Benim de oluyor. Adet öncesinde de olurdu. Çoğunlukla tek taraflı oluyor bende migren sanırım. Gözlerime şakaklarıma buz torbası koyuyorum çok iyi geliyor. Mavi jelli olanlardan. Parol içtim bir iki kez asla kesmedi. Bir tek arveles keserdi onu da içemiyorum tabi.Benimde bu aralar hafif baş ağrılarım başladı gözlerime kadar ağrıyor Allahtan çoğalmıyor kendi kendine geçiyor inşallah çoğalmaz ya
Ayyy gerçekten Eda bizimkilerin cinsiyet aynı benceBenim de alerjik şişiyor. Kendi nefes sesime uyanıyorum bazen. Bir kez alerji fısfısı sıktım. Sonra baktım o da önerilmiyormuş. Tıkalı burunla geziyorum kuzum. Seninle çoğu belirtimiz tutuyor
Tuzlu su ya da deniz suyu spreyi kullanabiliyormuşuz kızlar burnumuza eczane teknikeri velimden kesin bilgi bende geçen hafta aldım gripkenAyyy gerçekten Eda bizimkilerin cinsiyet aynı benceYa ben burundan çok çektim zaten ama hamilelikten önce tüm bu tedbirleri almıştım bir senedir hiçbir şikayetim kalmamıştı. Şimdi yeniden rinit olmuş gibi. Aksa akmıyor da. Eşim de bana diyor ki sen horlamaya başladın
Biz kontrole gittik her şey yolundaymış çokkk şükür akıntı da normal dedi doktorum, daha evvel olan kanamadan kalan akıntıdır dedi. Kolları bacakları oynuyor yavrumunSenden de Allah razı olsun canım benim inşallah
Kız diyelimBiz kontrole gittik her şey yolundaymış çokkk şükür akıntı da normal dedi doktorum, daha evvel olan kanamadan kalan akıntıdır dedi. Kolları bacakları oynuyor yavrumunultrason fotoğrafı da bu sizce cinsiyeti nedir
Kız bu bebek olmuş gibi kaç haftalıkBiz kontrole gittik her şey yolundaymış çokkk şükür akıntı da normal dedi doktorum, daha evvel olan kanamadan kalan akıntıdır dedi. Kolları bacakları oynuyor yavrumunultrason fotoğrafı da bu sizce cinsiyeti nedir
Oyyy maşallah minnoşaaaBiz kontrole gittik her şey yolundaymış çokkk şükür akıntı da normal dedi doktorum, daha evvel olan kanamadan kalan akıntıdır dedi. Kolları bacakları oynuyor yavrumunultrason fotoğrafı da bu sizce cinsiyeti nedir
9+5 haftalık Şuan , ultrasonda hareket ediyorduKız bu bebek olmuş gibi kaç haftalık
Allah razı olsunnn canım benim 9+5 ŞuanOyyy maşallah minnoşaaakaçıncı haftadasınız ?
Siz kal haftalıksınız9 küsürmüş galiba az önce yazmış ya bizimki bebek olamadı daha embriyo
Aaa aynı sayılırız ben de dün gittim kontrole 9+4 dedi doktorumAllah razı olsunnn canım benim 9+5 Şuan
Ay evetttt hatta benimde tahmini doğum 12 Aralık diyorAaa aynı sayılırız ben de dün gittim kontrole 9+4 dedi doktorumEki Görüntüle 3427316
Embriyo değil kız artık bizimkinin de elleri kolları hareket ediyor artıkkk.9 küsürmüş galiba az önce yazmış ya bizimki bebek olamadı daha embriyo
8e kadar embriyo diyorlarmıiEmbriyo değil kız artık bizimkinin de elleri kolları hareket ediyor artıkkk. Eki Görüntüle 3427317
Benimki 7+2 canımSiz kal haftalıksınız
Olsun sen bırak tıbbi terimi kolu var onun8e kadar embriyo diyorlarmıiama çok tatlı
Maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim, hepimizeBenimki 7+2 canım