How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kızlar ben yarın sabah doğuma giriyorum. Büyük gün geldi :) bana çok dua edin olur mu? Heyecan dorukta. İnsan korkuyor… 🙏🏻 inşallah sağlıkla gelir evlatlarımız… kendime gelip iyi hissettiğimde sizlere haber ederim süreci 🥰❤️ hepinizi öpüyorum 🤗 kendinize bebişlerinize iyi bakın.
Bol şans canım ikimizde yarin dogum yapıyoruz galiba. Ayni hisleri yasiyorum korku da dahil ☺️gerceklik algımı yitirmis gibiyim saatler uçuyor☺️ sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin Rabbım 🙏 mutlu kavuşmalar🩷

Kızlar yarın sabah ben de doğuma giriyorum Allahın izniyle 🫶aşırı heyecan ve bilinmezlik içerisindeyim 😊 burda çok şey paylastik yazamasamda elimden geldiğince takip ettim hepinize çok teşekkür ederim çok güzel bir grup oldu ☺️yeni doğum yapanlara ve yapacaklara kolaylıklar dilerim 💕 yarin mutlaka yazarım . Zaman çok hızlı geçiyor benim gibi son güne kadar ev derdine, kayınvalide derdine düşmeyin 🤣🤣 uzanın, hayal kurun bebeginizi sevin oksayin, onunla konuşun 😇geri kalan her şeyi bosverin . Birazdan kendime ve bebeğe bir mektup yazıcam güzel bir hatıra olur 🩷 size de fikir olsun. Hepimize bol şans güzel anneler 🙏🫶
Bize de yer ver mektubunda dkfkf hayırlı doğumlar canım iyi haberlerle inşallah 🫶🏿

Görümce ve bebeler gitti şükür 😄kv mutfağımı temizliycek ve sonra evimin temizliği bitmiş olacak rahatça doğurabilirim artık. Çarşamba kontrol var anam dönecekti geri o gün şimdi gitti, kv cumaya kadar kalcam sonra birkaç gün gider geri gelirim belki diyor annemde gelcek ben yanında olmak istiyorum diyor bende annemi istiyorum sancım gelirse vs.😄anamla takılacaktık temizlik bitti diye şimdi ikisi aynı an da zor olur birde ben evde biri olunca evi kendi evim gibi hissedemiyorum dün misafelikte gibiydim kabullenemiyorum birinin olmasını kaç gün napcaz bilmiyorum😭annemde gelince bide rahatça annemle takılamıycaz bu beni üzdü
O kadar haklısın kiiii acaba eşin dese annesine şimdi zaten annesi yanında sen de sonra gel istersen aynı anda yorulmayın hem falan dese kabul ettirebilir mi ya da der mi böyle bir şey ? Aslında ne gerek var ya aynı şehirdesin zaten kızın yanında annesi var oğlun gündüzleri işte hem hamile olan o değil evinde beklesene 😏

Anladım, e faydası da oluyormuş sana en azından. İstesem belki benimki de yapar süpürge vs ama öyle dip köşe yapacağını sanmıyorum kendi evinde de yapmıyor. Annem de part time çalışıyor hala, ona da kıyamıyorum hiç kendim günlük temizlik yapıp 2 haftada bir kadın çağırıyorum ben de işte. Kadın da beni terk etmesin diye bi ayağını öpmediğim kalıyor yemin ederim 😂
valla ben asla bulamadım ist.da aramıyorum artık napim olduğu kadar kendim yapıyorum. camlar da yılda bir falan eşim sağ olsun. birkaç kişi denemiştik temizlik için gelen değişiyor en son biri 3000 istedi 😬 camlar ve mutfak dolapları için. belki normali odur bilemiyorum da artık fiyat algıömı kaybettim. bu konu bana nasıl dert olmuşsa senin yazıyı görünce açıldım hemen 😂

Ay gaza geldim salı ciddili dicem doktora 😁😁 suni sancı mancı doğur beni doktor 6 aralık önemli diye dkdjdj
Salı mı gideceksin sen de tekrar kontrole ay ben deee 😍 O gün ne yapacağımıza nasıl yapacağımıza karar vereceğiz inşallah 😂 Bana cumaya kadar kendisi gelmezse suni sancının lafını bile ettirmiyor maalesef 🙄 İnşallah sen kabul ettirir de gönlünce doğurursun canımm

