Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
Ben şuna başladım. Ama henüz ordakiler kadar keskin yapmıyorum. Bugün akrep burcu yaya dönsün yapıcam 😁😁 Bir de pilates topuyla yaptığı hareketler bel ağrımı rahatlattı. 3 gündür her akşam bunu yaptım. Tabi sabah yine yürüyemeyerek kalkıyorum o ayrı 🤣
Ahahah valla bende bebeğime telkin veriyorum sürekli. Dur bekle akrep burcu vakti geçsin diye . Günler olarak çok anlamıyorum bugun gece son akrep günü demi

Kızlar çok şükür bugün bebeğim evine geldi . 🥰🥹Alışma sürecindeyiz . Telaşlıyım . Aç mı doydu mu acaba mutlu mu diye . Endişe doluyum niye böyle oldu anlamıyorum . Çok küçük sürekli uyuyor düzgün emmiyor gibi geliyor . Biberonda vermedik şırınga ile de takviye yapıyorum sağdığım sütleri ama bi içiyor bi içmiyor anlamadım 😂 cahilllik çok kötüğğğ

Benim tercihimdi kuzum panik atam var diyince tm dedi Allah bin kere razi olsun doktorum cokkk iyi devletde bide hic beklemiyordum boyle bi doktor babasiylada konusduk gordu cok agladi babamiz 🥹
Ay kıyamam yaaa Allah kavuştursun tez vakitte 🥰🥹 Çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. İnşallah ağrıların da en kısa zamanda kaybolur iki güne bir şeyin kalmaz 🥰

Ben de doktora bi merak boyunu sordum. Hiç söylemiyorsunuz diye. Tamamen matematiksel ölçümlerle boy belli oluyor bazen bacak boyunu bile tam ölçemiyoruz hepsi tahmini ölçümler gerek yok bilmeye dedi djdjd dedim bari kafası büyük mü onu söyleseniz hani doğumda sıkıntı olur mu🤣 senden büyük bebek çıkmaz canım merak etme dedi onu da söylemedi 🤣🤣 ben herşey yolunda gibi anladım ısrar etmedim artık 😁 tam dediğin gibi bir doktor. Kanım düştüğünde aşırı kızdı sadece onun haricinde asla detay yok 😁
Aa evet kafa büyüklüğü de hiç söylemiyor bana 😂😂 söylemediklerini bir durum olsa söylerdi herhalde diye kafaya takmıyorum. Şu andan sonra kan akışı, su durumu, doğumla ilgili belirti dışında ne söylesin, zaten yakında göreceğiz 😀 Bebek sağlıklı her şey yolunda dedikten sonra merak bitiyor bende galiba. Bu hafta randevumda doğumla ilgili isteklerimi konuşacağım, sonra zaten doktor olmayacak. O yokken doğum olmazsa da bir daha doğumda görüşürüz zaten 😀

Kızlar çok şükür bugün bebeğim evine geldi . 🥰🥹Alışma sürecindeyiz . Telaşlıyım . Aç mı doydu mu acaba mutlu mu diye . Endişe doluyum niye böyle oldu anlamıyorum . Çok küçük sürekli uyuyor düzgün emmiyor gibi geliyor . Biberonda vermedik şırınga ile de takviye yapıyorum sağdığım sütleri ama bi içiyor bi içmiyor anlamadım 😂 cahilllik çok kötüğğğ
Ayyy ne güzel haber gözünüz aydın canım 🥰 Endişe çok normal bence çok yeni ve bambaşka bir süreç 😊 Hadi bakalım yavaş yavaş tecrübe edindiklerini bize de aktarırsın ☺️ 🫶🙏

IMG_5759.jpeg
Nst devam ediyor sancı 15 falandı şimdi 50 55 oldu 😄noluyor acabaa heyecanlandım

Ay kıyamam yaaa Allah kavuştursun tez vakitte 🥰🥹 Çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. İnşallah ağrıların da en kısa zamanda kaybolur iki güne bir şeyin kalmaz 🥰
Amin inslh sagol cnm darisi kolaylikla sizlere inslh vakti saatinde en onemlisi saglikla yaniniza gelsin bebisler herseyi unutduryor onlari gormek sag saglim sizlerds kavusun yavrulariniza 🤲😘

