Bende phılıps avente büyüklü küçüklü almıştım,birde kaşık biberon aldım başka aldım yeterli olur herhalde ıhtıyac olursaKızlar hello, biberon işini naptınız? Ben bi tane avent aldım yenidoğana uygun, belki full emziririm gerek kalmaz diye başka almadım ama iyi mi yaptım bilemiyorum. Alsam mı sizce bir tane daha? Comotomo deneyeyim diyorum da hiç indirime girmiyor namussuz
Bir tane küçük var bende, bir de kaşık biberonBende phılıps avente büyüklü küçüklü almıştım,birde kaşık biberon aldım başka aldım yeterli olur herhalde ıhtıyac olursa
Canım gözün aydın çok sevindim. Valla 3. Değil 13. Çocuk olsa da bence aynı endişeler yaşanıyor. Ben de senin gibi hissediyorumKızlar çok şükür bugün bebeğim evine geldi .Alışma sürecindeyiz . Telaşlıyım . Aç mı doydu mu acaba mutlu mu diye . Endişe doluyum niye böyle oldu anlamıyorum . Çok küçük sürekli uyuyor düzgün emmiyor gibi geliyor . Biberonda vermedik şırınga ile de takviye yapıyorum sağdığım sütleri ama bi içiyor bi içmiyor anlamadım cahilllik çok kötüğğğ
Evet bebek içerde büyümüyor artık dışarıda olması daha iyi dedi. 1 hafta bekledik ama bir gelişme olmadı maalesef.Karnı geriden geldiği için başlatmak istiyor degil mi doktor dogumu sıkıntı mı olabilirmiş 3-5 gün daha beklese peki?
Olsun canım önemli olan ikinizin da sağlıklı olması iyi olmasıEvet ya dimi hicbir belirtim yokdu am sabah uyanip lavaboya gittimde olanlar oldu bende şokdayim valla
Evet benim o sekilde başlamıştı. Hiç kasılma toplanma oyle seyler hissetmemiştim sadece adet agrısı gibi bir karın agrısı. Ama gidip gelen sancı olması lazım. Sürekli mi var aralıklı mı?Doğum yapan arkadaşlar adet olucakmış gibi ağrılar oldu mu? Gerçi acı eşiğimiz sancı tiplerimiz çok farklı da işte bende inanılmaz sancılı ağrılar var toplanma kasılma değil ama vajinada baskı ve her an böyle adet olcakmışım orda bir şey var sanki gelse rahatlıcam gibi ay tam anlatamadım
Canım ben hastaneden çıkarken günde 5 kere el arası kadar çiş yapıyorsa doyar dediler. Kaka miktarını onemsemediler. Ben de bezin önündeki çiş bandını kontrol ettim.Evet yüzünde belirgin sarılık var ama vücutta dediğin gibi öyle belirginlik yok süt yetmiyor korkusuyla mama da veriyoruz ama süt daha cazip geliyor olmalı ki mamayı reddediyor sürekli atıyor ağzından yarım saatte bir emziriyorum göğüslerde artık süt birikmiyor sürekli emdiği için sürekli sıvı alıyorum ama illaki belli bir süre istiyor birikmesi için kaka da günde 3/4 kez yapıyor rengi sarı buda aslında doyduğuna işaret değil midir
34+2 yim daha, devamı olmadı bir kere oldu öğlen o kadar. Çok oturdum bugün bir de ben çok oturunca kasık ağrım oluyor. Yavaş hareket etmek en iyisi sanırımKaç haftalık oldunuz siz ? Korkma devamı olursa doktoruna danış.
Benim doktorum artık yalancı sancılar normal dedi. Dün nstde de sancım çıktı 70-80-90 seyretmiş ama daha doğurmazsın bugün git haftaya gel dedi gönderdi
1 kere oldu bugün, çok kısa sürdü ama şiddetliydi. 10 sn falanBana da oluyor, doktor bugün 5 dkda bir gelmesi ve 1 dk sürmesi gerekiyor doğum diyebilmemiz için dedi.
Aynen oyle cnm cok sukur iyiyiz ikimizde inslh hepiniz saglikla kolaylikla atlatirsiniz sureciOlsun canım önemli olan ikinizin da sağlıklı olması iyi olması
Toplanma kasılma var kasıkta ağrım var beybiko da hareketli valla işte sürekli mi aralıklı mı anlamıyorum yani başlayınca uzun sürüyor genelde akşam olduğu için direk uyuyorum sonra uykumdan uyanıyorum ağrı var masaj yapıyorum biraz yürüyorum 1 saat sonra gene geçiyor mide yanmam bulantı hissi de çok var pskolojik bazıları galiba cehalet mutluluktur ama tecrübesizlik cehennemEvet benim o sekilde başlamıştı. Hiç kasılma toplanma oyle seyler hissetmemiştim sadece adet agrısı gibi bir karın agrısı. Ama gidip gelen sancı olması lazım. Sürekli mi var aralıklı mı?
Korkma canım normal bu hissetiklerin bende hissediyorum aynılarını doktor da hep normal demişti34+2 yim daha, devamı olmadı bir kere oldu öğlen o kadar. Çok oturdum bugün bir de ben çok oturunca kasık ağrım oluyor. Yavaş hareket etmek en iyisi sanırım
1 kere oldu bugün, çok kısa sürdü ama şiddetliydi. 10 sn falan
ay ben tam olarak bu nedenle 37’de yürüyüş sadece, 38’de de hareketlere başlayacağımPazar 37 bitecek ama doktorum 37+2-38 arasında olmayacağı için aksine yürüyüşü azalttım, apartmandan çıkarken merdivenleri yürüyerek iniyordum şimdi asansöre biniyorumanlayacağın tersine hareket ediyorum şu an, 38 olunca da ekstra bir şey yapmam, derin bir oh çekerim
Yalnız seni bu konuda çok cesur buluyorumAnnen gelmeden dogum olur diye çok korkuyorsun ama aklın doğum başlatacak hareketlerde Hareketler işleri hızlandırır da atıyorum 37+4te gelir diye korkmuyor musun canım?
Ay yok yokmuş sende maşallah valla bilemedim ben de simdi calışmadıgım yerden cıktıToplanma kasılma var kasıkta ağrım var beybiko da hareketli valla işte sürekli mi aralıklı mı anlamıyorum yani başlayınca uzun sürüyor genelde akşam olduğu için direk uyuyorum sonra uykumdan uyanıyorum ağrı var masaj yapıyorum biraz yürüyorum 1 saat sonra gene geçiyor mide yanmam bulantı hissi de çok var pskolojik bazıları galiba cehalet mutluluktur ama tecrübesizlik cehennem
Canım inş strestendir ama 2-3 dk cok sık bir aralık bence doktorunu ara sen hemen yarını beklemeHanımlar sancılarını takip eden ve bunu doktora soran var mı? Biraz stresli bi gün geçirdim/geçiriyorum, son birkaç saattir 2-3 dakika arayla sancı giriyor. Yarın muayene günüm normalde şimdiden doktora yazmaya gerek var mı sabah gidicem nasılsa diye salmalı mıyım
Canım inş strestendir ama 2-3 dk cok sık bir aralık bence doktorunu ara sen hemen yarını bekleme