Salı mı gideceksin sen de tekrar kontrole ay ben deee 😍 O gün ne yapacağımıza nasıl yapacağımıza karar vereceğiz inşallah 😂 Bana cumaya kadar kendisi gelmezse suni sancının lafını bile ettirmiyor maalesef 🙄 İnşallah sen kabul ettirir de gönlünce doğurursun canımm
Benimki de ettirmeyebilir zorun ne diyebilir 🤣🤣 ben kendi kendime gelin güvey olmayayım da 😁 bakalım diyebilcek miyim onu da bilmiyorum terslenmemek için belki susabilirim 🤣🤣🤣

Bol şans canım ikimizde yarin dogum yapıyoruz galiba. Ayni hisleri yasiyorum korku da dahil ☺️gerceklik algımı yitirmis gibiyim saatler uçuyor☺️ sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin Rabbım 🙏 mutlu kavuşmalar🩷
Benim de doğumum yarın sabah. Çok farklı ya hem çok heyecanlıyım hem dediğiniz tüm diğer duyguları da hissediyorum. Allah hepimize kolaylıklar versin sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi. 🤲 Doğurmuş ve doğuracak olan diğer tüm annelerimize de kocaman sarılıyorum buradan. 🥰❤️ Burası olmasa çok yalnız hissederdim gerçekten. 🥹

valla ben asla bulamadım ist.da aramıyorum artık napim olduğu kadar kendim yapıyorum. camlar da yılda bir falan eşim sağ olsun. birkaç kişi denemiştik temizlik için gelen değişiyor en son biri 3000 istedi 😬 camlar ve mutfak dolapları için. belki normali odur bilemiyorum da artık fiyat algıömı kaybettim. bu konu bana nasıl dert olmuşsa senin yazıyı görünce açıldım hemen 😂
Benimki de 1.5 aydır gelmiyordu o kadar dert ettim ki anlatamam, kadının peşinde dokaştım tüm gün memnun etmek için, yıllardır kvmin tanıdığı biri bir de. Gerçekten çok çok zor, bugün temizlik firması falan bakındım benim kadınım da zortlamak üzere çünkü, umarım öyle bir şey olmaz. Gerçekten kadın yok

Benim de doğumum yarın sabah. Çok farklı ya hem çok heyecanlıyım hem dediğiniz tüm diğer duyguları da hissediyorum. Allah hepimize kolaylıklar versin sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi. 🤲 Doğurmuş ve doğuracak olan diğer tüm annelerimize de kocaman sarılıyorum buradan. 🥰❤️ Burası olmasa çok yalnız hissederdim gerçekten. 🥹
3 kişi olduk bu bile iyi geldi bana ☺️☺️ bol şans, hayırlı doğumlar arkadaşım 🙏 bu gece uyuyamayiz büyük ihtimal ☺️buralarda olurum ben

Benimki de ettirmeyebilir zorun ne diyebilir 🤣🤣 ben kendi kendime gelin güvey olmayayım da 😁 bakalım diyebilcek miyim onu da bilmiyorum terslenmemek için belki susabilirim 🤣🤣🤣
Valla benimki beni muayene etti ve dedi ki “kuzu gel biz seni keselim” 😄 Kocaman çocuğu doğurmaya çalışarak kendine de ona da bana da bu travmayı yaşatma 😄 Ben kesilmek istemiyorum korkuyorum da biraz dedim. Bu çocuğu aşağıya da kesi dikiş atmadan çıkarabilmemiz mümkün değil. Ona rağmen de zorlanacağız falan dedi. Hiç yok mu iri bebekleri normal doğuran dedim. Ya var da ben o doğumlarda 9 doğuruyorum ölüp ölüp diriliyorum bazen de sorunlar olabiliyor işte falan dedi. Onlardan bahsetti. Cuma 39 haftalık oluyorsun alalım o gün dedi. Sonra sezaryen üzerine uzuuun uzun konuştuk baktı ben biraz üzüldüm. Sen hele bi Salı günü bir daha gel tekrar bakalım her şeye, belki o arada bir atak yapar kendi gelmeye çalışır dedi. Öyle olursa da o günkü muayene bulgularına göre karar veririz dedi 🥲 Velhasıl seninki de konuyu belki kendisi açar açınca sen de yakın zamanda doğum vibe’ı alırsan o zaman bari 6sı olsun de 😀

