- 26 Eylül 2024
- 624
- 755
Doktor bu aşamada şeker durumunu yalnızca HbA1c değerine bakarak mı değerlendirdi yoksa başka değerlere de baktı mı canım? Bir de sen açlık tokluk ölçüyor muydun?Evet evet, hba1c 4.5 gelmiş, buna bakarsak şeker anlamlı bir şekilde hiç yükselmemiş dedi.
Bpd daha 9 olmamış ya ben, 8.2yi 9.2 hatırlamışım. Kafa yine büyük ama sınırların içinde dedi doktorOhh ne güzel şeyler söylemiş üç aylık şekerinde baya iyi. Benim de o haftalarda bu civarlardaydı bebek. Kafa için ekstra bir şey söyledi mi , bpd kaç olmuş
Yok yok ben 3 4 seferdir açlık tokluk veriyordum kan. Hepsi 100-120 arası çıkmıştı ına göre yorum yaptıDoktor bu aşamada şeker durumunu yalnızca HbA1c değerine bakarak mı değerlendirdi yoksa başka değerlere de baktı mı canım? Bir de sen açlık tokluk ölçüyor muydun?
Yok kız yapıyom gene dünde misafir vardıNoldu temizlik yapamayınca sıkıldın mı
Evet evet doktor tıbbı bi kaç şey saydı 34 ve 36 arası onlar anneden bebeğe geçiyormuş. 36 yı beklemek o yüzden önemli dedi, şöyle çıkmış nst deO sırada 2 dakikada 1 100 çıkan ben dkgkgk maşallah anam gelmesin daha erken zaten
Yazmıyor guzum, yazıyorsa da anlaşılmıyor. Ben de çok baktım. En son elimle anladım. Bir tarafı yumuşacık bir sünger. Sanki ince olan tarafı, kalın olan tarafı sertti diye hatırlıyorum. Ortadan ikiye ayrılmış gibi bak. Ben kılıfını çıkarıp yıkattım. İçindeki süngere baktım.Kiki yatak alanlar bunun neresinde yazıyor 0-3 yaş olan tarafı ya bulamadım ben
Diğer maltları sevmiyorlar ama buna asla hayır demiyorlar. Pahalıyı seçiyorlar resmenKesin meraktan gelecektirseninkide böyle meraklı mı ? Bizde kestirmeyeceğiz muhtemelen taramayla vs atlatacağız
Ya ben onu ümrantoda görüp favlamıştım almamıştım senden duyduğum iyi oldu tadını seviyor mu bari ? Benim oğlan malt tarzı şeyleri sevmiyor çünkü
O üstündekini ben de gördüm de ordan da anlayamadım benKiki yatak alanlar bunun neresinde yazıyor 0-3 yaş olan tarafı ya bulamadım ben
Şu etikette 0-3 yaş yazan taraf değil mi daha sert sanki orasıO üstündekini ben de gördüm de ordan da anlayamadım benel yordamı anladım.
4,5 çok iyi kız maşallahEvet evet bugün 33+6yım. Kilosuna çok sevindim, 32de korkmuştum baya şekerden ama bu hafta her şey daha normalmiş. Benim doktorum şey demişti en başından bizi zorlayan bir durum yoksa sizin de talebiniz yoksa sezeryan düşünmeyiz. Hala da öyle diyor, ben de normale yakınım aslında ama kafadan korkmuştum çıkmaz diye
Evet evet, hba1c 4.5 gelmiş, buna bakarsak şeker anlamlı bir şekilde hiç yükselmemiş dedi. 40ta 4ü görürüz dedi yine ama bence 3700 falan anca olurbence normal doğumu zorlarız biz
Neymiş kız onlarYine not aldığım sorular çok saçma geldi. Ben yine soramıcam sanırım ahahaha
Aaa süper o zaman çok sevindim. Benim bir arkadaşım 53 cm 3900’lerde normal doğurdu 40.haftasında falandı. 40. haftalarda o kilolara yaklaşsan bile normal doğum olabilir. Bende cuma gittiğimde çatı muayenesini soracağım belki benimde yapım uygundur spor geçmişim de var illa sezeryan olmak zorunda mıyım merak içindeyim.Bpd daha 9 olmamış ya ben, 8.2yi 9.2 hatırlamışım. Kafa yine büyük ama sınırların içinde dedi doktor
Yok yok ben 3 4 seferdir açlık tokluk veriyordum kan. Hepsi 100-120 arası çıkmıştı ına göre yorum yaptı
Korseyi sorcaktım bi dahakine sorarım dedim yine djdjdjdjd şu çayları sorcaktım ahudud bilmem nesi falan sonra dedim içmeyiverNeymiş kız onlar
Ya aynı benKorseyi sorcaktım bi dahakine sorarım dedim yine djdjdjdjd şu çayları sorcaktım ahudud bilmem nesi falan sonra dedim içmeyiverkendimi sürekli sormamak için ikna ediyorum ya da erteliyorum yemin ederim ertelemek kanıma işlemiş deliricem sjsjd
Oy maşallah kuzucuğa37.hafta muayenesinden çıktım. Çatı muayenesini yaptı. Korkulacak bir acı hissetmedim ama kendimi kastığımdan ve biraz mantar enfeksiyonum olduğundan yanma hissettim biraz. Onun harici öyle yoğun bir ağrı vs yok. Çatı kemiğim çok az basıkmış.
Bebek 3600 küsür olmuş. 5 günde 200gram falan almış. Kilosunda yanılmış olsak bile abdominal kısmı geniş ve vajinal doğumda omzunun takılma ihtimali çok fazla. Vakum kullanma ihtimalim yüksek dedi. Normal doğuramazsın diyemem ama çok zor bir doğum olur. Çatı kemiğin basık olduğu için kesisiz imkansız. Yine denemek istersen ben varım dedi. Ben de o riski almak istemedim. Acil bir durum olmazsa sezaryen için gün verdi 39+0da 2 aralık dedi. Bakalım o günü bekleyecek mi bizim toparlak
AminnnMerhabalar benim de 26. Haftadan beri erken doğum riskim var. Rahim ağzı 19-23 arası gelip gitti sürekli. Benim kasılmam vardı endol fitil kullandım 17 gün. Daha sonra 32. Haftada sancım oldu. Hastaneye yatışım yapıldı rahim ağzı 19mm açıklık 4 cm idi. Nidilat 4 gün 6 doz şeklinde verildi. Ve doğum durduruldu. Şu am 37. Haftaya girdim. Geriye dönüp bakımca erken doğar mı diye keşke stres yapmazsaydım. Çünkü herşey olacağına varıyor. Önlem bizden takdir allahtan. Sen pskolojini rahat tut. İkizler için 32. Haftalar bile çok güzel vakitler. Ama inşallah 36 yı beklerler.