Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Bi de şey var karbonatın üstüne çişimizi ekliyoruz eğer çok kabarırsa erkek az bişey kçpürürse kızmış

Kızlar bugünlerde anksiyete halindeyim acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyor mu diye benim gibi olan ya da bu düşüncelerini susturabilen var mı
Ben daha kalp atışını duymadım kese göründü 15 gün sonra gel dedi. Aslında geç biraz sanki ama zor geçiyor valla pazartesi günü gideceğim hep endişe hali var. Kalp atışı var mı yok mu orda mi böyle boş gebelik falan olur mu korkusuna çok giriyorum. Benim ikinci gebelik ama ilkine hem geç öğrendim şimdi pek çok şeyi bilince daha zor oldu. Cahillik mutlulukmus diyorum o yüzden

Kaç haftalık canım

Hanımlar doktorunuz meyve porsiyonu için bi şey dedi mi, ben sormayı unuttum. Ağır şeyler midemi bulandırıyor meyve yiyorum sık sık. Bi de kendimi kötü hissedince portakal sıkıyorum ama tabi bi bardağı doldurmak için 5 tane falan oluyor aşıyor muyum ki porsiyonu

Merhaba kızlar hamilelik nasıl gidiyor, benim iştahım arttı ama her şeyi yiyemiyorum bu arada 2 haftadır et yemeklerini görmeye tahamülüm bile yok pişirmeye asla, yağda soğan kızartamıyorum günümü meyve sebzelerle, kuru ekmekle, suyla ya da sebze yemekleri çorbalarıyla geçiriyorum sürekli bulantım var oturup ayağa kalktığımda daha fazla, kızartma kokusuna hiç tahamülüm yok

Bence hayır canım, ben istediğimi yiyorum ya eğer canım çekerse, arkadaşım hamile kaldığı günden her gün cips kola fast food falan yedi maşallah çocuğu şu an turp gibi 1 yaşında, tabi öyle yapmıyorum vitaminimi eksik etmiyorum ama canım çekerse istersem doya doya yiyorum

Ay ben de canım çekerse 1-2 cips yiyorum ya kola içmedim ama canım da istemiyor, cips konusunda zaten çok sık tüketirdim şimdi zorluyor bi portakal suyu sıkayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…