- 1 Eylül 2022
- 73
- 46
- 27
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ikili bile istemiyorum aslinda ikili de downsendromu ve bi seye daha bakiyolar bunun anne karninda tedavisi zaten yok varsayalim yanlis sonuç cıktı yuksek riskli down bunun tedavisi yok ve aylarca stres cekilecek ama iste doktor ne der bilemiyorumHiç ikiliyle kafa karıştırmayıp fetal yaptırın diyen de var ama bilemedim ben de
Bak senin için baktım netten senin haftalarıdaki kalp atım hızı 100-180 arası olur diyorİnsan evhamlanıyor
Peki ben henüz erken diye araştırmadığım için size sorayım. İkili test bi oran veriyor 1:500 atıyorum, 1000'de 2 risk var diyor yani. Fetal direkt herhangi bi anomali var mı yok mu söylüyor. Doğru mu?Ben de gebeliğin sonuna kadar kullanacağım risk almayayım…
Bu arada fetal dna testi çok çok önemli. Allah korusun ciddi bir sendrom ya da yarık dudak vs varsa bebeğin hayatı çok zorlaşıyor…
Fiyat aldım panorama kapsamlı şekilde 470 ile 580 dolar arası…
En iyisini panorama iniş.
Üç firma ile görüştüm. İsteyenlere üç firmanın bilgisini iletirim…
Orangegreysky Ozooosa
Valla ben kullanmak için diretirim gibi de doktor ne der bilmiyorum artıkBenim değerlerim normal çıktığı halde coraspin yazdı doktorum ne olur ne olmaz diye sizin heterozigot yarı yarı riskli demek bence sonuna kadar kullanman gerekiyor
Bence her ikiside tarama testi yüzde yüz değil ihtimal konuşuyor açıkcası bebeğimin kaderini ben belirlemek istemiyorum yaşayacağım varsa yaşarım diyorum bile bile kalbini nasıl durdurabilirim ne bileyim fazla duygusal düşünüyorumPeki ben henüz erken diye araştırmadığım için size sorayım. İkili test bi oran veriyor 1:500 atıyorum, 1000'de 2 risk var diyor yani. Fetal direkt herhangi bi anomali var mı yok mu söylüyor. Doğru mu?
İkili testte riskli bi durum çıkmıyorsa fetalde çıkabilir mi
Aynen bende bu sekil dusunuyorumBence her ikiside tarama testi yüzde yüz değil ihtimal konuşuyor açıkcası bebeğimin kaderini ben belirlemek istemiyorum yaşayacağım varsa yaşarım diyorum bile bile kalbini nasıl durdurabilirim ne bileyim fazla duygusal düşünüyorum
Canım 8+6 haftalıksa tabi ki normal, hem biliyordum hem de şimdi her yerden baktımBenim 8+6 130 yazıyor kağıtta doktor herşey normal sıkıntı yok dedi
Canım benimki de tüp bebek ve yaşım 36 o sebeple kesinlikle fatal DNA testi yaptıracağım. Henüz 7+6 yım. Günü geldiğinde doktoruma da konuşacağım. Muhtemelen o da beni yönlendirecektir.kizlar merhaba ben de su anda 9+5 hamileyim 10uncu haftadan sonra fetal dna testi yaptirmayi dusunuyorum bebegim tup bebek onun disinda riskli bi durum yok simdilik ama cinsiyetinde kesinlesmesi adina yaptirmayi dusunuyorum sizin gorusleriniz ne bu test hakkinda merak ediyorum
Evet canım fatal DNA daha kapsamlıPeki ben henüz erken diye araştırmadığım için size sorayım. İkili test bi oran veriyor 1:500 atıyorum, 1000'de 2 risk var diyor yani. Fetal direkt herhangi bi anomali var mı yok mu söylüyor. Doğru mu?
İkili testte riskli bi durum çıkmıyorsa fetalde çıkabilir mi
Aynısı bende de var. Gece uykumdan uyanıyorumKızlar ayıptır sorması ben bu gaz sorunumu ne yapayımözellikle geceleri oluyor iyiki eşim gece nöbetinde çalışıyor benle uyuyamazdı ya
Yani ikilide risk görünmüyorsa fetale gerek yok mu onu şeedemedim bi türlüEvet canım fatal DNA daha kapsamlı
Kızlar ayıptır sorması ben bu gaz sorunumu ne yapayımözellikle geceleri oluyor iyiki eşim gece nöbetinde çalışıyor benle uyuyamazdı ya
Bugün öğle menüsünde kuru fasülye vardı onun etkisini yaşadım galibaben de 9+1'im sabahları ve gece yatmadan felaket oluyorum ama gün içinde çok sancım olmuyor çok şükür ki:)
İkilide görünmeyen risk fatal DNA da görünebilir kuzum. Ama yaşın gençse doktorun zaten seni yönlendirir. İkili üçlü de yeterli gelecektir. Benimki hem tüp bebek hem ileri yaş kuzum.Yani ikilide risk görünmüyorsa fetale gerek yok mu onu şeedemedim bi türlü
Çok sağolunnnBak senin için baktım netten senin haftalarıdaki kalp atım hızı 100-180 arası olur diyor
Bakalım daha erken zaten o haftalara çok varİkilide görünmeyen risk fatal DNA da görünebilir kuzum. Ama yaşın gençse doktorun zaten seni yönlendirir. İkili üçlü de yeterli gelecektir. Benimki hem tüp bebek hem ileri yaş kuzum.
Benim persembe gunu randevum var 10 hafta oluyor o gun belki yaptirabilirim diye dusundugumden simdiden bi sorayim dedimBakalım daha erken zaten o haftalara çok var