Anladım iyi yapmışsın. Ben şansımıza tam mevsimi ayva çekirdeği jeli yaptım bugün mahvolmuştu günlerdir göğüsüm nasıl sürdüm hemen rahatlattı en azından acıyor ama normal acıma yaram acımıyo onu da dene istersen. Hastaneye yatınca tabi yapamazsın ama yanında olsaydı süt yoksa da mama ver ama göğüsüne koy onu emzik niyetine emsin yandan mamayı dök yani hem göğüs uyarılıyor hem karnı doyuyorBen ilk iki gün emzirdim birini silikon uçla diğerini memeden. Sonra hastaneye yatınca orada mama verdiler sağmayla gelmedi sütüm. Sonra her gün gidip yarım saat emzirdim. Yokluğunda çok uğraştım sütüm çekilmesin üzüntüden diye sürekli sağdım gelmese bile. Şu an ona yetecek kadar geliyor sanırım. Kaka yapması falan iyi ama henüz kilo almadı. Göğüs uçlarım zaten çökük o yüzden yara oldu ama madecassol krem ve incia kremle toparlamaya çalışıyorum halen. Özellikle incia krem pratik geldi madecassolü sürünce yıkamak gerekiyor ama incia her emzirmeden sonra sürüyorum yıkamıyorum sonrasında siliyorum sadece.