Anladım. Ama bence daha zor bu dediğim beden doğuma başlamamış çünkü zorla suni sancı ile doğum başlatılacak vs zor galibaTabiki tabiki 36 hafta 9. Ayı tamamlamis oluyo ama altı risk tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım. Ama bence daha zor bu dediğim beden doğuma başlamamış çünkü zorla suni sancı ile doğum başlatılacak vs zor galibaTabiki tabiki 36 hafta 9. Ayı tamamlamis oluyo ama altı risk tabiki
Bende hiç geçmedi ki ara ara yokluyor bu aralar sabahın köründe başlıyorKızlar selaam kaç günlerdir giremedim yoğundum özledim sizi inşallah hepiniz iyisinizdir bana yeni bi güncelleme geldi bugün mide yanmasıııı. Neden olabilir yaşayan var mı ?
Ben yeni başlamasına daha çok şaşırdım dnfnKızlar selaam kaç günlerdir giremedim yoğundum özledim sizi inşallah hepiniz iyisinizdir bana yeni bi güncelleme geldi bugün mide yanmasıııı. Neden olabilir yaşayan var mı ?
Neden mi olabilir haftalardır yaşıyorum rahim mideye baskı yaptığı için yanma oluyor bir tek bana soğuk süt iyi geliyor anında kesiyor gece kaç kere kalkıp süt içiyorumKızlar selaam kaç günlerdir giremedim yoğundum özledim sizi inşallah hepiniz iyisinizdir bana yeni bi güncelleme geldi bugün mide yanmasıııı. Neden olabilir yaşayan var mı ?
Ya bende geçmişti 4-5 te çok oluyordu rahatlamıştımBende hiç geçmedi ki ara ara yokluyor bu aralar sabahın köründe başlıyor
Yok yok yeniden başlamak istedim yani acaba yine midemi dayandı evladım diye düşünüyorumBen yeni başlamasına daha çok şaşırdım dnfn
Bende süt içemiyorum işte ancak nesquikle oy bi ben kalmışım yanmayan bende başlamışım hayırlı olsunduNeden mi olabilir haftalardır yaşıyorum rahim mideye baskı yaptığı için yanma oluyor bir tek bana soğuk süt iyi geliyor anında kesiyor gece kaç kere kalkıp süt içiyorum
Maşallah, Allah hepsinin güzel günlerini göstersinOğlumun tepkisi çok fenaydı hem ağlıyorum hemde gülmüştüm kahkahayla istenmeyen bı gebelikti (neler duyuyorum anne Suriyelileri geçtin) iki büyük asla yan yana gelmez kedi köpek gibi kızımın küçük kıza çok faydasi var o yüzden rahatım 3 kız naparlarsa yapsınlar artık sandık alıp ped stok yapsam iyi olucak galiba aklıma gelip duruyo
Aa ben onu hiç düşünmedim bak. 10.5 yasında kızım ergenlige girmek üzere merdeyse diğer kızım 5 yasında olacak tam dogdugunda ufaklık. Bebek erkek oldugu için altını yanlarında almam ama emziririm bence ya yani gayet dogal bir sey sonuçta ufak kızım zaten bana yapışık bebek gelince hiç ayrılmaz dibimden ötekisi genelde odasında takılıyor. Kocaman kadınların yanında emziriyorsun, kocaman cocugun yanında da emzirilir bence belki kendisi rahatsız olur mu kzımın ama bilemedim onu simdi muhtemelen o da alısır zamanlaMaşallah, Allah hepsinin güzel günlerini göstersin
Peki çocukların arasında yaş farkı varken emzirme işini nasıl yaptın? Yani aynı evin içindesiniz nihayetinde, nereye kadar saklayabilirsin. Bir yandan da kocaman çocukların yanında emzirmek tuhaf hissettiriyor mu? Yoksa bu da yaşanmadan önce kafaya takılan ama yaşanırken salınan bir durum mu? Bu emzirme işini D derya32 sana da soruyorum canım, senin de büyük 10 yaşındaydı herhalde değil mi? Bu konuda ne düşünüyorsun?
Ay bi doktor var instagramda yusuf olgac diye o her türlü dogurtuyor normal ikizmiş tersmiş kiloluymuş maşallahı var. Omega içiyor musun bana doktor iri diye daha 16. Haftada kestirmiştiKızlar doktor kontrolündeyim. 34+0’dayız. Tosbik 3.200 kg olmuş. Benim için normal doğum hayal oldu. 37 haftaya geldiğinde 4 kiloya ulaşır. Kendiliğinden gelmeye kalkışmazsa 39a kadar bekler sezaryenle alırız dedi. 4,5 kilo civarında
Yeniden şekerime hemogramıma bakacak şimdi. Nst’ye bağladı şu an. Soracağım her şeyi unuttum bunları duyunca.