Ah canım gözünüz aydın, çok şükür 🧿🧿🧿 Darısı Hocahnm Hocahnm 'a, ikizlerimizin eve dönüşünü de heyecanla bekliyoruz 🤍🤍

Niye böyle oldu anlamıyorsun çünkü ilk kez anne oldun 😂😂 Hepsi normal merak etme, o da bebeklik yapıyor. Birkaç güne kendini çok daha tecrübeli, yetkin hissedeceksin 🩷

Merhaba herkes iyidir umarım. Bugün doktor kontrolüm vardı 38+0 kilo 2900 karın cevresi hala 3 hafta geride. 38+5 te doğumu başlatacağız artık. Ben çok istediğim için suni sancı ile başlayıp duruma gore sezeryana donecegiz. Önceki gebeliklerinde suni sancı ile doğum yapan varsa önerir misiniz? Yoksa direkt sezeryana mi karar vermeliyim? Kafam çok karışık karar veremiyorum 😐

Ahahah valla bende bebeğime telkin veriyorum sürekli. Dur bekle akrep burcu vakti geçsin diye . Günler olarak çok anlamıyorum bugun gece son akrep günü demi
Evet bugün son gün 🤣 bir gün daha sıkalım kendimizi 😁 benim de yarın son iş günüm. Heyecanla yatmayı düşünüyorum şimdiden 😁 6 Aralık diye söylüyorum oğluşuma sürekli. Çok güzel tarih diye. Ama tutup da 5 aralık doğum günümde gelirse çok bozulurum djdjd

Ay çok kısa sürdü ama şiddetliydi ya😢
Kaç haftalık oldunuz siz ? Korkma devamı olursa doktoruna danış.

Benim doktorum artık yalancı sancılar normal dedi. Dün nstde de sancım çıktı 70-80-90 seyretmiş ama daha doğurmazsın bugün git haftaya gel dedi gönderdi 🥲

Evet bugün son gün 🤣 bir gün daha sıkalım kendimizi 😁 benim de yarın son iş günüm. Heyecanla yatmayı düşünüyorum şimdiden 😁 6 Aralık diye söylüyorum oğluşuma sürekli. Çok güzel tarih diye. Ama tutup da 5 aralık doğum günümde gelirse çok bozulurum djdjd
Ay di mi 6.12.24 çok güzel bi tarih ben o gün 39+1 oluyorum. Annecim çok güzel bi tarih değil mi o gün gel sağlıcakla diyorum ama bekler mi bilemem 🥲

Yok kuzum nişan gelmedi direk aktif kanama geldi oyle olunca cok korkdum kani gorunce kandan sonra suyum geldi zaten kanama kesildi ama bende cok sasirdim direk kan gelince mukuslu felan degil bildin adet kani gibi birden kan geldi
O durumda normalmis yani o zaman? Kusura bakma cok sordum ama bende kan gorunce korkarim 😄

Ay biz her şeyi yarın sanki hastaneye yatacakmışım gibi hazır ettik ya çok gergin bi şey dkgk sancı çok hissetmiyorum ama o düzenli çıktığı vakitte de pek hissetmiyodum, inşallah nst iyi çıkar yarın hala erken geliyor gözüme
İnşallah iyi çıkacak 🤲🏻

Bende hastane çantasını falan hazırlayınca bi ağlamak geldi içimden insan korkuyor üniversite sınavına girmekten daha stresli bi işmiş 🤣🤣

ben tum tuslara basicam deyince esim yanlis anliyor ne zaman basliyoruz diye soruyor bana 😂😂 azicik bir etkisi olmayagorsun hemmmen dahil olacak olaya
Ay gerçekten cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor mu ya yoksa ben mi şuan okuduğumdan onu anladım affınıza sığınarak sorayım bari 🤦‍♀🤭😂😂

X