2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Sen de doktor beklemekten 9 doğurdun resmen
6 aralığa çok odaklıyım bakalım ne zaman doğacak çok merak ediyorum. Tek sayı olmasın diye diye gidiyoruz

Sen de doktor beklemekten 9 doğurdun resmen
6 aralığa çok odaklıyım bakalım ne zaman doğacak çok merak ediyorum. Tek sayı olmasın diye diye gidiyoruz
Ay sorma, dün gece gelecek zannediyordum, gelince mesaj atacak diye uyuyamadım resmen Artık sabah dayanamadım sordum benim içime 5 Aralık doğuyor, Perşembe ya da Cuma bekliyorum. Bakalım ne zaman doğacak minnoşlar, çok heyecanlı

Ben de öyleydim her sene yeni örtüler süsler ışıklar alırdım bu sene yeni yıl gelmiş gelmemiş umrumda değil valla

Ben bunu tecrübe ettiğim için inan her banyoda aklımda tutarak, keyfini çıkarmaya çalışıyorum zaman da bir etken ama aklının bir yerde olması asıl etken. Ağladı mı, acıktı mı sürekli zihnin dürtüyor. Bu defa uzun uzun olmasa bile daha sık duş almaya niyet ediyorum ama lohusa kafası bakalım neler getirecek

Hep negatif konuşmuş gibi olmayım Sonra yavru büyüyünce birlikte hamam keyfi yapmak falan aman aman, müthiş oluyor

Hahaha buna çok güldüm banyo yapıyorum akşamına yine terliyorum yine kokmaya başlıyorum ev derecesi bana göre çok sıcak gerçekten 25 derecede tutmaya çalışıyoruz ama ben terliyorum sürekli ne bitmez lohusa teriymiş

Bende banyoya girmeye üşeniyorum yani aşırı halsizlik var bu son ay kolumu kaldıramıyorum ama mecbur giriyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…