Hanımlar yorumlarınızı merak ediyorum,
Tecrübelerinizi de aktarırsanız sevinirim.
Eşimin babalık izni bitti yarın iş başı yapacak malum. Bugün geldi dedi ki ben diğer odaya geçeyim artık çünkü uykum devamlı bölünürse iş yerinde çok verimsiz olurum vs. Annem de o sırada dedi ki siz bilirsiniz yine ama lohusa kadın tek başına uyutulmaz derler işte al basması durumu falan olur diye. Eşim de dedi ki annen doğru söylüyor, emzirirken uyuyakalma riskin falan da korkuttu beni şimdi sen iyisi mi salonda annenle aynı odada yat bebeği de yanına alıp dedi. Ben de birincisi rahat edemiyorum salonda zaten daha sağa sola dönüşlerim bile zar zor iken. İkincisi de istemiyorum yani. Odamda daha rahatım. Annem tüm gün ayakta ve çok yoruluyor gece de bizimle sürekli uyanıp durursa iyice yorulacak. Hem babalık da biraz zorlanmak olmamalı mı? Bana diyor ki sen gündüz bebek uyuduğunda yatıp uyuyabilirsin ama benim öyle bir şansım yok diyor. Oysa ben de gündüzleri yatıp uyumuyorum şu an evde en az uyuyan kişiyim (doğal olarak)
Öte yandan geceleri bana çok mu faydası var derseniz hayır
besleyen ve altını değiştiren benim sonuçta gazını çıkarmaya kalkması gerekirse kalkıyor. Her zaman da böyle bir ihtiyaç olmuyor falan filan. Sorumluluklar noktasında tembelleştirir mi sizce ayrı yatmamız onu? Ne düşünüyorsunuz?