Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Günaydın kuzum, gözün aydın Siz izne ayrıldıkça ben mutlu oluyorum

Benim de sola yat yat solum ağrıyor, bir çabayla sağa dönersem de bu defa bebek durmuyor pata küte vuruyor, tekrar başladığım yere dönüyorum

ben de işte hakkımda hayırlısı neyse olsun moduna sokmaya calışıyorum kendimi doktorum farklı belki bu sefer sezaryan daha rahat gecer diye ümit etmek istiyorum ama bu doktoru da dogal ve müdahelesiz dogum yaptırıyor diye Özellikle secmiştim bir yandan da ona yanıyorum.
sen ne istersen iste Allahın işi olmadı mı da olmuyor bazen yapacak bir sey yok.
Sana da senin için olabilecek en rahat en güzel dogumu diliyorum inş canım

Benim kocamın güvenlik takıntısı cok vardır. Ne kadar büyük iyi hastane de olsa önlem almak isticektir. airtagleri görüyordum hastane cantası hazırlıklarında bebek dogduktan sonra yanına koymak için miydi hiç algılayamamıştım söyliyim esime de o da alır kesin

32de çalışır aldım bugün 33+5teyim. Ayı tamamlıyım dedim tam maaş alayım diye. Daha uzun süre dayanamazdım zaten serviste iki büklüm 1 saat sabah 1 saat akşam yolmobbingler
Iyi yaptin canim cok mantikli bende mobbing yok ama yogunluk var onlari da ekibe kitliyorum artik yeter cikiyorum zaten ben de kasim 3 hafta calisicam sonra yillk izin kulannimi sonra kapanis

Annem rahatsızmış, sabah aradım ilacını içsin diye işte ölüyorum falan dedi. Kalk hemen git ama ölmüyosundur dediğim için sabahın şu saatinde trip yedim. Haber ver deyince neyine vericem bi şey yokmuş ya sana göre, neyi merak ediyorsun diyor ay nasıl sinir boşalması yaşadım sabah sabah ağla ağla şu lafa

Çok geçmiş olsun bu kadar koşturmanın üstüne çok sinir bozucu bi laf olmuş çok haklısın ya anneler hep trip atar hepsini taksak ohoo şimdi hasta olunca iyice tripkolic olmuştur o ondan.

kombo olmus :) peki rahim agzina ne kadar uzaklikta plesantan? o da onemli ona gore erken alabilir ya da bekleyebilirsin daha uzun sure
12 sinde randevum var o zaman ölçecek. Ölçüp doğumla ilgili konuşuruz demişti ama bebek de ters olduğu için 12sini bekleyelim dedi. Bekliyorum ben de umarım dönerno zamana kadar

Of bu bebeler valla zor. Benimde kolum bacağım uyuşuyor yattığım yerdeki dönmek zaten resmen büyük bir olay artıkdoğurup yüz üstü döne döne yatalım

Hem annene hem sana çok geçmiş olsun

Türk annesi biraz çocuklarından ebeveynlik bekliyor maalesef, alamadığı an da tam olarak çocuk gibi davranıyor, küsüyor. Kendi çocuğun olunca bunlar bir kulağından girip diğerinden çıkacak merak etme

Geçmiş olsun bazen en yakınımız olsa da nasıl konuşacağını bilmiyorlar maalesef.

Geçmiş olsun anam ciddi bir şey yok di mi. Ağlama artık yivrum ya gözyaşın kurumadı yeminle sjckdkd

Kasım geldi, içimi bir heyecan bastı Kimilerimiz bu ay doğuracak ve hayatımızın en önemli, en güzel Kasım ayı olacak. Ve şu an bundan habersiz günlük koşturmalar yaşamaya devam ediyoruz

Kimse stres olmasın, Aralık'ın ilk haftası doğurması beklenen birinin Kasım'ın sonunda doğurması korkutucu olmaz sonuçta Hepimiz vaktinde, sağlıkla, kolaylıkla, su gibi, hayalimizdeki gibi doğumlar yaşayalım inşallah

Yaa kiyamam uzulme onunda pskilojisi cok iyi degil belli oyuzden nazi sana geciyor ama seninde uzulmen cok normal bana da biri gik dede gozum doluyo

Kıyamam sana ya. Bir sen varsın sana nazlanıyor ama hiç zamanı da değil sen hamilesin tedirgin etmeyip rahatlatması lazım. Bazen işte yaş aldıkça insanlar daha bencil olabiliyor çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah yaşı da vardı annenin sanki. Tolere etmek gerekiyor bir şekilde ama keşke o da biraz daha düşünceli davransa. Sen yine sıkmamaya çalış canını.

Tüm bebişler sağlıkla zamanında gelsin inşallah bizlerde sağlıklı olalım kolay bir lohusalık geçirelim memelerimiz süt dolsun bebeklerimiz cuk cuk emsin

Of bu bebeler valla zor. Benimde kolum bacağım uyuşuyor yattığım yerdeki dönmek zaten resmen büyük bir olay artıkdoğurup yüz üstü döne döne yatalım
Benim uyku şeklim çocuktan önce ve sonra olarak değişti

Öncesinde yüz üstü ve yıldız gibi, tüm yatağı kaplayarak yatardım. Çocuktan sonra yatağın kenarına sıfır, yan, minimum yer kaplayarak yatmaya başladım
şaka maka doğurmaya da az kaldı
Bizim günümüz aynı sen böyle konuşunca panikliyorum, sanki bir an benim aklımdan çıkmış da sen hatırlatmışsın gibi oluyorum

Dün akşamdan beri geçmeyen bir karın ağrım var. Gaz sancısı gibi geliyor çünkü dalga dalga değil. Bebiş aşırı gergin sürekli geriliyor bugün de. Karnım gerginlikten bir kaç yol daha çatladı sanırım. Ne yapsam bilemedim doktora gidesim geliyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…