Bende günde bir Türk kahvesı ıcıyorum normalde çay kahve çok ıcmemek gerekıyor am şundan alışkın olunca istiyorAy siz kahve içmiyo musunuz ben içiyorum 1 tane
2 türk ya da 1 filtre ya da 2 çay dedi doktor bana da, zaten çay seven biri değilim ama kahvesiz beynim çatlıyorBende günde bir Türk kahvesı ıcıyorum normalde çay kahve çok ıcmemek gerekıyor am şundan alışkın olunca istiyor
Evet bende çok sevıyorum ama mecbur başka şeyler içmeye çalışıyorum2 türk ya da 1 filtre ya da 2 çay dedi doktor bana da, zaten çay seven biri değilim ama kahvesiz beynim çatlıyor
Yani normal gibi duruyor neden ölçtürdünki ben 3 doktora gittim hiçbir doktor benden istemedi bu testibikaç gün önce grupta progestan konuşulmuştu. Bizim değerimiz bu dönemlerde kaç olması gerekiyor bilen var mı aranızda. Ben bugün tsh ve Protestan değerlerime baktırdım. Tsh ım öncesinde sınırda çıkmıştı şimdi düşmüş biraz daha şükür. Progestan değerim 24 çıkmış. Düşük mü iyi mi bilgisi olan?
Günde iki taneye kadar normal dedi doktorum. Hakkımı sonuna kadar kullanıyorumAy siz kahve içmiyo musunuz ben içiyorum 1 tane
Benden de dr istemedi aslında. Grupta konuşulduğunu görünce merak ettim benim kaç olduğunu . Kendim baktırdım.Yani normal gibi duruyor neden ölçtürdünki ben 3 doktora gittim hiçbir doktor benden istemedi bu testi
Değer normal canım zaten ultrason da sıkıntı ger türlü gözüküyor kesenin aşağıda olması kanama alanının olması vs ondan bu değer şuan senin için önemsizBenden de dr istemedi aslında. Grupta konuşulduğunu görünce merak ettim benim kaç olduğunu . Kendim baktırdım.
Böyle şeyleri bebek doğduktan sonra almak daha iyi oluyor. Totişleri sevmeyince yatmıyorlar boşa gidiyor sonra. Beğenmezse en azından iade hakkı oluyorKızlar aranızda bebek hamağı almayı düşünen var mı? Daha önce tecrübem olmadiği için bilemedim ama çok övüyorlar. Bi size sorayım dedim. 20 kg kadar taşıma kapasiteli.
ben oğluma almıştım. içine sığamayacak hale gelene kadar kullanmıştık :) her yere taşıyordum yanımda.Kızlar aranızda bebek hamağı almayı düşünen var mı? Daha önce tecrübem olmadiği için bilemedim ama çok övüyorlar. Bi size sorayım dedim. 20 kg kadar taşıma kapasiteli.
Teşekkür ederim canım, kanama alanım 5. Haftada vardı. Protestan kullanıyorum , durmuş çok şükür son muayenede görülmediDeğer normal canım zaten ultrason da sıkıntı ger türlü gözüküyor kesenin aşağıda olması kanama alanının olması vs ondan bu değer şuan senin için önemsiz
Evet baya övüyorlar, uzun süre de gidiyormuşben oğluma almıştım. içine sığamayacak hale gelene kadar kullanmıştık :) her yere taşıyordum yanımda.
Beni de sınıfta çok yoruyorlar azcık stres yapayım hemen kasıklarıma vuruyor okullar kapansın diye dört göz bekliyorumben de çok sevdiğim hâlde çaydan kahveden çok soğudum. hiç canım istemiyor. tatlı da istemiyorum hiç. sevdiğim şeylerden soğudum hepbugün de derste çocuklar kızdırdı biraz. şu an kasığım çok ağrıyor
Bende sallanan ana kucakları var ya onları beğeniyorum bakalım bebeklerımız büyüse de alışverişe başlasakKızlar aranızda bebek hamağı almayı düşünen var mı? Daha önce tecrübem olmadiği için bilemedim ama çok övüyorlar. Bi size sorayım dedim. 20 kg kadar taşıma kapasiteli.
benimkiler lise öğrencisi. havalar da ısındı ya tutabilene aşk olsunBeni de sınıfta çok yoruyorlar azcık stres yapayım hemen kasıklarıma vuruyor okullar kapansın diye dört göz bekliyorum
Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için öncelikle . İlk önce bebeğimi görmek istedim hemen . Ultrasonla baktılar çok şükür her şey yolundaydı . Bir kaç saat aralıklarla tansiyon ölçümü yaptılar . İdrar tahlilim temiz çıktı . Şuanlık bi sıkıntı gözükmüyor ama çok üzdüm bugün kendimi . Çok koktum . Stres yapınca Lekelenmem başladı . Doktor progestan devam dedi . Vajinal muayene oldum ilk defa . Bilmiyorum doktor takip edelim dedi . Stres yaptıkça daha da yükseldi tansiyonum . Ama dediğin gibi sanırım normal bir süreç bu . Pazartesi günü kendi doktoruma randevum var . O güne kadar dinleneceğim lekelenmem geçer umarım .Canım bence normal diyecekler bir sıkıntı çıkmayacak. Gebelikte dalgalanma olur vücut alışma sürecinde falan gibi bir cevap bekliyorumAllahın izniyle kuzum.
Bunu arkadaşım aldı çok az kullanabildi çünkü huysuzlanıp en son kucağa almak zorunda kalıyordu sonrada 6. Ayına gelince sattı bende onda öyle gördüm ya bir soğuğum almaya şimdilikKızlar aranızda bebek hamağı almayı düşünen var mı? Daha önce tecrübem olmadiği için bilemedim ama çok övüyorlar. Bi size sorayım dedim. 20 kg kadar taşıma kapasiteli.