- 12 Temmuz 2022
- 25.021
- En iyi cevaplar
- 3
- 87.895
- 528
Seçtirdi anacuğuna onu mu açiyim bunu mu izlersin. Normalde ders çalışır bu saatlerde eşim ama onun da çekirdek çitleyesi geldi zaarhersey tamam da muge anli nedirbaska izleyecek birsey yokmuymus
is yap desen kacar ders calisicam diye belki ama anasiyla cekirdek keyfi yapmaya zamani var :) esinde iyi biri, annenin yanina gitti, senin miden bulanirken kusarken sana bakti diye kredisi var hala yoksa sinir bozabilirdi cidden :)Seçtirdi anacuğuna onu mu açiyim bunu mu izlersin. Normalde ders çalışır bu saatlerde eşim ama onun da çekirdek çitleyesi geldi zaar
Evet salı gideceğim canım. Ay keşke gelse yaa. Sezaryenle bitse bile o heyecanı yaşayasım varcumaya var baya gelecekse gelir belki o zamana kadar. suni denemeyecek demekki. sali mi gidiyordun tekrar olcumler icin?
Ben anneme canımı veririm, herkes versin ama aradaki dengeyi kuramamak bana çok absürt geliyor bu yaşta. Tartışma çoraptan çıktı yani şöyle katlasan daha iyi dedi kadın yapamam anne uğraşamam dedim. Bi alevlendi kadına şey diyo sen artık iş yapma bu evde gerek yok. Hani bırak orange yapsın demeye getiriyor. Ben keyfimden yapmıyorum sanki doktor 50 kere dedi hem de kendisinin yanında dedi öyle kalkayım yemek yapayım bulaşık yıkayayım falan deme diye. Ben ona rağmen kadın yoruluyor diye üzülüp kaç kere kalkıp yemek yaptım çamaşır astım ama eşim öyle bi davranıyor ki bazı durumlarda tüm sempatim gidiyor. Çok sinirliyim çok üzgünüm kaç saattirZaten sana bir şey diyeyim mi O Orangegreysky biz de bizimkilere karşı bir günde bu kıvama gelmedikBen ilk tanıdığımda eşimin annesini çok masum, çok mazlum, aşırı tontiş bulmuştum. Çocuklarından ibaret küçücük bir hayatı var kadıncağızın falan demiştim. Keza ablasına karşı da. O da hem akıllı, hem muhabbeti falan çok saran biriydi aşırı iyi anlaşırdık. Biz daha bekarken o doktora yapıyordu her hafta Ankara’ya geliyordu İstanbul’dan. Bende kalıyordu geldiği gün falan o kadar eğleniyorduk ki her hafta her hafta anlatamam. Sonra bir şeyler oldu ve baktım eşim (o zamanki sevgilim) devamlı aileyi haklı bulmaya ve sanki bana karşı savunmaya başladı. Hani bir süre sonra şeye döndü gibi sen güçlüsün, dayanıklısın ama onlar çok kırılgan, çok hassaslar falan gibisinden şeyler söyledi, hissettirdi bana. Bir gün bir şey oldu annesi ağlamış üzülmüş falan benle alakası bile yoktu konunun, yani vardı ama ağlatan ben değildim. Annemin üzerine gittim senin söylediklerin yüzünden falan onca derdinin arasında bir de bana ağladı dedi. Kan beynime sıçradı. Ben ağlarken sorun yok ama anne abla ağlamayacak üzülmeyecek. Valla inan yıllar içerisinde böyle böyle şeyler yaşadım ya hep daha da soğudum daha da uzaklaştım. Onlar zayıf sen güçlüsün dedikçe bana beni onlardan soğuttu mesela. Ben yoksa bayılırdım onlara ya dünyanın en anaç annesi, en kafa dengi, anlaşılabilir ablası falan daha ne yani. Ama bozdu dengeleri. Bir daha da istesem de o yakınlığı, samimiyeti gösteremedim. İnşallah siz bu kıvama gelmezsiniz bu süreçte eşin yüzünden ama çok dikkat et o çok kritik bir eşik çünkü. Eşinle devam ediyorsun iyi oluyorsun da aileden soğuyunca ısınmak o kadar kolay olmuyor.
