- 8 Şubat 2013
- 687
- 687
- 303
Canım gözünüz aydın hayırlı olsunİnanılmaz zor bir gün oldu benim için. Bebek iyi ama benim için çok zor oldu. Kimseyi etkilemek istemem ama isteyen olursa biraz toplayınca yazarım detayları.
3850 gr 51cm doğdu ama çiş yaptı doğduğunda 100 gram falan gitmiş orada.
Doyuyorda fazlasını geri çıkarıyor o zaman.Kesik kesik ama miktar olarak az öyle fışkırır gibi değil canım
Ya ahahahah yapmadığını bırakmamış daha ilk gündenKedoları olan arkadaşlar anlık bildiriyorum lokumun aras beye gram tahammülü yokçok ciddi kıskançlık var beni ısırdı annemi tırmaladı arasa resmen konuşuyor bebek ağlayınca benden önce koşuyor ama tısladı falan kısıtlamıyorum illa yanlız kalırlar diye ama çok çok dikkat etmekte fayda var ağzını koklamaya çalıştı hani orda müdahale ediyorum kıl tüy vs hemde tırmalama vs olmasın diye normalde kedim cins her açıdan ve uysal saldırma huyu yok belirtmek isterim
Valla atmadık eve girdim neler yaptım ona ama park yatağı yırtcak nerdeyse önceden kurdum kendi yattı diye şimdi onu bile kıskandıYa ahahahah yapmadığını bırakmamış daha ilk gündenPabucun dama atılması kıskançlığı mı bu
Ufff çok tatlılarValla atmadık eve girdim neler yaptım ona ama park yatağı yırtcak nerdeyse önceden kurdum kendi yattı diye şimdi onu bile kıskandı
Çok teşekkür ederim canımGözünaydın canım benim çok sevindim. Geçmiş olsun ikinize de
ben de 38. haftamdayim bekliyorum artikkTam 38 haftalık doğdu 2950 50 cmdi 2850 gibi hasteneden çıktık sarılık minik yani şuan için sorun yok ama çarşamba randevumuz var aşıları da olduk etkilenmezsen paylaşırım tabi şunu biliyoruz her beden her acı eşiği çok farklı sonuçta
Al benden de o kadar. Akşamları hele geceleri bir coşku gündüzleri sakinlik haliben de 38. haftamdayim bekliyorum artikksenin cok sancilarin vardi oncesinde gelecegi belliydi,benim gelip gidiyor sancilar aksam var gunduz rahat
Yaaa kolay gelsin aşırı merak ediyorum ben de ne yaşayacağımdan. 2 köpek 1 kedi 1 abla olunca taht kavgaları başlayacak kesin bizde deValla atmadık eve girdim neler yaptım ona ama park yatağı yırtcak nerdeyse önceden kurdum kendi yattı diye şimdi onu bile kıskandı
nstde bugun bende sancilar 30-40 civari eve bir geldim aksam oldu alttan firlayacak sanki kendini ittiriyor canimi acitiyor. nst de pek sakin kendileriAl benden de o kadar. Akşamları hele geceleri bir coşku gündüzleri sakinlik haliBugün abartısız karnım 2 dakikada bir kasıldı neredeyse saatlerce ama yarın nst’ye girerim yine 20 dakikada 2 sancı çıkar en fazla shshhsh
Canım çok çok geçmiş olsunİnanılmaz zor bir gün oldu benim için. Bebek iyi ama benim için çok zor oldu. Kimseyi etkilemek istemem ama isteyen olursa biraz toplayınca yazarım detayları.
3850 gr 51cm doğdu ama çiş yaptı doğduğunda 100 gram falan gitmiş orada.
Ay gerçekten yaaa doktora bir anlatıyoruz hocam geceleri neler oluyor neler sancılar kasılmalar.. Nst’ye giriyoruz tık yoknstde bugun bende sancilar 30-40 civari eve bir geldim aksam oldu alttan firlayacak sanki kendini ittiriyor canimi acitiyor. nst de pek sakin kendileri
insanın hastaneden özür dileyesi geliyor kusura bakmayın geldim ama falan diyerek
Baya detaylı bişeymiş hiç bahsetmedi yarın gidince sorucamHer şeye bakılıyor canım. Karaciğer fonksiyon testleri, böbrek fonksiyon testleri, kan grubu, bulaşıcı hastalıklar, tam kan sayımı, enfeksiyon vs vs. Bana yanı sıra idrar da bakılmıştı onda hem tüm idrar tahlilleri hem kültür bakıyorlar.
Ben de aynıyım, yalnız değilsinHerkes yavaş yavaş doğuruyor ben Aralık sonunda doğuracağım vakit geçmiyor resmen
Benim de 36+5 ama som haftalar geçmiyor resmen bide daha kanala inmemiştiBen de aynıyım, yalnız değilsinhatta 7 ocak görünüyor 40 haftayı tamamlarsa ama beklemez o kadar. 35 haftalık daha, sen kaçıncı haftadasın?
Bana doğum pozisyonu çok iyi dedi, kanala yerleşmiş mi acep, yarın bir sorayım kontrolüm var. Benim bebiş ikizlerle aynı haftaydı, grubun en miniği oldu galibaBenim de 36+5 ama som haftalar geçmiyor resmen bide daha kanala inmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?