Ya cidden anlamıyorum dogum yapan kadın eve gelmiş daha ilk günden millette bu merak heves. Hayır bari 1 hafta 10 gün bekle dakka bir gol bir tepesine dikilmek niye. İnsanımız ne kadar tuhaf ve anlayışsız.Bu arada maalesef evime o kdar çok gelem gşden oldu ki 4 gün boyunca toplam 2 saatlik uykuyla duruyordum. Bebeğimi emzrimekte de zorlanıyordum. Dün kontrole gittiğimizde bebeğin sarılık değerş 15 çıktı 16 ile yatış yapılıyormuş. Bebek bizşmle aynı odada kalacağı için riske atmayıp yatmayı tercih ettim. Keşke tavır koyup o kadar misafşr gelmeseydi. Odamdan hiç çıkmadım annemler ilgilendi ama makesef herkes odama gelip bebeği emzşreceğim vakitten çaldılar. Sürekli misafşr olduğu için de uyuyup dinlenemedim. Eşim düm diyor ki hiç üzülme hastamede biraz kafamızı dinliyoruz bebekle baş başayız diyor. Ama alllah nasip ederse eve dönünce misafşr kabul etmeyeceğim. Mama almıştım hippin annemler verşdmedi senim sütün yeter bebeğe diye keşke verseymişim. Emmek istemez diye vermedik sonuç hastanede yatıyoruz. Sabah kan aldılar 13 e düşmüş dediker akşam 6 da tekrar bakılacak umarım düzelmiştir
Evet cnm üstüne tarih yazıp atıyorum vereceğin zamanda ilk tarihleri veriyosunSağdığını buzluğa mı atıyosun cano nasıl yapıyorsun
Ooiiyy yavrusuna haksızlık yapamayan canım anne, ne tatlısınCanım gösterdiler herkes çok yardımcı oldu. Şöyle oldu önce benim sütüm yoktu 5. Gün geldi. Hastanede enjektörle falan verdik hatta mamayı. Biberona alışmasın diye. Ama sarılık da olunca doktor biberonla ver şuan sarılık daha önemli falan dedi. Yeni yeni süt geliyor emmeye çabalıyoruz, bebişlik bi durum değil sadece, çekemiyor lafı haksızlık olmasın yavruma
Oldu vallahi hem de nasıl oldu. Cok seviyorlar kardeşlerini hep kucaklamak sevmek istiyorlar. O da masallah ablalarının kucagında uslu uslu duruyor. Öğretecekleri seylerin hayalini kuruyor bnm ufaklık hatta simdiden. Yüzmeyi ögretecekmiş, yürümeti ögretecekmiş, konuşmayı ögretecekmiş kardeşine. Valla minik bey 2 ablası oldugu için cok sanslı.Ev dolu dolu oldu muüçüne birden sarılıyor musun?
Hadi ya bak bu üzdü benimde çok gelen giden oldu ama erkekler hep kapidaydi zaten 1. Derece yakınlarında erkeklerde geçmiş olsun deyip kapıya çıktılar evede geldiklerinde 5. Dk durup çıktılar iyi düşmüş sarılığı aksama daha da düşmüş olur canım evinize çıkarsınızBu arada maalesef evime o kdar çok gelem gşden oldu ki 4 gün boyunca toplam 2 saatlik uykuyla duruyordum. Bebeğimi emzrimekte de zorlanıyordum. Dün kontrole gittiğimizde bebeğin sarılık değerş 15 çıktı 16 ile yatış yapılıyormuş. Bebek bizşmle aynı odada kalacağı için riske atmayıp yatmayı tercih ettim. Keşke tavır koyup o kadar misafşr gelmeseydi. Odamdan hiç çıkmadım annemler ilgilendi ama makesef herkes odama gelip bebeği emzşreceğim vakitten çaldılar. Sürekli misafşr olduğu için de uyuyup dinlenemedim. Eşim düm diyor ki hiç üzülme hastamede biraz kafamızı dinliyoruz bebekle baş başayız diyor. Ama alllah nasip ederse eve dönünce misafşr kabul etmeyeceğim. Mama almıştım hippin annemler verşdmedi senim sütün yeter bebeğe diye keşke verseymişim. Emmek istemez diye vermedik sonuç hastanede yatıyoruz. Sabah kan aldılar 13 e düşmüş dediker akşam 6 da tekrar bakılacak umarım düzelmiştir
Bugün de ağlattınOldu vallahi hem de nasıl oldu. Cok seviyorlar kardeşlerini hep kucaklamak sevmek istiyorlar. O da masallah ablalarının kucagında uslu uslu duruyor. Öğretecekleri seylerin hayalini kuruyor bnm ufaklık hatta simdiden. Yüzmeyi ögretecekmiş, yürümeti ögretecekmiş, konuşmayı ögretecekmiş kardeşine. Valla minik bey 2 ablası oldugu için cok sanslı.
