Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Canım doğumdan önce veya sonra alınması konusunu değil de hamağa bakış açısını merak ediyorum ben yani genel olarak almayı düşünen var mı? Öneren var mı? Diye merak ediyorum. Kimisi çok kullanışlı 2-3 yaşına kadar kullandık, uyku konusunda çok iyi diyor, kimisi sallamaya alışırsa bebek zor olur diyor. Ben daha çok bu görüşleri merak ediyorum. Yoksa öncesinde veya sonrasında almak zaten kişilerin tercihi olacaktır

Ah kuzum benim ❤ ne kadar çok stres yapmışsın kendine, lekelenmen bile gelmiş ❤ çok şükür birşey çıkmamış ona çok sevindim böylelikle geçmiş olsun inşallah canım

Ay evet bende de bi ara astım demişlerdi başka doktor astım ne alaka demişti alerjik astım demedi hiç kimse aa şaşırdım az kendimi dinleyeyim bakayım ne zaman tetikleniyor. Çok sağ ol canımcım

Çok geçmiş olsun canım şükür bi şey çıkmamış önemli. İnşallah lekelenmen de geçer

Ay canım neden bu kadar stres yaptın ki aşırı derece yüksek bir tansiyon değildi sadece takip edilmesi gereken seviyedeydi böyle küçük şeyleri kafana takma olumsuz yorumlar mı okudun naptın üzüldüm bu kadar stres yaptığına

Benim oğlum dogdugunda ailem uzakta olduğu için çok fazla kalamadilar tek büyüttüm ilk zamanlar eşim de çalışınca tabi yardımcı olacak kimse yoktu.hep böyle işte ayağında salla en azından o ayağında olursa sen yemeğini yiyebilirsin gibi gibi akıl verdiler. O an yemek yemeye bile fırsat bulamadığımi düşününce bu cahil fikir hoşuma gitti. Böyle bi hata yaptım. Sallanmaya alıştı tabi başta kolay geliyor ama şuan 4 yaşına giricek hala sallanmak istiyor o yüzden diyorum bebeğin sakin bk bebek olup sallanma ihtiyacı olmazsa hiç gerek yok böyle şeylere sonrasinda alışkanlığa dönüşüyor bu sallama olayı.

Ay evet bende de bi ara astım demişlerdi başka doktor astım ne alaka demişti alerjik astım demedi hiç kimse aa şaşırdım az kendimi dinleyeyim bakayım ne zaman tetikleniyor. Çok sağ ol canımcım
Kedi alerjin yok di mi senelerdir kedin varmış ve senelerdir öksürüyormuşsun

Annem beni kucağına alıp sallasa hayır demem herhalde ya şu an. Ben de sallanan bebektim, herhalde ilkokulda falan hala rahat hissetmek için sallatırdım kendimi. Demek doğru bu gerçekten
Kedi alerjin yok di mi senelerdir kedin varmış ve senelerdir öksürüyormuşsun
Yok ilkokul anım var böyle öksürünce canavar geldi deyip kaçarlardı o zaman korkardım kedilerden

Dimi yaaa böyle diyen de çok var. Hatta ben de sallanmaya alışık bir bebekmişim, çarşaflarla beni sallarlarmış, biraz önce annem de "senin gibi sallanmaya alışırsa işin zor olur" Dedi galiba hamak işi biraz riskli gibi, hamağa soru işareti koydum

Alerjik astım gibi benim de bazı dönemlerde sebepsiz aylarca sürebilen öksürük oluyor. Çok soğuk kuru havalarda veya kalabalık bı ortamda boğulma gibi terleten öksürükler biraz hava değişiminin bile bende baya etkisi oldu. Deniz baya iyi geldi bana. Şuan öksürük için cevizin perdesi var ya o iç kısımda onu kaynat bı on dk kadar demle sonra iç. Bu baya iyi geliyor ilerde bebislerdeki öksürük icinde bunun çok etksii olduğunu göreceksiniz

Birkaç ay önce nem ölçer aldım eve, dün akşam %43 falandı. Düşük galiba ev için, o da etki ediyor olabilir. Cevize bakayım

Şuan oğlum çok uykusu geldiğinde kendiliğinden uyuyabilir ama böyle mızmız anne salla beni falan yapıyor. Yanına gidip beraber uzanıp uyusam bı sekidle uyuyor tabi büyüdü artık ama işte konuşuyor anne şöyle anne masal anlatalım derken uyku da kaçıyor ya da bende yanında sızıp kalıyorum o uyuyacak diyesallanma olunca beş on dk içinde uyuyor. Anlaştık bakalım kreşe gidince okul başlayınca kendi uyuyacak seviyorlar çok hoşlarına gidiyor bu sallama zaten uykuya dalma zamanından belli bi rahatlatiyo. Bebeğe bağlı bazı bebekler cidden çok sakin oluyor o yüzden sallanmak mecburiyete donmedikce hiç o topa girmeyin ben iki yaşlarına falan çok zorlandım gece kalkiyo yine salla falan bırakıyorum anne salla diyor bu özellikle1 2 3 yaş sendromlarinda çok zorlayan yorucu bişey gece uyumayan bir beebk olursa başına iş alırsınız sallayarak

Evet ya bu internet beni mahvediyor . En son tansiyonum 16/10 a çıkınca hepten kötü senaryolar kurdum . Yok ölü anne ölü bebek . Neler neler yazıyor internette . İki üç gündür de tuhaf bi alt karın ağrım vardı . Dedim herhalde bebeğimin kalbi durdu . Öyle diyerek girdim ultrasona . Ama çok şükür kalbi atıyor nasıl içim rahatladı anlatamam . Yol yarım saatti ama sanki yarım gün sürdü . Allah yokluklarını göstermesin hiç birimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…