldeni de goturseydin doktora doktor soyleseydi dicen de boyle insanlar doktora da inanmazlar o cok biliyo der cunku kendileri okudu okadar sene.
Sarılık olduğunu da kabullenmiyor sınırda dedi doktor diyorum iyi zaten ben demiştim yok diye diyor.Eski kafalı maalesef ne desen ters anlar ama kv de söyle sarılık için sıcaklık iyi değil sarılığı artırır sarılığın tehlikesini de biliyordur heralde sen boşver sen hem lohusasın hem kendi derdin var yanlışda yapsan alttan almak zorundalar
Evet sınırda çıkmış şükür ama bundan sonra artmayacağı anlamınada gelmiyor doktor bir kaç gün sonra tekrar kan istedi mi takip yapılır geneldeSarılık olduğunu da kabullenmiyor sınırda dedi doktor diyorum iyi zaten ben demiştim yok diye diyor.