canım gözünüz aydın yaaKızlar ben geldimmm ve Bebişim de 38+4 de perşembe günü gelmeyi tercih etti. Hemen anlatıyorum. Perşembe akşam misafirliğe gidiyorduk bi anda asansörde paçamdan bişey aktı. Tuvalete gşrdşm tekrar çişimi yaptım sanırım su dedim eve geçtik çantayı almak için evde tekrar bişeyler aktı. Acilde doktor su olup olmadığına emin olamadı çğnkü içeride su vardı . Su olma ihtşmalşne karşı yatışım yapıldı. Bu arada yeni doktorumu daha salı günü bulmuştum. Biliyorsunuz benim 4 cm açıklığım vardı ve vajinal doğum istiyordum. Odaya çıkarıldım muayene yaparken ebe 5-6 cm dedi. Ve suyum gelmediyse bile doğumu başlatmaya karar verdik. Zaten kendi sancımda varöış ben hissetmiyordum. Alşam 9 gibi suni sancı takıldı ve biraz odada sancı çekip doğumhameye alındım. Önce yanıma eşim girmişti baktım destek olamıyor bayılacak ebeler de kötü olduğunu fark edince ablamla yer değişmesini istedim ablam yanıma geldi. Ağrılar artmaya başlyınca benim bi gözüm korktu ama ağrı geçince sohbet ediyorduk. Sonra herşey çok hızlı ilerledi ebe bebeğin başını kanala yerleştirdi. Açıklık arttı ıkınma hşssim gelince de doktorum odaya geldi. Oralarda biraz saçmaladım. Seseryan istiyorum falan dedim ama asıl acıdan değil yapamayacak olduğumu düşünmüştüm. Bebeğin çıkabilecek ihtimali çok uzak geldi. Sonra zaten istemsizce ıkınmaya başlanıyor. 10 cm açıklıkta da sezeryan istiyorum demezsin. Doktorum 2 gün önce tanışmama rağmen o kadar nazik güleryüzlğ anlayışlıydı ki saçma hareketlerime normal tepkiler verdi. Ablam yine iyi ki girmiş sürekli motive etti. Ve 11:20 de bebeğim kucağıma geldi. O an yorgunlukla ilk bebeğe bakamadım tek sorduğum sağlıklı mı demekti. . Sonra biraz kendşme gelince bebeğe baktım. Bendğin ağladığını duyar duymaz eşim eliyle kapıyı zorlayarak açıp yanımıza geldi. Doktor da anlayışlıydı ki kızmadı. Benim plesentanın ayrılması biraz zor oldu. Bebeği çıkarmak kadar zordu diyebilirim karnıma baya bastırdılar. Kesi olmadı zaten öncesinde olmayacağınk konuşmuştuk. İçeriden estetik dikiş attı doktor. İşte daha sonra odaya falan çıktık. Bsmbaşks bşr duygu çok güzel. O kadar kaygılı bi hamilelik geçirdim ki kucağıma alımca herşeyi unuttum. Benim için bu haftalar mucize hibi bişeydi rabbime şükürler olsun.outoffit 38+4 2950 gram 49 cm. Bu arada bebişimin bacak boyu falan da kısa değilmiş. Doktorum ilk onu söyledi bacakları kısa falan değil gayet sağlıklı dedi. Benim doğum hikahem böyleydi. Evet zordu ama güzeldi. İyi ki hiç doğum vşdeosu falan izleyip kendimi korkutmamışım.
