Kullanan herkes budizz diyor. Kızımda kullanmıştık belirli aydan sonra kapattık. Kapatınca resmen uyuyamadım bir süre kızım alıştı ben alışamadım. Çok faydasını görmüştüm. Şimdi almadım ama uyku sorunu olursa alırım diye düşündüm.
Suni sancı ile yaptım doğum normal sancıyı bilmiyorum ama ilk beş saati epiduralsizdi son iki saat epiduralli devam etti hiç sorun yaşamadım ikisinde de ben diğer gün doğururum artık diye düşünüyordum. Açılma 10 cm olmuş diye doğuma aldılar direk. Sıkıntısız geçti sürecim sadece hep nst bağlıydı. Şimdiki aklım olsa sürekli yatmak yerine yürümek isterdim. Benden öyle bir talep gelmediği için çıkarmamış onlarda
ben ne bileyim her yıl doğurmuyorum onların bağlı olması gerekir diye düşündüm
sizin de sorunsuz geçsin inşallah süreciniz
Comotomo aldım meme reddini en aza indiriyor diye. Kullanır mıyım bilmiyorum ama evde bulunduruyorum sadece. Bu arada doktor kontrolünde tavrına takılma hiç belki o da kötü gün geçiriyor. Bir kontrolüm beş dakika sürmemişti bile 3 ayda bir gittiğimiz 20. Haftalarda olan bir kontroldü o heyecanla gidip 3-4 dakikada öylesine bakınca sinir olmuştum. Sonra normale döndü. Demek ki gününde değildi diye düşündüm sonradan. Ama ben olmasam ekip var zaten kısmında bence netleştir. Sonuçta en çok onun için özele gidiyoruz en çok. Belirsizlik kimsenin seveceği bir şey değil en azından kendisi olmadığında kimin olacağını öğrenirsin.