Benimde aynı doğum paketi medicine hospital gidiyordum sorun varmış karşılamıyor medipolde saçma sapan bilgiler veriyorBenim allianz tamamlayıcı sigortam var, onda doğum dahil değil. O yüzden geçen yıl doğumu kapsayan tamamlayıcı sigorta yaptırmıştık biz, Anadolu sigorta kullanıyorum şu an şeker yüklemesi dışında hiç ücret ödemedim. Doğumu da 55 bin liraya kadar karşılıyormuş, medipolde ne kadar doğum?
Başka hastanede var mı bildiğin iyi bir doktor? Değiştirebilirsin aslında, doğumu karşılamaması tatsız olmuş.Benimde aynı doğum paketi medicine hospital gidiyordum sorun varmış karşılamıyor medipolde saçma sapan bilgiler veriyor
Bende mega yani yeni geçtim nagihan hpcaya aldım kabul edecek mi beni bilmiyorum ama telefonda tamamlayıcılar doğumu ödemez denildi bana hastaneye gidip öğrenicemHangi medipol canım. Ben de medipole gidiyorum mega medipol benimki?
Medipol megada buldum sigorta şirketini aradım az önce karşılamak zorundalar anlaşmamı var denildi ama doktor beni 34.haftamda kabul eder mi bilmiyorum birde tüp bebek olduğu içinBaşka hastanede var mı bildiğin iyi bir doktor? Değiştirebilirsin aslında, doğumu karşılamaması tatsız olmuş.
Hangi doktor sizin siz ücretli hasta mısınjzMedipol mega hastanesinde sezeryan 60 bin ekstra epidural istersen 5000 veriyorsun canım. Ben de oraya gidiyorum
Elin yetişkin kadınının psikolojisi beni zerre ilgilendirmiyor ki Ama ergenlik öncesi çocuklar etkilenir mi, derdim o. 5 yaşındaki için sorun yok bence, o kadar beden algısı falan düşünecek yaşta değil o ama büyükler nasıl etkilenecekler bilmiyorum. Önce doğuran söylesinAa ben onu hiç düşünmedim bak. 10.5 yasında kızım ergenlige girmek üzere merdeyse diğer kızım 5 yasında olacak tam dogdugunda ufaklık. Bebek erkek oldugu için altını yanlarında almam ama emziririm bence ya yani gayet dogal bir sey sonuçta ufak kızım zaten bana yapışık bebek gelince hiç ayrılmaz dibimden ötekisi genelde odasında takılıyor. Kocaman kadınların yanında emziriyorsun, kocaman cocugun yanında da emzirilir bence belki kendisi rahatsız olur mu kzımın ama bilemedim onu simdi muhtemelen o da alısır zamanla
Hastane doktorları kabul ediyor canım bir sıkıntı yoksa, hiç sıkılmaMedipol megada buldum sigorta şirketini aradım az önce karşılamak zorundalar anlaşmamı var denildi ama doktor beni 34.haftamda kabul eder mi bilmiyorum birde tüp bebek olduğu için
İnşAllahh öyle olur meganın orda oturuyorum benim için daha iyi olacakHastane doktorları kabul ediyor canım bir sıkıntı yoksa, hiç sıkılma
Bu marka değilde başka marka kullanıyorum ben canım baya kolaylık oluyor bana acısız cımbız diyor ama muhtemelen kökünden almıyor ama öyle sertte çıkmıyor bende kıllar 10 gün götürüyor beniKızlar konulardan alakasız ama şu üründen kullanan var mı? Baya indirime girmiş. İple almayı beceremiyorum ağda yaptırıyorum o da her zaman olmuyor
Oda çok sağlıklı bi hareket değil ya daha dün birinin yorumumu gördüm diyor ki bebek kafası büyük irş olmasına rağmen beni normale zorladılar çok yırtılmam oldu kesi atılmasına rağmen onuncu gün halen toparlanmamış tekrar dikişe gidicek miş. Tabi bu kadar naısl oldu kesiye rağmen bilmiyorum ama bence tehlikeli. Sezeryan olunca da karından kocaman kesiliyoruz yani nerden dikişim olsun tercihi bize kalıyor galiba alttan mı üsten miAy bi doktor var instagramda yusuf olgac diye o her türlü dogurtuyor normal ikizmiş tersmiş kiloluymuş maşallahı var. Omega içiyor musun bana doktor iri diye daha 16. Haftada kestirmişti