Bu bazı erkek çocuklarının annelerine karşı gereksiz hassasiyeti gerçekten çok anlamsız. Rakip değiliz düşman değiliz. Kayınvalide-gelin ilişkisi çekişme üzerine olmak zorunda değil. Benim kv’de işitme kaybı olduğundan yüksek sesle konuşuyorum. Ne bağırıyorsun diyebiliyor bazen. Normal konuşsam anlamayacak annesi. Oy Allah! Aklıma gelince sinir bastı. Ben de o yüzden eşim varken çok muhabbete katılmıyorum. Sorulana cevap veriyorum. Yorum yapmıyorum. Fikir sunmuyorum. Sınırlı iletişim gibi bir şey oluyor. Kafam rahat oluyorBu cümleyi ben de çok kurmuşumdur eşime karşı. Annen ve ablanla olan ilişkime müdahale ettiğinde, bana yol yordam göstermeye kalkıştığında, gereksiz hassasiyet hissettirdiğinde aksine gıcık davranasım geliyor diyordum. Gerçekten erkekler niye burunlarını sokarlar ki kadınlar arasındaki ilişkiye, muhabbete falan. Ha yıllar içerisinde epey azaldı da zaman zaman bizimki de yapabiliyor ve çok sinir bozucu olduğuna katılıyorum O Orangegreysky
Aynı durumdayım, daha önce de gidip 1 hafta refakatçilik yapmıştı bu gidişinde de 10 saat gitti o gece kaldı geri bi o kadar yol döndü ertesi sabah işe gitti yani kolay değildi yaptığı şey sağ olsun herkes yapmaz. Ama az kendine gelse keşke prensesliği bırakıpis yap desen kacar ders calisicam diye belki ama anasiyla cekirdek keyfi yapmaya zamani var :) esinde iyi biri, annenin yanina gitti, senin miden bulanirken kusarken sana bakti diye kredisi var hala yoksa sinir bozabilirdi cidden :)
anneci demek esin zor oyle. benimki tam tersi anasını savunmak bana düşer genelde. abartmıs esınde, dengeyi kuramıyor demekkiBen anneme canımı veririm, herkes versin ama aradaki dengeyi kuramamak bana çok absürt geliyor bu yaşta. Tartışma çoraptan çıktı yani şöyle katlasan daha iyi dedi kadın yapamam anne uğraşamam dedim. Bi alevlendi kadına şey diyo sen artık iş yapma bu evde gerek yok. Hani bırak orange yapsın demeye getiriyor. Ben keyfimden yapmıyorum sanki doktor 50 kere dedi hem de kendisinin yanında dedi öyle kalkayım yemek yapayım bulaşık yıkayayım falan deme diye. Ben ona rağmen kadın yoruluyor diye üzülüp kaç kere kalkıp yemek yaptım çamaşır astım ama eşim öyle bi davranıyor ki bazı durumlarda tüm sempatim gidiyor. Çok sinirliyim çok üzgünüm kaç saattir
Normalde de asla aramaz etmez, ben arar konuşurum haber veririm annen şöyleymiş annen hastaymış bi ara falan diye. Aynı eve girince sapıttıanneci demek esin zor oyle. benimki tam tersi anasını savunmak bana düşer genelde. abartmıs esınde, dengeyi kuramıyor demekki
ne kadar ayıp. Allah akıl fikir versin. Şu an el üstünde tutulmamız gereken günlerdeyiz. Görmezden gelinmek, hele ki hem de annenin de hassas durumu var. Ekstra ilgiye ihtiyacın var. Ne diyebilirim kiBen hiçbir şey diyemiyorum canım çünkü eşimin egosunu bıçaklayasım geliyor diğer türlü. 5'ten beri odadayım, ağrım var bi kere gelmedi beyefendi. Ha geldi 1 kere annesi bi git bak diye zorladı çünkü :)) demlik demlik çay içtiler, son ses müge anlı açtılar 1 saat önce. Herkesin keyfi yerinde ben hariç, yapacak bi şey yok
