- 26 Mart 2024
- 671
- 816
Ahahah valla bende bebeğime telkin veriyorum sürekli. Dur bekle akrep burcu vakti geçsin diye . Günler olarak çok anlamıyorum bugun gece son akrep günü demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah valla bende bebeğime telkin veriyorum sürekli. Dur bekle akrep burcu vakti geçsin diye . Günler olarak çok anlamıyorum bugun gece son akrep günü demi
36+4 de dogdu cmmKaç haftalık doğmuş oldu şimdi
Ay kıyamam yaaa Allah kavuştursun tez vakitte Çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. İnşallah ağrıların da en kısa zamanda kaybolur iki güne bir şeyin kalmazBenim tercihimdi kuzum panik atam var diyince tm dedi Allah bin kere razi olsun doktorum cokkk iyi devletde bide hic beklemiyordum boyle bi doktor babasiylada konusduk gordu cok agladi babamiz
Aa evet kafa büyüklüğü de hiç söylemiyor bana söylemediklerini bir durum olsa söylerdi herhalde diye kafaya takmıyorum. Şu andan sonra kan akışı, su durumu, doğumla ilgili belirti dışında ne söylesin, zaten yakında göreceğiz Bebek sağlıklı her şey yolunda dedikten sonra merak bitiyor bende galiba. Bu hafta randevumda doğumla ilgili isteklerimi konuşacağım, sonra zaten doktor olmayacak. O yokken doğum olmazsa da bir daha doğumda görüşürüz zatenBen de doktora bi merak boyunu sordum. Hiç söylemiyorsunuz diye. Tamamen matematiksel ölçümlerle boy belli oluyor bazen bacak boyunu bile tam ölçemiyoruz hepsi tahmini ölçümler gerek yok bilmeye dedi djdjd dedim bari kafası büyük mü onu söyleseniz hani doğumda sıkıntı olur mu senden büyük bebek çıkmaz canım merak etme dedi onu da söylemedi ben herşey yolunda gibi anladım ısrar etmedim artık tam dediğin gibi bir doktor. Kanım düştüğünde aşırı kızdı sadece onun haricinde asla detay yok
Ayyy ne güzel haber gözünüz aydın canım Endişe çok normal bence çok yeni ve bambaşka bir süreç Hadi bakalım yavaş yavaş tecrübe edindiklerini bize de aktarırsınKızlar çok şükür bugün bebeğim evine geldi . Alışma sürecindeyiz . Telaşlıyım . Aç mı doydu mu acaba mutlu mu diye . Endişe doluyum niye böyle oldu anlamıyorum . Çok küçük sürekli uyuyor düzgün emmiyor gibi geliyor . Biberonda vermedik şırınga ile de takviye yapıyorum sağdığım sütleri ama bi içiyor bi içmiyor anlamadım cahilllik çok kötüğğğ
Amin inslh sagol cnm darisi kolaylikla sizlere inslh vakti saatinde en onemlisi saglikla yaniniza gelsin bebisler herseyi unutduryor onlari gormek sag saglim sizlerds kavusun yavrularinizaAy kıyamam yaaa Allah kavuştursun tez vakitte Çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. İnşallah ağrıların da en kısa zamanda kaybolur iki güne bir şeyin kalmaz
Ah canım gözünüz aydın, çok şükür Darısı Hocahnm 'a, ikizlerimizin eve dönüşünü de heyecanla bekliyoruzKızlar çok şükür bugün bebeğim evine geldi . Alışma sürecindeyiz . Telaşlıyım . Aç mı doydu mu acaba mutlu mu diye . Endişe doluyum niye böyle oldu anlamıyorum . Çok küçük sürekli uyuyor düzgün emmiyor gibi geliyor . Biberonda vermedik şırınga ile de takviye yapıyorum sağdığım sütleri ama bi içiyor bi içmiyor anlamadım cahilllik çok kötüğğğ
Canım benim 90lara fırladıgı oldu önemli olan 20 dk içinde 3 tane düzenli yüksek sancıymışEki Görüntüle 3507506 Nst devam ediyor sancı 15 falandı şimdi 50 55 oldu noluyor acabaa heyecanlandım
Evet bugün son gün bir gün daha sıkalım kendimizi benim de yarın son iş günüm. Heyecanla yatmayı düşünüyorum şimdiden 6 Aralık diye söylüyorum oğluşuma sürekli. Çok güzel tarih diye. Ama tutup da 5 aralık doğum günümde gelirse çok bozulurum djdjdAhahah valla bende bebeğime telkin veriyorum sürekli. Dur bekle akrep burcu vakti geçsin diye . Günler olarak çok anlamıyorum bugun gece son akrep günü demi
Kaç haftalık oldunuz siz ? Korkma devamı olursa doktoruna danış.Ay çok kısa sürdü ama şiddetliydi ya
Ay di mi 6.12.24 çok güzel bi tarih ben o gün 39+1 oluyorum. Annecim çok güzel bi tarih değil mi o gün gel sağlıcakla diyorum ama bekler mi bilememEvet bugün son gün bir gün daha sıkalım kendimizi benim de yarın son iş günüm. Heyecanla yatmayı düşünüyorum şimdiden 6 Aralık diye söylüyorum oğluşuma sürekli. Çok güzel tarih diye. Ama tutup da 5 aralık doğum günümde gelirse çok bozulurum djdjd
O durumda normalmis yani o zaman? Kusura bakma cok sordum ama bende kan gorunce korkarimYok kuzum nişan gelmedi direk aktif kanama geldi oyle olunca cok korkdum kani gorunce kandan sonra suyum geldi zaten kanama kesildi ama bende cok sasirdim direk kan gelince mukuslu felan degil bildin adet kani gibi birden kan geldi
Bir de hazır olmayanların yaşadığı gerilimi düşünAy biz her şeyi yarın sanki hastaneye yatacakmışım gibi hazır ettik ya çok gergin bi şey dkgk sancı çok hissetmiyorum ama o düzenli çıktığı vakitte de pek hissetmiyodum, inşallah nst iyi çıkar yarın hala erken geliyor gözüme
İnşallah iyi çıkacakAy biz her şeyi yarın sanki hastaneye yatacakmışım gibi hazır ettik ya çok gergin bi şey dkgk sancı çok hissetmiyorum ama o düzenli çıktığı vakitte de pek hissetmiyodum, inşallah nst iyi çıkar yarın hala erken geliyor gözüme
Ay gerçekten cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor mu ya yoksa ben mi şuan okuduğumdan onu anladım affınıza sığınarak sorayım bari ♀ben tum tuslara basicam deyince esim yanlis anliyor ne zaman basliyoruz diye soruyor bana azicik bir etkisi olmayagorsun hemmmen dahil olacak olaya