kız tak lensi git kim bakcak gözüne çaktırmaGünooo, yeni bişi kafama taktım mdfkfk miyopum ben 4 numara, gözlük lens vs almıyolarmış ameliyathaneye genelde. Beboyu göremicem ilk doğunca şimdi diye üzülmeye başladım sabahın köründe
Kız yok bayılırım falan bakamazlar gözüme bi de onla uğraşmayalım dkfk gözün kontrol edilmesi gereken acil durumlar oluşabiliyomuşkız tak lensi git kim bakcak gözüne çaktırma
Çok geçmiş olsun canım. Sürecimiz çok benzermiş maalesefBu arada maalesef evime o kdar çok gelem gşden oldu ki 4 gün boyunca toplam 2 saatlik uykuyla duruyordum. Bebeğimi emzrimekte de zorlanıyordum. Dün kontrole gittiğimizde bebeğin sarılık değerş 15 çıktı 16 ile yatış yapılıyormuş. Bebek bizşmle aynı odada kalacağı için riske atmayıp yatmayı tercih ettim. Keşke tavır koyup o kadar misafşr gelmeseydi. Odamdan hiç çıkmadım annemler ilgilendi ama makesef herkes odama gelip bebeği emzşreceğim vakitten çaldılar. Sürekli misafşr olduğu için de uyuyup dinlenemedim. Eşim düm diyor ki hiç üzülme hastamede biraz kafamızı dinliyoruz bebekle baş başayız diyor. Ama alllah nasip ederse eve dönünce misafşr kabul etmeyeceğim. Mama almıştım hippin annemler verşdmedi senim sütün yeter bebeğe diye keşke verseymişim. Emmek istemez diye vermedik sonuç hastanede yatıyoruz. Sabah kan aldılar 13 e düşmüş dediker akşam 6 da tekrar bakılacak umarım düzelmiştir
Zaten sezaryen girmeden bin tane şey imzaliyorsun orada da en az 3 kez tekrarliyorlar gözlük lens yok diyeKız yok bayılırım falan bakamazlar gözüme bi de onla uğraşmayalım dkfk gözün kontrol edilmesi gereken acil durumlar oluşabiliyomuş
Lens tamam da gözlüğümün kime ne zararı vardı yavZaten sezaryen girmeden bin tane şey imzaliyorsun orada da en az 3 kez tekrarliyorlar gözlük lens yok diye
Canımmm gözün aydın çok sevindim senin adınaKızlar ben geldimmm ve Bebişim de 38+4 de perşembe günü gelmeyi tercih etti. Hemen anlatıyorum. Perşembe akşam misafirliğe gidiyorduk bi anda asansörde paçamdan bişey aktı. Tuvalete gşrdşm tekrar çişimi yaptım sanırım su dedim eve geçtik çantayı almak için evde tekrar bişeyler aktı. Acilde doktor su olup olmadığına emin olamadı çğnkü içeride su vardı . Su olma ihtşmalşne karşı yatışım yapıldı. Bu arada yeni doktorumu daha salı günü bulmuştum. Biliyorsunuz benim 4 cm açıklığım vardı ve vajinal doğum istiyordum. Odaya çıkarıldım muayene yaparken ebe 5-6 cm dedi. Ve suyum gelmediyse bile doğumu başlatmaya karar verdik. Zaten kendi sancımda varöış ben hissetmiyordum. Alşam 9 gibi suni sancı takıldı ve biraz odada sancı çekip doğumhameye alındım. Önce yanıma eşim girmişti baktım destek olamıyor bayılacak ebeler de kötü olduğunu fark edince ablamla yer değişmesini istedim ablam yanıma geldi. Ağrılar artmaya başlyınca benim bi gözüm korktu ama ağrı geçince sohbet ediyorduk. Sonra herşey çok hızlı ilerledi ebe bebeğin başını kanala yerleştirdi. Açıklık arttı ıkınma hşssim gelince de doktorum odaya geldi. Oralarda biraz saçmaladım. Seseryan istiyorum falan dedim ama asıl acıdan değil yapamayacak olduğumu düşünmüştüm. Bebeğin çıkabilecek ihtimali çok uzak geldi. Sonra zaten istemsizce ıkınmaya başlanıyor. 