ya işte sen iyi yönüne odaklan yine de.. eksikleri herkesin var canım bakınca. geneli iyiyse bir insanın seni de mutlu edip dusunuyorsa bazen işte gormezden gelip uzatmamak iyi oluyor. bir ara olay soguduktan sonra dersin, dengeyi kurmani isterim bak uzun sure bir arada yasayacagiz diye.. sen yine de olumlu yonunu gor esinin, annenin yanina gitmesi cok cok iyi birsey. evlilikte gerginlikleri uzatmamak uzun vadede cok fayda sagliyor ciftlere canimAynı durumdayım, daha önce de gidip 1 hafta refakatçilik yapmıştı bu gidişinde de 10 saat gitti o gece kaldı geri bi o kadar yol döndü ertesi sabah işe gitti yani kolay değildi yaptığı şey sağ olsun herkes yapmaz. Ama az kendine gelse keşke prensesliği bırakıp
Ya kendisi ne güne duruyor geçen o değil miydi sen bir şeye yardım et derken kılını kımıldatmayan? Hatta yine sen üzülmüştün kadının iş yapmaktan sesi kısılmış demiştin. Bugün sen bırak orange mı yapsın oluyor. Bak mesela ne kadar gereksiz bir erkeğin çorap katlama muhabbetine dahil olması. Ben böyle şeyler olduğunda çok af edersiniz şey falan diyordum benim avrat konuştu yineBen anneme canımı veririm, herkes versin ama aradaki dengeyi kuramamak bana çok absürt geliyor bu yaşta. Tartışma çoraptan çıktı yani şöyle katlasan daha iyi dedi kadın yapamam anne uğraşamam dedim. Bi alevlendi kadına şey diyo sen artık iş yapma bu evde gerek yok. Hani bırak orange yapsın demeye getiriyor. Ben keyfimden yapmıyorum sanki doktor 50 kere dedi hem de kendisinin yanında dedi öyle kalkayım yemek yapayım bulaşık yıkayayım falan deme diye. Ben ona rağmen kadın yoruluyor diye üzülüp kaç kere kalkıp yemek yaptım çamaşır astım ama eşim öyle bi davranıyor ki bazı durumlarda tüm sempatim gidiyor. Çok sinirliyim çok üzgünüm kaç saattir
Oy oy oyBen burda kayınvalidemi anlatsam herhalde herkes kayınvalidesinin elini öpmeye gider:))
Aylardır ne ihtiyacın ne de bi eksiğin var mı diye sormadıBi çorap bile almadı canı sağolsun. Bu akşam çaya gittik beni yatak odasına çağırdı baktım pembe lekeli bi pike battaniye gösterdi. Bunu sana veriyim dedi. Anne benim bebeğim erkek dedim:)) olsun dedi. Eltimin kızına yaptırırken kumaş artmış o da artanlarla bunu yaptırmış onu veriyor. Lekeli biraz dedim çitilersin dedibi de havlu veriym dedi bebek için mi dedim evet ama yetişkin havlusu dedi. Baktım yetişkin plaj havlusu. Sağol anne havlumuz var sen onu kullanırsın dedim. Bu sadece yaşadığımız bi an anlatsam roman olur.torunu için layık görmüş bunları. Ama eltime yaptırmış bi de bunu söylemesi ayrı vaka:)
Ben alıştım artık.Kırıcı oluyor ama Eşimin hatrına gülüp geçiyorum.Oy oy oyNeyse kv öptürme bize gece gece canım
Agumentin Majezik ve arvelesi taburcu sirasinda reçeteleyip veren iki çocuğumda da gebelik doğumunda da yanımda olan kadın doğum doktorumdu oyle dusunAntibiyotik kullanılması bence de önemli enfeksiyon daha büyük bir tehlike. Ben bir rahim filmi çekildiğimde bile 5 gün antibiyotik kullandırmıştı doktor. Kaldı ki büyük bir ameliyat sonrası diretmek çok yersiz olur bu konuda. Ama bazı antibiyotiklerin kategorisi emzirme dönemine uygun mesela, acaba majezik, arveles de öyle midir onu düşündüm bir an. Yoksa bence en işe yarar ağrı kesici haplar
