- 30 Eylül 2016
- 531
- 346
- 36
Ay ben de canım çekerse 1-2 cips yiyorum ya kola içmedim ama canım da istemiyor, cips konusunda zaten çok sık tüketirdim şimdi zorluyorbi portakal suyu sıkayım o zaman
Tamam canım nefes egzersinizi deneyelimAyyy canım yapma lütfen ya sakin kalmaya çalış nefes egzersizi yap
Canım senin var mı bulantı
Evet ben de normalde şimdiye kadar kola hiç içmedim onu istesem de tüketemiyorum ama pişmemiş qıdalardan başka her şeyi tüketiyorumAy ben de canım çekerse 1-2 cips yiyorum ya kola içmedim ama canım da istemiyor, cips konusunda zaten çok sık tüketirdim şimdi zorluyorbi portakal suyu sıkayım o zaman
Yok kuzum arada geliyor ama nadir, hiç öyle aman aman bi bulantım olmadı şükürCanım senin var mı bulantı
Olsun bu daha kesin oluyo , doktorun yanilma payi var . Kasim annelerinde yanilmalar olmus13de doktor da söyler tahmini bişey
Erkek o zamanYok kuzum arada geliyor ama nadir, hiç öyle aman aman bi bulantım olmadı şükür
Kontrole 2 hafta sonra gittim. Kanama alanı görülmüyor dedi doktorum . İlacı kesmedi 12. Haftaya kadar devam dediKaçıncı haftada durdu kanama alanınız? Ne kadar süre kullandınız acaba progestanı
Güzel anne adayları.. hepinize sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorumbenim bu grupta da sürem bu kadarmış. Yine olmadı. Dün vedalaştık yavrumla. 6+1 de kalmış, ileri gitmedi. Normalde 9 olmam gerekiyor şu an. Kalp atımı duymadık hala. Artık yapacak bir şey yok. Uzun bi süre de dinlenmeye çekilirim artık vücut yoruldu, zihnim yoruldu. Duygularım yoruldu, bi Şubat'ta düşük bi şimdi düşük. Var mı bi tecrübeniz tavsiyeniz hanımlar
Amin sizlerin de zormuş gerçekten.. hep pıhtıdan dolayı mı kaybettiniz, gemetik vs demediler mi, veya üçten sonra araştırmaya yönlendirdiler miÇok üzüldüm inşallah en kısa sürede yeri dolar1.5 yılda 4 kayıp yaşadım içinizi ferah tutun Tüm tetkiklerinizi yapın ve ısrarla tüm anne adaylarına söylüyorum iyi kadın doğumlucular da söyleyip yönlendirir pıhtılaşmanızı 12 hafta ara ile kontrol edin benim bebeklerin kalbi o yüzden durmuştu çok geçmiş olsun yeniden Rabbim size şefaatçi eylesin inşallah
Pıhtılaşma nasıl bakılıyor kuzum? Ben tam kan tahlili verdim orda çıkar mı?Çok üzüldüm inşallah en kısa sürede yeri dolar1.5 yılda 4 kayıp yaşadım içinizi ferah tutun Tüm tetkiklerinizi yapın ve ısrarla tüm anne adaylarına söylüyorum iyi kadın doğumlucular da söyleyip yönlendirir pıhtılaşmanızı 12 hafta ara ile kontrol edin benim bebeklerin kalbi o yüzden durmuştu çok geçmiş olsun yeniden Rabbim size şefaatçi eylesin inşallah
Umarım en kısa zamanda hayırlısı ile kucağinıza alırsınız çok üzüldüm. Geçmiş olsunGüzel anne adayları.. hepinize sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorumbenim bu grupta da sürem bu kadarmış. Yine olmadı. Dün vedalaştık yavrumla. 6+1 de kalmış, ileri gitmedi. Normalde 9 olmam gerekiyor şu an. Kalp atımı duymadık hala. Artık yapacak bir şey yok. Uzun bi süre de dinlenmeye çekilirim artık vücut yoruldu, zihnim yoruldu. Duygularım yoruldu, bi Şubat'ta düşük bi şimdi düşük. Var mı bi tecrübeniz tavsiyeniz hanımlar ?
