Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
Bende phılıps avente büyüklü küçüklü almıştım,birde kaşık biberon aldım başka aldım yeterli olur herhalde ıhtıyac olursa

Canım gözün aydın çok sevindim. Valla 3. Değil 13. Çocuk olsa da bence aynı endişeler yaşanıyor. Ben de senin gibi hissediyorum önce kaşık biberonla verdim. Miktar arttıkça biberona geçtim comotomo kullanıyorum ben. He bir de altını degistirmeyi seçmiyor benim ki krizi fırsata çevirip o sırada dayiyorum sagdigim sütleri

Doğum yapan arkadaşlar adet olucakmış gibi ağrılar oldu mu? Gerçi acı eşiğimiz sancı tiplerimiz çok farklı da işte bende inanılmaz sancılı ağrılar var toplanma kasılma değil ama vajinada baskı ve her an böyle adet olcakmışım orda bir şey var sanki gelse rahatlıcam gibi ay tam anlatamadım

Evet benim o sekilde başlamıştı. Hiç kasılma toplanma oyle seyler hissetmemiştim sadece adet agrısı gibi bir karın agrısı. Ama gidip gelen sancı olması lazım. Sürekli mi var aralıklı mı?

Kızlar bugün nstde düzenli sancım çıktı 50lerdeymis ebe sòyledi. Ama hic bisey hissetmiyorum. Doktor düzenli olmasına takılmadı gonderdi eve

Kızlar indirim baya iyi, Prima’nın tanesi 4.6 lira gibi bir şeye geliyor. 180+72 tane aldım iki numara. Kuzenlerim bundan kullanmış premium care’e göre daha iyi olduğunu söylediler, stok yapmayayım diyordum ama fiyat çok iyi oldu
Prima Aktif Bebek, Bebek Bezi 2 Numara, 180 adet

Canım ben hastaneden çıkarken günde 5 kere el arası kadar çiş yapıyorsa doyar dediler. Kaka miktarını onemsemediler. Ben de bezin önündeki çiş bandını kontrol ettim.

34+2 yim daha, devamı olmadı bir kere oldu öğlen o kadar. Çok oturdum bugün bir de ben çok oturunca kasık ağrım oluyor. Yavaş hareket etmek en iyisi sanırım
Bana da oluyor, doktor bugün 5 dkda bir gelmesi ve 1 dk sürmesi gerekiyor doğum diyebilmemiz için dedi.
1 kere oldu bugün, çok kısa sürdü ama şiddetliydi. 10 sn falan

Evet benim o sekilde başlamıştı. Hiç kasılma toplanma oyle seyler hissetmemiştim sadece adet agrısı gibi bir karın agrısı. Ama gidip gelen sancı olması lazım. Sürekli mi var aralıklı mı?
Toplanma kasılma var kasıkta ağrım var beybiko da hareketli valla işte sürekli mi aralıklı mı anlamıyorum yani başlayınca uzun sürüyor genelde akşam olduğu için direk uyuyorum sonra uykumdan uyanıyorum ağrı var masaj yapıyorum biraz yürüyorum 1 saat sonra gene geçiyor mide yanmam bulantı hissi de çok var pskolojik bazıları galiba cehalet mutluluktur ama tecrübesizlik cehennem

Korkma canım normal bu hissetiklerin bende hissediyorum aynılarını doktor da hep normal demişti

Hanımlar sancılarını takip eden ve bunu doktora soran var mı? Biraz stresli bi gün geçirdim/geçiriyorum, son birkaç saattir 2-3 dakika arayla sancı giriyor. Yarın muayene günüm normalde şimdiden doktora yazmaya gerek var mı sabah gidicem nasılsa diye salmalı mıyım

ay ben tam olarak bu nedenle 37’de yürüyüş sadece, 38’de de hareketlere başlayacağım

bugün de (35+3) nefes egzersizlerime başladım. ama doğum için değil, rahatlamak ve bebeğe daha çok oksijen gönderebilmek için.

Ay yok yokmuş sende maşallah valla bilemedim ben de simdi calışmadıgım yerden cıktı bir kere normal dogurdum onda da hiç ağrı toplanma kasılma yasamadıgım için sabaha karşı adet sancısı gibi sancı başlayınca 39+4 te heh tamam artık doguruyorum demiştim. Su an okuduklarım gördüklerim duyduklarım kafamı karıştırıyor

Canım inş strestendir ama 2-3 dk cok sık bir aralık bence doktorunu ara sen hemen yarını bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…