Kızlar herkese selam evet normal doğum yaptım 4.30 da yatış verildi 2 cm açıklık vardı ama o 3 haftadır vardı suyum gelmiş ama ben anlamadım. Süreç hızlı ilerlerdi diyebiliriz ilk doğuma göre 2 4 7 derken doktor gelmeden 10 cm açıklık oldu bile sabah 09.41de doğum bitti o süreci yazmam uygun olmaz hayla doğum yapmayan arkadaşlarımı etkilemek istemem. Dün doğumdan hemen sonra çok iyiydim zaten normal doğum olunca yeme içme vs yasak yoktu. Tek takviye şu olabilir 9 ay bir kere bile spor yapmadım egzersizde yapmadım ama hastanede 2 saat duşta pilates topuyla zıpladım duşta sıcak su tuttu ebe ve hemşireler biraz rahatlattı özelde doğum yapıcaklar bunu kesinlikle yapsın. Meme bakımı konusunda ben krem gümüş kapak pedler aldım ama daha 2 günüm bir işe yaramadı o konuda çok dertliyim inşallah çabuk geçer zor emziriyorum şuan. Mama aldım açıkcası süt kaşığı ile verdim çok faydasını gördüm 3 saat en azından bebeğim rahat uyudu sürekli vermicem ama sarılık vs sürecini hızlıca sorunsuz atlatmak istiyorum mamayı çocuk doktoru ver dedi bu arada tavsiye ile başladım öyle süt konusunda gelse bile yetmiye bilir yetiyor mu bilmiyorum hepinizi tanımadan seviyorum allah doğum yapıcaklara yardım etsin yapanlara da sağlıklı sıhhatli hayat diliyorum ❤