Yok canım bunu ramatoloji veya Hematoloji uzmanları istiyor. Dahiliyeden yeşil alan açıp gidebilirsin.Pıhtılaşma nasıl bakılıyor kuzum? Ben tam kan tahlili verdim orda çıkar mı?
Tamam kuzım sağolasın ❤Yok canım bunu ramatoloji veya Hematoloji uzmanları istiyor. Dahiliyeden yeşil alan açıp gidebilirsin.minikbikusumolsa sizde psikolojik ve bedensel olarak kendinizi hazır hissettiğinizde ilk önce bir genetik doktorundan eşinizde beraber randevu alın kanlar 1-2 ayda çıkıyor. O sonuçlara istinaden dahiliyeye tekrarlayan düşükler için hematoloji ile görüşmek istediğinizi söyleyin ona randevu alın Hematoloji gerekli tüm tetkikleri ister zaten kan veriyorsunuz 25 gün sonra çıkıyor kontrol bi daha veriyorsunuz o da 25 gün eğer pozitiflik olursa bi kaç ay bakıyorlar. İçiniz rahat etmezse ramatolojiye de mutlaka gidin işin ehli o alan. Ailede romatizma öyküsü olması da önemli
Ahahah kesinlikle internete bakarsak baş ağrımasının nedenini tümör der karın ağrısı dersin kanser der ondan dediğin gibi çok itibar etmemek gerekiyor akışına bırakmayıda öğrenmek lazımKızlar İnternet araştırması insanı hasta ediyo şahsen ben öyle çok stres yaptım herşeyi kendime çok yanlış doktor ne derse o
ben de hamileliğin basından beri var 10. haftam bitiyor hala gecmedi sicak sulu yemek yiyemiyorum corba dahil. Sıcak içecek içemiyorum çay kahve bitki çayı hiçbirsey. Et ancak biftek olursa biraz, balık asla, tavuk snitzel seklinde cok az yiyebiliyorum onun dısında soguk mezeler ve salataları yiyorum kısır patates salatası vs gibi. Kahvalti da tam yapabiliyorum. Icecek olarak sadece limonata :) Boyle bir cikmazdayimMerhaba kızlar hamilelik nasıl gidiyor, benim iştahım arttı ama her şeyi yiyemiyorum bu arada 2 haftadır et yemeklerini görmeye tahamülüm bile yok pişirmeye asla, yağda soğan kızartamıyorum günümü meyve sebzelerle, kuru ekmekle, suyla ya da sebze yemekleri çorbalarıyla geçiriyorum sürekli bulantım var oturup ayağa kalktığımda daha fazla, kızartma kokusuna hiç tahamülüm yok
Benimki kız oluyor 29+3 32 oluyor sonuç zaten çindir yüzüktür kız diyor ama kese şeklime erkek dediniz bakalım hangisi tutacakMaya takvimi var mesela yaşınız ve hamile kaldığınız ayı topluyorsunuz çift ise kız sonuç tek ise erkek çıkıyobunu da deneyelim
cok gecmis olsun hem dinlenin hem tum testleri yaptirin pihtilasma genetik troid hepsi. Rahim sekline de bakiyor kadin dogum uzmanlari. Genetik test esinize de yapilsin o da onemli. Ben bir de 6 ay dinlendirmistim kendimi tum testleri yapip ne eksiklik varsa onu cozup ilerlemek en iyisi. 6 ay sonunda gebe kalmadan degerlenirinize de baktirisiniz demir vs hersey iyimi diye. Saglikli yumurta uretimi icin detoks beslenirsiniz duzenli uyku sigara varsa birakirsiniz.Güzel anne adayları.. hepinize sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorumbenim bu grupta da sürem bu kadarmış. Yine olmadı. Dün vedalaştık yavrumla. 6+1 de kalmış, ileri gitmedi. Normalde 9 olmam gerekiyor şu an. Kalp atımı duymadık hala. Artık yapacak bir şey yok. Uzun bi süre de dinlenmeye çekilirim artık vücut yoruldu, zihnim yoruldu. Duygularım yoruldu, bi Şubat'ta düşük bi şimdi düşük. Var mı bi tecrübeniz tavsiyeniz hanımlar ?