- 15 Aralık 2023
- 1.754
- 1.780
- 28
allah allah ya . şimdi biraz dinlenip öyle ölçeceğim . ama sıkıntı yani daha şimdiden yükselmesi ilerde daha büyük sorunlar demek. allah yardım etsin hepimizeYa oluyo işte gebelikte niyeyse benimde hep düşüktür normalde şimdi 12 13 oldu
Kan basıncı arttığı için tansiyonun bi tık artması normal ama 14/9 yüksek canım ya bence bi doktorla konuşma şansın yok mu? Çok tuzlu falan yemiş olabilir misingünaydın kızlar . dün gece ve bu sabah tansiyonumu ölçeyim dedim 14/9 çıktı benim ilk defa gördüğüm sayılar bunlar. 12/8 den yukarı asla çıkmazdı. neden öyle oldu ki ya. tedirgin oldum çok
yok hayır yemedim ama evet doktoruma mesaj atacağım bugün de takibini yapacağım . eğer düşmezse yapacağım . iş yerine makinamı getirdim aralıklarla ölçüyorum. ki inanın tansiyonumun yüksek olmasına dair hiçbir belirtim yok . öylesine ölçmüştüm tedbir amaçlıKan basıncı arttığı için tansiyonun bi tık artması normal ama 14/9 yüksek canım ya bence bi doktorla konuşma şansın yok mu? Çok tuzlu falan yemiş olabilir misin
Dün gece uyuyamadım ya gazdan oraya dönüyorum buraya dönüyorum yok gece gece kalktım evin içinde dolaştım iyi gelir diye yok anam mahvetti beni hala da var hayır öyle gaz yapıcı bir şey de yemedim ki uyku haram oldu banaevet olabilir :) ben korkudan pek yemiyorum fasulye nohut
Canım Bi arkadaşımda olmuştu sezeryanla aldılar galiba bebekle beraberBayanlar günaydın dün doktora gittim 7+4 elhamdurillah bi sorun yok bebekle alakalı bende 6.5 cm kist varmış 20. Haftaya kadar hareket kısıtlaması verdi ağır kaldırma ani dönme ani kalkma yorucu iş yapma istirahat et vs kistin yerinden oynamaması gerekiyormuş yoksa ameliyatla alırız dedi 20. Haftaya kadar oynamazsa sorun yok bebek o haftadan sonra onu sıkıştırırız hareket edemez dedi doğumda da alırız dedi böyle bi durum yaşayan yada duyan var mı aranızda
Şey korkutan kısım beni 20. Haftaya kadar dönerse ameliyat dedi bebeğe korkma bişey olmaz dedi o kısım sıkıntı gibi duruyorCanım Bi arkadaşımda olmuştu sezeryanla aldılar galiba bebekle beraber
canım benim stresli ve zor bir durum ama bak doktor da korkma bi' şey olmaz demiş sen içini ferah tutŞey korkutan kısım beni 20. Haftaya kadar dönerse ameliyat dedi bebeğe korkma bişey olmaz dedi o kısım sıkıntı gibi duruyor
benim de öyle hep 9 6, 10 6, 8 5'ti şimdi 11-12'lerde.Ya oluyo işte gebelikte niyeyse benimde hep düşüktür normalde şimdi 12 13 oldu
Ben de öyleyim evet normal diyorlar diye çok önemsemiyorum, normalde taşikardim var oraya gitmeyeceğini umuyorumKızlar çarpıntısı olan var mı? Az bir şey hareket edeyim hemen nefes nefese kalıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Hamilelikte çarpıntı olur diyorlar ama bu şekilde normal mi en ufak bir harekette
Benim de aynı şekildeBen de öyleyim evet normal diyorlar diye çok önemsemiyorum, normalde taşikardim var oraya gitmeyeceğini umuyorum
Canım kaçıncı haftadasın aynı sorun bende de var fenayımDün gece uyuyamadım ya gazdan oraya dönüyorum buraya dönüyorum yok gece gece kalktım evin içinde dolaştım iyi gelir diye yok anam mahvetti beni hala da var hayır öyle gaz yapıcı bir şey de yemedim ki uyku haram oldu bana
şükürler olsun hadi geçmiş olsun.Kan ve idrar testlerim çıkmış, sonucu görmedim ben ama doktor bakmış bi sıkıntı yok demiş. Enfeksiyon geçmiş yani şükür
Hadi inşallah sıkıntılı bi durum yoktur bebiş de iyidir, ne zaman gidiyorsunuzkızlar ben doktoruma yazdım . önce kardiyoloji görsün dedi. bende sinirlendim. bi gel bakalım der insan belki allah korusun bebek yaşamıyor yani. zaten aklıma kötü kötü şeyler geliyor. eşim şimdi izin aldı özelde bi kardiyolog bulacağız hemen . sonrasında da başka kadın doğuma gideceğim eğer randevu bulursam . bana dua edin . çok stres yaptım .
patronu bekliyorum . izin alıp çıkacağım . ortadan kaybolacağı tuttu onunda. gerçi daha eşimde gelmedi.Hadi inşallah sıkıntılı bi durum yoktur bebiş de iyidir, ne zaman gidiyorsunuz
valla bi dakikamız bi dakikamızı tutmuyor allah yokluğunu göstermesinDün gece uyuyamadım ya gazdan oraya dönüyorum buraya dönüyorum yok gece gece kalktım evin içinde dolaştım iyi gelir diye yok anam mahvetti beni hala da var hayır öyle gaz yapıcı bir şey de yemedim ki uyku haram oldu bana