- 19 Nisan 2021
- 1.470
- 2.395
- 83
Tansiyondan dolayı mı canımKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
Bu tek sayı takıntısı bendede var17'si tam 39 olacaktı, tek sayı sevmiyorum diye 16'sına çektik, 38+6 oluyor
Ayy gerçek miiyükseleni oğlak oluyor bizim seninki ne dkgn
Tansıyonun mu yüksek cıktı noldu? Aynıyız biz senınle benım de cumartesi günü doğumum hayırla sağlıkla gelsın bebişkoo stres yapma kılosu da iyi masallahKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
Canım sağlıkla, kolaylıkla kucağına al inşallahKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
Oyy kıyamam, olsun anam ikiniz için de daha iyi panik yapma hiç, sağlıkla kucağına al hemencikKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
Ellaahhhhhh kızımın ilk arkadaşı geliyorKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
Sakin ol canım benim birazdan bebeğin kucağında olucak miss gibi kokusunu cekiceksinKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
Sağlıkla gelsin annesiii sakin oll çok heyecanlıKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
ben de 38+5 im haftaua carsamba bir karar veririz dedi doktor sanirim sezaryen ya da ne onerecek bilmiyorumKızlar merhaba. 38+3 teyım.ne gelen var ne yalancı sancı var. Hamılelıgım boyunca hep hareketliydim ama tık yok bende. Cumartesı gunu kontrolum var. İki gün daha gelmezse oğluşum sanırım sezeryan günü isteyeceğim.varmı aramızda böyle kararlar alan
saglikla gelsin canim benim demekki minik artik dunyaya gelmek istiyorKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
Benim çok şükür ilerlemedi gibi kuzum. İlerlese direk boğazım beyaz beyaz iltihap oluyor antibiyotiksiz geçmiyor. Bana kloroben iyi geliyor ama tabi doktorunuza sormadan kullanmayın. Ihlamur tarçın ayva demliyorum her gün. Akşamları da birer çay kaşığı toz zencefil zerdeçal tarçın, limon ve az karabiberli sıcak su yapıyorum. Tozlar demlenince aşağı iniyor. Onu içiyorum. Çok şükür ilerlemedi. Hafif hafif balgam sökmeye başladım. İyi olacak gibiyim bence.nasil oldun? ben bir tek balli limonlu cay bir kac sefer gunde o sekilde gecirmeye calisiyorum ama sanki basladigim noktadayim hic gerilemedi
bogazim yine neyse de burnum tikali senin burnun tikandi mi? ben de bal limon ilik su bir de balli ihlamur iciyorum. gun ici boyazim iyi ama gece cosuyor. kuruluktan herlade bir de burnum tikali agzimdan nefes aldigim icinBenim çok şükür ilerlemedi gibi kuzum. İlerlese direk boğazım beyaz beyaz iltihap oluyor antibiyotiksiz geçmiyor. Bana kloroben iyi geliyor ama tabi doktorunuza sormadan kullanmayın. Ihlamur tarçın ayva demliyorum her gün. Akşamları da birer çay kaşığı toz zencefil zerdeçal tarçın, limon ve az karabiberli sıcak su yapıyorum. Tozlar demlenince aşağı iniyor. Onu içiyorum. Çok şükür ilerlemedi. Hafif hafif balgam sökmeye başladım. İyi olacak gibiyim bence.
Hayır'lı olsun dualarım sizle sağlıkla kucağına al ❤Kizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
her şey yolunda gidecek inş sağ salim kavuşacaksınızKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
İlk hamileliğimde böyleydim inanılmaz rahat bir hamilelik gecirmiştim dogumdan 2 gün öncesine kadar işe gitmiştim ne agrı ne kasılma ne sancı ne mide yanması hiç birsey olmamıştı. Yürüyüş yapıyordum sadece 4 aylıktan beri. 39+4 te sabaha karşı sancım başladı 10gibi doktora gttik 14.45te kzım dünyaya gelmişti. Sezaryan için acele etmekte bir sebebin var mı ki neden beklemiyorsun?Kızlar merhaba. 38+3 teyım.ne gelen var ne yalancı sancı var. Hamılelıgım boyunca hep hareketliydim ama tık yok bende. Cumartesı gunu kontrolum var. İki gün daha gelmezse oğluşum sanırım sezeryan günü isteyeceğim.varmı aramızda böyle kararlar alan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?