Kızlar ben yarın sabah doğuma giriyorum. Büyük gün geldi :) bana çok dua edin olur mu? Heyecan dorukta. İnsan korkuyor… 🙏🏻 inşallah sağlıkla gelir evlatlarımız… kendime gelip iyi hissettiğimde sizlere haber ederim süreci 🥰❤️ hepinizi öpüyorum 🤗 kendinize bebişlerinize iyi bakın.
Sağlıkla gelsin sence çabucak toparlan🥹🥹😍

Anladım, e faydası da oluyormuş sana en azından. İstesem belki benimki de yapar süpürge vs ama öyle dip köşe yapacağını sanmıyorum kendi evinde de yapmıyor. Annem de part time çalışıyor hala, ona da kıyamıyorum hiç kendim günlük temizlik yapıp 2 haftada bir kadın çağırıyorum ben de işte. Kadın da beni terk etmesin diye bi ayağını öpmediğim kalıyor yemin ederim 😂
Yaa😄kadınlar zaten patroniçe oldular iyice. Benim kv iş sever bu soğukta balkonda halı yıkadı😄faydası oluyor neyse yapsın ne diyim aman anamla da takılırlar artık. Ev temiz olsun bebolar gelince yeter günlük halleder eşinde. Senin kv sanki böyle bir süpürmeyi 10 saatte yapar gibi geliyor öyle bir vibe veriyor bana😄sonra da börekçiye gidelim acıktım diyebilir. Anneciğine de kıyamam çalışıyormuş zaten en iyisini yapıyorsun🥹

Kayınvalidem çamaşırları yıkamış kışlıkları indirip baya çorap vardı, ben de onları eşleyip iç içe geçirdim. Böyle dağınık durur şöyle katla dedi. Yok öyle katlayamam anne kaç senedir böyle katlıyorum öyle katlamakla uğraşamam vakit de bulamam dedim. Kadın içeri geçince eşim şaka yollu yapıcam de geç niye inatlaşıyosun diyo ben bu adamı lohusalıkta boşarım ya
Ay o zaman ben öyle yapıyorum deyip geçmişsin o da aynı ya çorap bide bende top yapıp koyuyorum çekmeceye katlı olsa ne boşa zahmet

Kızlar yarın sabah ben de doğuma giriyorum Allahın izniyle 🫶aşırı heyecan ve bilinmezlik içerisindeyim 😊 burda çok şey paylastik yazamasamda elimden geldiğince takip ettim hepinize çok teşekkür ederim çok güzel bir grup oldu ☺️yeni doğum yapanlara ve yapacaklara kolaylıklar dilerim 💕 yarin mutlaka yazarım . Zaman çok hızlı geçiyor benim gibi son güne kadar ev derdine, kayınvalide derdine düşmeyin 🤣🤣 uzanın, hayal kurun bebeginizi sevin oksayin, onunla konuşun 😇geri kalan her şeyi bosverin . Birazdan kendime ve bebeğe bir mektup yazıcam güzel bir hatıra olur 🩷 size de fikir olsun. Hepimize bol şans güzel anneler 🙏🫶
Çok heyecanlı yaa herkes doğuruyor sırayla🥹🥹sağlıkla gelsin minişin😍

O kadar haklısın kiiii acaba eşin dese annesine şimdi zaten annesi yanında sen de sonra gel istersen aynı anda yorulmayın hem falan dese kabul ettirebilir mi ya da der mi böyle bir şey ? Aslında ne gerek var ya aynı şehirdesin zaten kızın yanında annesi var oğlun gündüzleri işte hem hamile olan o değil evinde beklesene 😏
Eşim demez öyle ya bide annem bayadır burda tekrar gelcek bu kez onun annesini istemiyor gibi olmasın öyle derse annem alınır diye düşünür bide kadın bu soğukta halımı yıkadı😄minnet borcum var şu an hiç diyemeyiz. Bencede annesi varsa kv durmasına gerek yok ki ne olursa olsun benim annem değil sonuçta kendisi de bide görümcelerini sevmez misafir sevmez koca tarafı gelsin istemez o kafada bir kadın ama bilmiyorum kalma hevesi niye geldi. Bir umut gider inşallah eser de

Sağlıkla gelsin bebişşş😍

Back