Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,5%
  • erkek

OY: 101 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    193
Biz de kontrolden çıktıkkk, 3300 olmuş tosunum, nst iyi çıktı suyu falan da iyi. Haftaya gün saat verecekmiş doktor 🥹 en azından 38'i beklemek istiyorum dedi o da 17 Aralık falan oluyor aşağı yukarı
Yaaa güzel haberlerrr maşallah 🤩 Şimdi kaç haftalıksınız?

40. Hafta için normal 04 Aralık tarihi geçen c.tesi 3.600 du bugün itibari ile 3.760 olmuşuz. 02 Aralık tarihi de 39+5 doğum gerçekleşmiş olacak biraz kilo biraz da kafası ters yönde ve yukarı yönde hala değişmemis bu sebeple öyle istedi doktor yoksa normal doğum için bekledik hep 🤷🏼
Anladım o zaman doğru karar vermişsiniz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah 🥰

Kiz seninki kac haftalik suan , benim ki 36+6 3120 gm 51 cm olmus 14 aralik demistik 12 aralikta alalim dedi . Yok hocam 14 olsun dedim ee sen yprulmadin mi artik buyudu bu kiz yeter dedi. 38+5 oluyor erken mi acaba ya bilemiyorum 😢

Yaaa güzel haberlerrr maşallah 🤩 Şimdi kaç haftalıksınız?
36+3'üz bugün tam, 38+5 erken değil ya bence neden erken olsun 🥹

Sezaryenden sonraki kontrolde olan bastırmayı diyordum aslında evet o konuda okuduklarımdan korktum biraz 🙄 Çok sevindim canım iyi geçmesine 🥰 beni rahatlattın umarım benim de o şekilde geçer 🙏❤️
Kafeini çok duydum ya ben kullanacağım onu sanırım. Dondurma diyorlar bir de onun harici kayısı nektarı yaptım ben onlardan götüreceğim bakalım.
Ay hiç korkma ya beni öğrenciler bile kontrole geldi baya bi kontrol ettiler yani😂 hiç acımıyor seninki de çok güzel geçecek🙏🏻
Valla bende kullanmak istedim ama o panikle kafeteryaya gitmek aklımıza gelmedi orda da bulamadık😂 ama bence bir zarar gelmez denemekten ikisini de dene😍
Güzel haberlerini bekliyorum ☺️
Ben de aynı bu sekilde emziriyorum emzirme yastıgını götürdüm hastaneye ama hiç kullanamadım bebegi kucagıma yatıramadıgım için sezaryan yerinden dolayı. Normal kafa yastıgını yanıma uzatıyorum üzerine bebişi koyup birbirimize paralel yatıp oyle emziriyorum resimdeki gibi.
O benim de hayatımı kurtardı bugün 5. günüm ancak o klasik pozisyonda emzirebiliyorum o da yavaş yavaş.

Bugün kontrol günümüz. Bebekte bir sakinlikler, aşağıda baskı hissi azalmış, kasılmalar azalmış, her şey ansınız yoluna girmiş. Kasılmalarım çok arttı sık sık sancı giriyor falan diyecektim ya gittiğimde hiçbir şeyim kalmamış maşallah 🥲
Doktorlar takmıyor sancıyı kaç sefer yaşadım şiddeti aşırı yüksekti. Normal diyorlar olur diyorlar bakıyorlar doğum sancısı değilse takmıyorlar boş bi söyleme yani😂

Bugün kontrol günümüz. Bebekte bir sakinlikler, aşağıda baskı hissi azalmış, kasılmalar azalmış, her şey ansınız yoluna girmiş. Kasılmalarım çok arttı sık sık sancı giriyor falan diyecektim ya gittiğimde hiçbir şeyim kalmamış maşallah 🥲
Ben de adet sancısı gibi olan ağrıyı söyledim nst'de de var sancın ama yoğun değil biz sende ne sancılar gördük dedi kdkff önemsemedi

Kiz seninki kac haftalik suan , benim ki 36+6 3120 gm 51 cm olmus 14 aralik demistik 12 aralikta alalim dedi . Yok hocam 14 olsun dedim ee sen yprulmadin mi artik buyudu bu kiz yeter dedi. 38+5 oluyor erken mi acaba ya bilemiyorum 😢
bence erken degil vajinal dogum yapan arkadaslarim hep 38. haftalarinda dogurdular. benim sezaryenim 39+5te olmustu ama hstane kurali burda 39. haftaya veriyorlar sezaryeni doktor karar veremiyor acil bir durum olusmadikca. Siz karar verebiliyorsunuz orda en iyi anne bilir, 38 de gelismis bebek oluyor dogmaya hazir.

benim de ayni, aksam nerdeyse doguruyordum yatakta bile uzanamadim acidan, su an ne sanci ne birşey hamile degilmis gibi takiliyorum. Valla artik kimseye birsey demicem cidden dogurana kadar, anlarim herhalde o zaman.

bence erken degil vajinal dogum yapan arkadaslarim hep 38. haftalarinda dogurdular. benim sezaryenim 39+5te olmustu ama hstane kurali burda 39. haftaya veriyorlar sezaryeni doktor karar veremiyor acil bir durum olusmadikca. Siz karar verebiliyorsunuz orda en iyi anne bilir, 38 de gelismis bebek oluyor dogmaya hazir.
Cok sukur suyu da cok iyi dedi ama yine de insan bi acaba mi diyo . Yoksa sabirsizim da aslinda 🥹

Kızlar rutin kontrole geldim suyum çok azalmış sancılarım 100 ün üstünde ama ben hiçbir şey hissetmiyorum:/ Şuan serum takılı kontrol nst sonrası sezeryan kararı verilecekmiş dualarınızı bekliyorum 🙏🏻🥺
Canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç endişe etme benim kuzenimin de suyu azalmıştı normal doğum ile dünyaya getirdi hatta senin ki sizinle tanışmak istiyor demek ki 😊 bizi de haberdar et lütfen 😊

Kızlar ben oğlumu aldım 🥰♥️
Yaaa 🥹🥹🥹🥹🧿🧿🧿🧿

Daha önce demiştin ya, emzirme eğitiminin ertesi günü bebekler çıkıyor diye, bugün aklıma geldi sormak ama çıkmadıysa patavatsızlık etmek istemedim. Gözün aydın canım, sonsuz şükürler olsun, darısı en yakın zamanda kızına olsun inşallah 🙏🏻

benim de ayni, aksam nerdeyse doguruyordum yatakta bile uzanamadim acidan, su an ne sanci ne birşey hamile degilmis gibi takiliyorum. Valla artik kimseye birsey demicem cidden dogurana kadar, anlarim herhalde o zaman.
Yoksa kendi kendimize rezil olucaz doğurdum doğurcam derken 😂 Ay bakalım ne diyecek doktor çok merak ediyorum

X