10 cm açıklıkta da sezeryan istiyorum demezsin. Doktorum 2 gün önce tanışmama rağmen o kadar nazik güleryüzlğ anlayışlıydı ki saçma hareketlerime normal tepkiler verdi. Ablam yine iyi ki girmiş sürekli motive etti. Ve 11:20 de bebeğim kucağıma geldi. O an yorgunlukla ilk bebeğe bakamadım tek sorduğum sağlıklı mı demekti. . Sonra biraz kendşme gelince bebeğe baktım. Bendğin ağladığını duyar duymaz eşim eliyle kapıyı zorlayarak açıp yanımıza geldi. Doktor da anlayışlıydı ki kızmadı. Benim plesentanın ayrılması biraz zor oldu. Bebeği çıkarmak kadar zordu diyebilirim karnıma baya bastırdılar. Kesi olmadı zaten öncesinde olmayacağınk konuşmuştuk. İçeriden estetik dikiş attı doktor. İşte daha sonra odaya falan çıktık. Bsmbaşks bşr duygu çok güzel. O kadar kaygılı bi hamilelik geçirdim ki kucağıma alımca herşeyi unuttum. Benim için bu haftalar mucize hibi bişeydi rabbime şükürler olsun.outoffit 38+4 2950 gram 49 cm. Bu arada bebişimin bacak boyu falan da kısa değilmiş. Doktorum ilk onu söyledi bacakları kısa falan değil gayet sağlıklı dedi. Benim doğum hikahem böyleydi. Evet zordu ama güzeldi. İyi ki hiç doğum vşdeosu falan izleyip kendimi korkutmamışım.
Kasim annelerinden geliyorum. Evet, benim danisman da hic sagim yaptirmiyor bana . Tabi ben bazen habersiz meraktan ne kadar geliyor bakim diye sagiyorumYeni doğum yapan annişler, Kasım annelerinde okuduğum kadarıyla süt sağmak öyle aşırı da önerilen bi şey değilmiş ne kadar sağarsan o kadar geldiği için meme terbiye olmuyomuş diyomuş emzirme danışmanları. Size de böyle mi dendi
Peki bebek her seferinde 2 memeyi bosaltabiliyor mu? Bosaltamazsa ağrı olmuyor mu.Kasim annelerinden geliyorum. Evet, benim danisman da hic sagim yaptirmiyor bana . Tabi ben bazen habersiz meraktan ne kadar geliyor bakim diye sagiyorum
Ay evet senden okudum cano ben de baktım şimdiKasim annelerinden geliyorum. Evet, benim danisman da hic sagim yaptirmiyor bana . Tabi ben bazen habersiz meraktan ne kadar geliyor bakim diye sagiyorum
Ayıp oluyor ama
Azalttım bende sagmayi emerken daha çok topluyom benim farklı cnm 100 120 topluyom bikeredenursen6161 gunde kac kez sağım yapiyorsunuz. Bir de sadece ayni gun saydigimiz sutleri mi birlestirebiliyoruz?? Buzluga atacaksam 90 100 cc falan olsun diyorum henuz o kadar gelmiyor ben de sagdiklarimi iciriyorum biriktiremedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?