2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Hayırlı olsunnnn bol nol sağlık inşallah. Bu sancı tam olarak nasıl ya 2 tane doğurdum sadece yalancı sancıları çektim hep tarih verilip sezaryenle alındı
Smdi sancı gerçek sanciysa neye benziyor kestiremiyorum

Kızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
Ayy yeni yaşın çok çok güzel geçsin, bol bol karbonhidrat ve tatlı diliyorum sana sen bunu hakettin

Kızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
İyi ki doğdun perocuk, hislerimiz o kadar aynı ki

Ayyy resmen Aralık’ın gruptaki ilk beybisi olma heyecanı Sanırım doğum yaptın şu ana kadar kuzucum, gözün aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah minik Kendine gelince az anlat detayları

He o zaman uygulama falan 40 hafta başına göre alıyor 14 gün diyor doğuma ama 38+0 olarak gösteriyor beni şuan.
Evet doğuma, 40. haftamızın bitmesine tam 2 hafta kaldı. Bugün 38. haftamızı bitirdik, o yüzden 38+0. Uygulama da 40. haftanın sonuna göre gösteriyor olmalı. Biten yaşımızı söylememiz gibi hesaplanıyor. Her türlü sonuç olarak artık olanlar olabilir

Ben zaten yaş hesabını da zor anlardım kafamda zor oturtmuştum evet ya 6 aralık olcak diyip duruyorum kendimce annem de diyor suni sancı ile 6 aralıkta başlatsın doktorun ne olacak dedi o kadar da normal doğuma gün seçebiliyor muyuz acaba

Ortada bir sebep yokken gün seçiliyor mu inan hiç bilmiyorum Gerçi doktor o güne tamam dese bile, öncesinde de gelebilir. Örnekleri hep burada yine de konuş, ne olacak

Ben hala doktorumun gelişini bekliyorum, akşama gelecekmiş Ondan sonra tamamım

Ayy hayırlı ugurlu ugurlu olsun bebişin saglıkla mutlulukla büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…