Aynen öyle canım kimi kimden koruyorsunuz yani? Biz de bir anne babanın evladıyız, aile terbiyesi aldık çok şükür. Kendileri araya girmese parçalayıp kenara atacağız falan diye korkuyorlar herhalde. Bir de neden ömür boyu bir birim bile incitmeme çabası? Ya insan yeri geliyor kendi annesine babasına da çıkışıyor kırıcı oluyor, kocasına karşı kırıcı olabiliyor, ama Allah korusun kocasının ailesi asla kırılmasın gücenmesin hiçbir şeye. Neden? İnsan ilişkisi böyle bir şey mi? Ben de şu an sen gibiyim biliyor musun çoook daha tatlı sevimli içten bir gelin olabilirdim onlara karşı. Ama aman onu dersem alınırlar, aman buna bozulurlar, vay bunu yanlış anlarlar derken kısmen sahte ve samimiyetsiz birine dönüştüm, istesem de içten davranamıyorum. Böyle olunca da her buluşmamızda geriye doğru sayıyorum işte şu kadar gün kaldı bu kadar gün kaldı diye. Farklı şehirlerdeyiz zaten bayramda seyranda görüşüyoruz ancak.Bu bazı erkek çocuklarının annelerine karşı gereksiz hassasiyeti gerçekten çok anlamsız. Rakip değiliz düşman değiliz. Kayınvalide-gelin ilişkisi çekişme üzerine olmak zorunda değil. Benim kv’de işitme kaybı olduğundan yüksek sesle konuşuyorum. Ne bağırıyorsun diyebiliyor bazen. Normal konuşsam anlamayacak annesi. Oy Allah! Aklıma gelince sinir bastı. Ben de o yüzden eşim varken çok muhabbete katılmıyorum. Sorulana cevap veriyorum. Yorum yapmıyorum. Fikir sunmuyorum. Sınırlı iletişim gibi bir şey oluyor. Kafam rahat oluyor
Kadın geldi kaç kere çünkü hastaysan gidelim doktora ağrın varsa gidelim yemek ısıtayım bilmem ne diye. Bizimki bi geliyo ben yok kalkmıcam deyince sinirlenip gidiyor. Niye kalkmayacak bu kız diye sorma yetisi gelişmemiş. Az önce geldi sırtımın ağrısından ağlıyodum o sırada, bıktım ben bilmem ne diye gitti geri. Neyine bıktın tam olarak mesela?Ya kendisi ne güne duruyor geçen o değil miydi sen bir şeye yardım et derken kılını kımıldatmayan? Hatta yine sen üzülmüştün kadının iş yapmaktan sesi kısılmış demiştin. Bugün sen bırak orange mı yapsın oluyor. Bak mesela ne kadar gereksiz bir erkeğin çorap katlama muhabbetine dahil olması. Ben böyle şeyler olduğunda çok af edersiniz şey falan diyordum benim avrat konuştu yinekendisine karşı diyordum başkasının karşısında değil ama. Bin kere uyardım karışma kadın muhabbetine burnunu sokma diye. Kız gerçekten böyleler işte. Gereksiz yere annesine bileniyordum içten içe, sonra ne biçim vicdan yapıyordum kadının dünyadan haberi yok şu aklımdan geçirdiklerime bak diye. Hala da yapıyorum zaman zaman ama o dengeyi kuramayan kesinlikle erkekler.
Şu an sen diğer odadayken içeride ana oğul keyif yapmaları da bana aşırı koyardı mesela sen yine iyisin asıl suçluyu hedef alıyorsun ben böyle durumlarda annesine de nefret kusuyordum içimden, suçu olmadığını bilsem bile.
Maşallah canımAgumentin Majezik ve arvelesi taburcu sirasinda reçeteleyip veren iki çocuğumda da gebelik doğumunda da yanımda olan kadın doğum doktorumdu oyle dusunbeni atsa kendni riske atmaz antalya da hatri sayılı bir doktor.ki ilk hafta çocuk kontrolleri için çocuk doktoruna gttgmzde bundan bahsettim yine de.. kullan ne verdiyse sorun olmaz emzirmeye devam demisti.sen yine de danış görüş içine sindir oyle kullan ben artık sormuyorum bile alistim 3. Cocukta kendimin doktoru gbiyim
En son 37+0da 3600 civarıydı o hafta sezaryen kararı aldık zaten, 38+1de 3953gr dedi en son. Doğum için 39u beklemek istedik bebiş de bekledi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?