2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
@Melek34191 Ekim2 Kasım
@melis717110 Ekim8 Kasım
@kizilsaclikiz131313 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
S slaslasla 13 Ekim13 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim19 Kasım
@Tugce924220 Ekim20 Kasım
parla1212 parla1212 24 Ekim21 Kasım
@lilya 025 Ekim22 Kasım
@kittenlyy26 Ekim25 Kasım
@94bassuk
@incim117 Eylül19 Ekim
@papatya55711 Ekim29 Ekim

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰
Günaydın canım ☀️ beni de ekler misin? Sat 3 Ekim bat 30 Ekim. İnşallah hayırlı haberler alırız 🤲 🐣

Hoşbuldum canım benim 🤩 dün sabah erken test yaptım ama kuruma çizgi olma ihtimali çok yüksek 😭 bu 3 gün geçmiyorr 🫠
Ay kesinlikle zaman geçmiyor. Test yapsan emin olamıyorsun adet gelmeden. O belirsizlikle baş etmek çok zor valla canım. Allah sabır versin 😂 inşallah bekledigine deysin ❤️

Ay kesinlikle zaman geçmiyor. Test yapsan emin olamıyorsun adet gelmeden. O belirsizlikle baş etmek çok zor valla canım. Allah sabır versin 😂 inşallah bekledigine deysin ❤️
Belirsizlik en zor olanı. İnşallah hepimiz için beklediğimize emek verdiğimize değer 🤗

4 yıldır olsun diye uğraşıyorum. İlk olacak inşallah. 16 Ekim gece 1 de ç i oldum. Sen ne durumdasın?
Ay canım bu ay o aydır inşallah ❤️ benim var canım bir tane 3 yaşına girecek. Bir de kardeş istiyoruz olursa inşallah 🙏

İnşallah hamilesindir canım. Çok uzun süredir beklemek hem zor hem yorucu ❤️ çatlatma iğnesi ise yaramıştır inşallah 🙏

Amin inşallah. Defalarca denediğim için umudum pek yok 😭
Çok haklısın canım. İnsan uzun süre bekleyince umutlanmaktan da yoruluyor artık ❤️

Ama bu işler hiç de belli olmuyor biliyorsun. Tam umudunu en çok kaybettiğin anda bir bakmışsın bir mucize oluvermiş. Hep bir adım daha yaklaşmış gibi düşünmek lazım ❤️

Umuyorum en kısa zamanda mucizene kavuşursun 🫂

Çok haklısın canım. İnsan uzun süre bekleyince umutlanmaktan da yoruluyor artık ❤️

Ama bu işler hiç de belli olmuyor biliyorsun. Tam umudunu en çok kaybettiğin anda bir bakmışsın bir mucize oluvermiş. Hep bir adım daha yaklaşmış gibi düşünmek lazım ❤️

Umuyorum en kısa zamanda mucizene kavuşursun 🫂
Bu yorumun beni çok umutlandırdı 😇 Allahım inşallah en kısa zamanda 🥰

Kızlaaaar grubumuz geri döndü 🥰
Evet herkes güncellemelerini yapsın bakalim beni etiketlemeyi unutmayin ❤️

Son düzenleme:
Merhaba, sat:24 Ekim bat:18 Kasım
İkinci çocuk için bu ay denemeye başladık bakalım
Ekledim canım hoşgeldin ❤️ ay hadi hayırlısı olsun biz de ikinci çocuk deniyoruz. Kaç yaşında ilki 🙂

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
@Melek34191 Ekim2 Kasım
@melis717110 Ekim8 Kasım
@kizilsaclikiz131313 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
S slaslasla 13 Ekim13 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim19 Kasım
@Tugce924220 Ekim20 Kasım
parla1212 parla1212 24 Ekim21 Kasım
@lilya 025 Ekim22 Kasım
@kittenlyy26 Ekim25 Kasım
@94bassuk
@incim117 Eylül19 Ekim
@papatya55711 Ekim29 Ekim
S seklla 3 Ekim30 Ekim
tilyam tilyam 24 Ekim18 Kasım

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰
Selamlar🤍
Son adet 30 Ekim
Beklenen adet 22 Kasım

X