- 30 Eylül 2016
- 531
- 346
- 36
Hamile kaldığımız yaş mesela senin kaç şu andaHamile kaldığımız yaş mı şimdiki yaş mı, değiştirecek sonucu
29'da hamiş kaldım kaldığım ay Nisan /4 29+4 33 tekrar toplamıyorsak erkekHamile kaldığımız yaş mesela senin kaç şu anda
Evet canım seninki erkek oluyo29'da hamiş kaldım kaldığım ay Nisan /4 29+4 33 tekrar toplamıyorsak erkek
evet ben ilk cocugumda aldım cok da memnun kaldımKızlar aranızda bebek hamağı almayı düşünen var mı? Daha önce tecrübem olmadiği için bilemedim ama çok övüyorlar. Bi size sorayım dedim. 20 kg kadar taşıma kapasiteli.
Ben daha kalp atışını duymadım kese göründü 15 gün sonra gel dedi. Aslında geç biraz sanki ama zor geçiyor valla pazartesi günü gideceğim hep endişe hali var. Kalp atışı var mı yok mu orda mi böyle boş gebelik falan olur mu korkusuna çok giriyorum. Benim ikinci gebelik ama ilkine hem geç öğrendim şimdi pek çok şeyi bilince daha zor oldu. Cahillik mutlulukmus diyorum o yüzdenKızlar bugünlerde anksiyete halindeyim acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyor mu diyebenim gibi olan ya da bu düşüncelerini susturabilen var mı
Kaç haftalık canımBen daha kalp atışını duymadım kese göründü 15 gün sonra gel dedi. Aslında geç biraz sanki ama zor geçiyor valla pazartesi günü gideceğim hep endişe hali var. Kalp atışı var mı yok mu orda mi böyle boş gebelik falan olur mu korkusuna çok giriyorum. Benim ikinci gebelik ama ilkine hem geç öğrendim şimdi pek çok şeyi bilince daha zor oldu. Cahillik mutlulukmus diyorum o yüzden
Benim gonlumden hep kiz geciyor yaa ama kesin oglum olurEvet canım seninki erkek oluyobenimki de erkek oluyo ahahahaa
Hayırlısı ya bir aya öğreniriz gibi geliyoBenim gonlumden hep kiz geciyor yaa ama kesin oglum olurki tabiki once saglikli olsun o baska ama herkesin kalbinden gecen vardir ya oyle ama mayaya gore benim de erkek
12. Haftada nipt yaptiricam 13. Haftada kismetse bir sikinti cikmazsa ogrenirim artikHayırlısı ya bir aya öğreniriz gibi geliyo
13de doktor da söyler tahmini bişey12. Haftada nipt yaptiricam 13. Haftada kismetse bir sikinti cikmazsa ogrenirim artikama insan catliyo
Bende tek çıktıMaya takvimi var mesela yaşınız ve hamile kaldığınız ayı topluyorsunuz çift ise kız sonuç tek ise erkek çıkıyobunu da deneyelim
Bence hayır canım, ben istediğimi yiyorum ya eğer canım çekerse, arkadaşım hamile kaldığı günden her gün cips kola fast food falan yedi maşallah çocuğu şu an turp gibi 1 yaşında, tabi öyle yapmıyorum vitaminimi eksik etmiyorum ama canım çekerse istersem doya doya yiyorumHanımlar doktorunuz meyve porsiyonu için bi şey dedi mi, ben sormayı unuttum. Ağır şeyler midemi bulandırıyor meyve yiyorum sık sık. Bi de kendimi kötü hissedince portakal sıkıyorum ama tabi bi bardağı doldurmak için 5 tane falan oluyor aşıyor muyum ki porsiyonu
Ay ben de canım çekerse 1-2 cips yiyorum ya kola içmedim ama canım da istemiyor, cips konusunda zaten çok sık tüketirdim şimdi zorluyorBence hayır canım, ben istediğimi yiyorum ya eğer canım çekerse, arkadaşım hamile kaldığı günden her gün cips kola fast food falan yedi maşallah çocuğu şu an turp gibi 1 yaşında, tabi öyle yapmıyorum vitaminimi eksik etmiyorum ama canım çekerse istersem doya doya yiyorum
Kaçıncı haftada durdu kanama alanınız? Ne kadar süre kullandınız acaba progestanıTeşekkür ederim canım, kanama alanım 5. Haftada vardı. Protestan kullanıyorum , durmuş çok şükür son muayenede görülmedi
Evet ben de öğretmenim biraz kızdırdı ergen öğrencim ve kasılma başladı karnımda hâlâ da devam ediyor. İçimden sakin kalıcam dedikçe elimde değil ders düzeniniz bozunca dayanamıyorumSeninki kız
Ayyy canım yapma lütfen ya sakin kalmaya çalış nefes egzersizi yapEvet ben de öğretmenim biraz kızdırdı ergen öğrencim ve kasılma başladı karnımda hâlâ da devam ediyor. İçimden sakin kalıcam dedikçe elimde değil ders düzeniniz bozunca dayanamıyorum