- 30 Eylül 2016
- 531
- 346
- 36
Amin canım inşallah valla zor geçiyor zaman oğlumda çalışıyordum nasıl geçti anlamadım bunda evdeyim ya daha yavaş geçiyor sankiMaşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim, hepimize
Bende çalışmıyorum hamile kalmadan evvel bırakmıştım işi. Kendimi dinlemekten bir hal oldum zaman geçmek bilmiyor, ufak bir değişiklikte hemen korkuyorum. Bugün kahverengi akıntı yaşadım elim ayağım buz kesti hemen doktora gittim bir sıkıntı yok her şey yolunda dedi de ancak rahatladımAmin canım inşallah valla zor geçiyor zaman oğlumda çalışıyordum nasıl geçti anlamadım bunda evdeyim ya daha yavaş geçiyor sanki
Çok teşekkür ederimLiv Hospital'e gidiyorum Gonca Hanım'a. Hastaneden de doktorumdan da memnunum. Şu ana kadar bir aksilik yaşamadım çok şükür
155-180 aralığında canımKalp atış hızı kaç olmalı kızlar 9 haftalık
Canım görünmeye bilir esas yolk sacı gördünüzKızlar merhaba 5+5 te doktora gitmiştim, kese güzel yolk sac güzel görünüyor, ama ben bebeği göremedim, o zaman görünmeyebiliyor mu? Yada siz görüyor musunuz? Sizinde böyle miydi?
5+1'de bende sadece kese vardı yolk da yoktu. 6+2'de 6 mm de olsa bebişi gördük. Erken yani sizinki birkaç günde hemen beliriyor zaten, yolk varsa sorun yokturKızlar merhaba 5+5 te doktora gitmiştim, kese güzel yolk sac güzel görünüyor, ama ben bebeği göremedim, o zaman görünmeyebiliyor mu? Yada siz görüyor musunuz? Sizinde böyle miydi?
Bence de ikimizin cinsiyeti aynı çıkacakAyyy gerçekten Eda bizimkilerin cinsiyet aynı benceYa ben burundan çok çektim zaten ama hamilelikten önce tüm bu tedbirleri almıştım bir senedir hiçbir şikayetim kalmamıştı. Şimdi yeniden rinit olmuş gibi. Aksa akmıyor da. Eşim de bana diyor ki sen horlamaya başladın
Benim 6+3 te yolk ve bebek bile gorunmuyordu doktor normal oldugunu soylemisti ertesi hafta 7+2 de hem bebegi hem kalp atisini duyduk cok normalKızlar merhaba 5+5 te doktora gitmiştim, kese güzel yolk sac güzel görünüyor, ama ben bebeği göremedim, o zaman görünmeyebiliyor mu? Yada siz görüyor musunuz? Sizinde böyle miydi?
Teşekkür ederim, evet arkadaşlarda öyle dedi, içim rahatladıBenim 6+3 te yolk ve bebek bole gorunmuyordu doktor normal oldugunu soylemisti ertesi hafta 7+2 de hem bebegi hem kalp atisini duyduk cok normal
Ya ben bir kaç ay önce almıştım deniz suyu ama hiç işe yaramamıştı. Belki ben beceremedim bilemedim kuzum yaTuzlu su ya da deniz suyu spreyi kullanabiliyormuşuz kızlar burnumuza eczane teknikeri velimden kesin bilgi bende geçen hafta aldım gripkenedahandro
Hatta 6+3 kesesini atiyim sana ici bombostuT
Teşekkür ederim, evet arkadaşlarda öyle dedi, içim rahatladıinşallah bende cuma kontrole gidicem
Bizim cinsiyet farklı olacak eğer teoriler doğruysa, benim yuvarlaktı senin daha fasulye gibiymişHatta 6+3 kesesini atiyim sana ici bombostu
Gerçekten görünmemiş, herkesin farklı olabiliyor işte çok kafaya takıyorum bazen maalesefHatta 6+3 kesesini atiyim sana ici bombostu
Erkek gibi sanki ama bilemiyorumBizim cinsiyet farklı olacak eğer teoriler doğruysa, benim yuvarlaktı senin daha fasulye gibiymiş
Bende cok korkmustum 1 hafta nasil gecti bilemedim o dert bitiyo baska takintilar basliyo malesefGerçekten görünmemiş, herkesin farklı olabiliyor işte çok kafaya takıyorum bazen maalesef
Benim randevuya da daha 1 ay var haziranın 12-13'ü gibi gel demişti 1 ayı biraz geçir demişti (Mayıs 9da gitmiştim) daha 1 hafta geçmemiş üstünden ama aklım hep orda :/Bende cok korkmustum 1 hafta nasil gecti bilemedim o dert bitiyo baska takintilar basliyo malesefdiger randevum daha 3 hafta sonra nasil beklicem bilemiyorum normaldede takintiliyim simdi dahada takintili doguma kadar 9 degil 900 dogurucam