Sorma ya bi belirtim azalsa bisey oldu saniyorum aklim orda kaliyo bisey olmus gibi benimde 8 haziranda daha, gogus hassasiyeti azalmasina baya kafam takildiBenim randevuya da daha 1 ay var haziranın 12-13'ü gibi gel demişti 1 ayı biraz geçir demişti (Mayıs 9da gitmiştim) daha 1 hafta geçmemiş üstünden ama aklım hep orda :/
O konuda içiniz rahat olsun bence stres yapmayın sırf belirtiler azaldı diye iki kere soluğu doktorumda almış biri olarak söylüyorum :) belirtilerde iniş çıkışların olması gayet normalmiş :)Sorma ya bi belirtim azalsa bisey oldu saniyorum aklim orda kaliyo bisey olmus gibi benimde 8 haziranda daha, gogus hassasiyeti azalmasina baya kafam takildi
Bana doktor şimdilik 12.-13.haftaya kadar kullanalım dedi. Maalesef benim de göbeğimin her yeri mosmor.Kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlara bir sorum var. Bir doktor 12 hafta kullanman yeterli dedi diğer doktor 37.haftaya kadar kullanacaksın dedi. Size ne kadar süre kullanın dediler? Ben risk almaktan korktuğum için sonuna kadar kullanayım diyorum. Ama kollarım mosmor oldu. Göbekten vurduramadığım için koldan yapıyorum..
Yaa çok teşekkür ederimO konuda içiniz rahat olsun bence stres yapmayın sırf belirtiler azaldı diye iki kere soluğu doktorumda almış biri olarak söylüyorum :) belirtilerde iniş çıkışların olması gayet normalmiş :)
Benim arkadaşımın 4 kaybı vardı, sonuna kadar kullandı sulandırıcıyı. Hatta pandemi dönemiydi ve o ilaçları korona geçiren bazı kişilere de veriyolardı, il il araştırıyolardı ilacı :/S Sweety28 bu forumda O okumayankalmasin adlı bir kullanıcının kan sulandırıcıyı sonuna kadar kullanılmasını anlatıyor. Onu okuyunca risk almasam mı diyorum gebelik sonuna kadar devam mı etsem diye. Baya kayıpları vs olmuş endişe ettim biraz. Mutlaka kullanın diyor. En iyi dr lar bilir tabi ama…
Konusuna bakarsanız göreceksiniz.
Ben emin değilim ya. İkilide risk görürsek mi yaptırsak diyorum acabakizlar merhaba ben de su anda 9+5 hamileyim 10uncu haftadan sonra fetal dna testi yaptirmayi dusunuyorum bebegim tup bebek onun disinda riskli bi durum yok simdilik ama cinsiyetinde kesinlesmesi adina yaptirmayi dusunuyorum sizin gorusleriniz ne bu test hakkinda merak ediyorum
Ben iğne değil ama coraspin kullanıyorum doktorum 34. Haftaya kadar kullanacaksın dedi bence sizinde öyle olması gerekiyorKızlar kan sulandırıcı iğne kullananlara bir sorum var. Bir doktor 12 hafta kullanman yeterli dedi diğer doktor 37.haftaya kadar kullanacaksın dedi. Size ne kadar süre kullanın dediler? Ben risk almaktan korktuğum için sonuna kadar kullanayım diyorum. Ama kollarım mosmor oldu. Göbekten vurduramadığım için koldan yapıyorum..
Benim değerlerimde homozigot yok çoğu heterozigot. Şu anlık hedefim 12. haftaya ulaşabilmek. Daha önce 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Ben de okuyayım teşekkür ederim.S Sweety28 bu forumda O okumayankalmasin adlı bir kullanıcının kan sulandırıcıyı sonuna kadar kullanılmasını anlatıyor. Onu okuyunca risk almasam mı diyorum gebelik sonuna kadar devam mı etsem diye. Baya kayıpları vs olmuş endişe ettim biraz. Mutlaka kullanın diyor. En iyi dr lar bilir tabi ama…
Konusuna bakarsanız göreceksiniz.
Benim 8+6 130 yazıyor kağıtta doktor herşey normal sıkıntı yok dedi155-180 aralığında canım
Bana 12 haftadan sonra gerekirse kan sulandırıcı ilaca başlarız demiştiBen iğne değil ama coraspin kullanıyorum doktorum 34. Haftaya kadar kullanacaksın dedi bence sizinde öyle olması gerekiyor
Ben daha kalp atımı kaç onu bile bilmiyorum doktor sorun olduğu zaman söylüyor zaten bence böyle şeylere takılmayın doktordan daha iyi bilecek değilizBenim 8+6 130 yazıyor kağıtta doktor herşey normal sıkıntı yok dedi
İnsan evhamlanıyorBen daha kalp atımı kaç onu bile bilmiyorum doktor sorun olduğu zaman söylüyor zaten bence böyle şeylere takılmayın doktordan daha iyi bilecek değiliz
Benim değerlerim normal çıktığı halde coraspin yazdı doktorum ne olur ne olmaz diye sizin heterozigot yarı yarı riskli demek bence sonuna kadar kullanman gerekiyorBenim değerlerimde homozigot yok çoğu heterozigot. Şu anlık hedefim 12. haftaya ulaşabilmek. Daha önce 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Ben de okuyayım teşekkür ederim.
İçin rahat etmediyse doktora tekrar git bu kez sorarsın normal mi değil mi diye çünkü biliyorum insan kafasında kuruyor kurmaktansa kafan rahat etsinİnsan evhamlanıyor
Aynen bende öyle düşünüyorumBen emin değilim ya. İkilide risk görürsek mi yaptırsak diyorum acaba
Hiç ikiliyle kafa karıştırmayıp fetal yaptırın diyen de var ama bilemedim ben deAynen bende öyle düşünüyorum