Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Çok tatlı da duruyor ama yaaa Ama çok küçük bebeklerde değil de biraz daha büyük olanlarda sanki

Nereden almıştın pekiii ? Sahtesine de denk gelmeyelim herhangi bir yerden alıp. Ebebekte görmüştüm ama tek tip istediğim renkte de değildi.

cilt bakimi ben de dusunuyorum hatta bir dahaki istanbula gelisimde suadiyede bir yer bulmustum memnun kalan arkadaslarim oldu. kuafore de burda gidicem dogumdan sonra bir de outoffit onerdi online pilates grubuna katilicam kendimi bastan yaraticam ya tipim kaydi resmen. bir seansta masaja giderim sonra da esimi darlarim duzenli masaj icin. el ayak bakimi da istiyorum

Yarınki kontrolden sonra ben boyayacağım saçlarımı ya. Bitkisel kahverengi boya aldım kapı pencere açıp hafta sonu boyamayı düşünüyorum artık Kuaförü şu an için göze alamadım o ortamda her işlem yapıldığı için kimyasallar havada uçuşuyor diye Aslında pedikür de çok istiyorum çünkü tırnaklarımı kesemez oldum kendim yapsam kötü yaparım şimdi. Hem de kurudu ayaklarım iyice.

Çok tatlı da duruyor ama yaaa Ama çok küçük bebeklerde değil de biraz daha büyük olanlarda sanki
Benim de cok hoşuma gidiyor cok tatlı geliyor gözüme bebişlere yakışıyor bence Ben kızıma almıştım ama 8-9 aylıkken alıp takmıştım cok kullanamadan düşürmüşüz heralde parkta falan epey sonra farkedince bulamamıştım

Ayy ben 6-7 sene once cizdirdim inanilmaz rahat tavsiye ederim

Aaaaa peki nereden almıştın hatırlıyor musun ya da duruyor mu canım
Totsandmore diye bir yerden almıştım. Evet duruyor canım oğluma da kullanacağım. Tuzlu suyla yapılan bir testi var gerçek mi değil mi diye. Doğal taşçı varsa bildiğin güvendiğin onlarda da deneyebilirsin

Olcusu var canim onun da. Sanırım 4. Ay gibi kullanmaya başladım ben de. Salya pik yapmıştı zaten 5. Ayda da dişlerini çıkarmaya başladı. Diş çıkarım sürecinde de hiç sıkıntı yaşamadık. Salyasi da zaten kısa zamanda kesildi. İnanırsan ise yariyor sanki

E bebekte sıvı mamalar varmış, bilen bana görüntüsünü atabilir mi? Ondan hastaneye götürebilirsin dedi bir arkadaşım ama ben anlamadım hangisi

senin adına çoook sevindim ve rahatladım darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…