2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
ay benim gibi düşünen biri olmasına çok sevindim ben de biraz bunaldım çünkü hem bir an önce ayrılalım hem de gününü beklesin istiyorum 12 aralıktı değil mi senin de?
Aynen 12 aralıkta son ben de şu an sancım gelse uzülmem ama gününü de beklesin istiyorum

Ne kadar sürmesi gerekiyor. Uyuyordum lavaboya kalktım gecenin bu saatin de bi anda adet sancısı vurmaya başladı sanki gaz ile karışık desem çözemedim geri yatmadım bekliyorum takibe girdim
1 saati geçiyorsa demişti diye hatırlıyorum, doğuruyorsak hissederiz bence

Benim de belimde tuhaf bir ağrı var, dün gece de çocuk çıkacak gibi aşağıda baskı vardı. Evde de temizlik var kendimi dinliyorum şu an

İnsan çok da mutlu olmadığı bir durumun içindeyken bir tek kendisi yaşıyor, üzülüyor zannediyor ve bir çeşit yalnızlık hissi oluyor. Bir zamanlar benzer yollardan, hislerden geçtiğimizi görmek yan yana el ele duran bir grup kadın olduğumuz ve gerektiğinde birbirimizin sırtına pıt pıtladığımız hissini yaratıyor bende. Bu kız kardeşlik, destek halimiz uzun soluklu olur umarım

Kızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
iyi ki doğmuşsun pero evladınla birlikte musmutlu yıllların olsun

Kızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
İyi ki doğmuşsunnn eşimin de dündü, ben sana bebo veriyorum daha napim deyip geçiştirdim bence güzel oluyo dnfk

Sağlıkla, evladınla nice mutlu yaşlara

Çocuğum olduktan sonra kendi doğum günüm bana çok sıradan gelmeye başlamıştı Hatta eskiden yeni yıl zamanı inanılmaz heyecanlanırdım, ışıl ışıl mağazaları falan gezmek isterdim. Bitti Ekim kasım ayında başlayan bir kıpır kıpırlık, bir heyecan, aman Allahım bir coşku artık yılbaşı için de hadi kutlayalım, kutlamaya sebep olsun, eğlence olsun modundayım. Çocuğunun doğum gününün ötesine hiçbir gün geçemiyor bence

Mutlu yillar saglikla bebegine kavusman dilegiyle ne guze bir dogum gunu

Canım orange nasıl mutlu oldum etiketine ben dün hastaneden çıktım kuzumm evimdeydim bu akşam insanın evi gibisi yok sütüm gelmedi daha ama keyifler yerinde çok şükür minoşum da iyi yarın ilk kontrolüne gideceğiz bile mama ile besliyorum rabbim senide bir an önce kurtarsın inşallaah

İyi ki doğmuşsun güzel anne evladınla ailenle mutlu huzurlu bir yaş olsun inşallah

Yaa olsun doğum günleri önemlidiir. İyi ki doğmuşsuuun yeni yaşında sağlıkla gelsin bebişiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…