Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182

Oooo bizim doktorlara göre %100 gebelik şekeri vakası ve şeker bebeği Bütün bulgular buna işaret yani ama dediğin gibi kurcalamayınca ortaya çıkmıyor. Ya da belki de yoktu hiçbir zaman bilinmeyecek. İnşallah bizimkiler de sağlıkla büyüyecek

Kızlar çok yoruldum ya kv gitti tek yaptığım kıyafet ayırıp yıkamak. Ki aşırı fazla şey almadım. Ona rağmen çok yoruluyorum nefes nefeseyim. Evim kıyafet dolabım darma duman pazar yer gibi hepsinin katlanması ütülenmesi lazım. haftaya annem gelecek o zaman yapacağız ama bu şekildeyken de ruhum daralıyor gerçekten

Yaaa ağlatmaaa ağlayınca dikişlerim acıyor ne güzel yazmışsın inşallah bende bu sevinci yaşarım tez vakitte rabbime şükür ki durumu iyi . Hiçbir anneninn kucağı boş kalmasın inşallah

Ay ne güzel besleniyorsun ya, ben sabah 2 yumurta 7-8 zeytin, 3-4 ceviz 1 dilim ekmek yiyorum. Ben de pek 12den önce yapamıyorum kahvaltıyı.

Ara öğün çoğu zaman yapmıyorum midem bulanıyor ama bugün yoğurt, yulaf, yaban mersini yedim midemi ekşitti ama bu aralar ara öğünsüz pek gitmiyor şekerim düşüyor.

Akşam 6 buçukta pilav/makarna yanına ızgara et bazen de çorba içiyorum, genelde bu şekilde gidiyor benim. Sebze meyve çok çok az

Bugün annem ve kuzenimle takıldık. Masanın bir ucunda ben diğer ucuna kuzenim oturdu. Kız sen nasıl zor nefes alıyorsun diyor abla beni bir de gece gör demedim artık
Dün bi iş aktarımı yapacaktım arkadaşa, aradım, o sırada da fırına yemek atacaktım sadece kaşar rendeledim yani. Ay nefes nefese kaldım çocuğa iki laf söylemem 10 dakika sürdü ndmg

Maşallah ne kadar güzel besleniyorsun böyle ve beni öyle bir influence ettin ki, bütün tuşlara bastım, senin yazdığın ve yiyebileceğim her şeyden biraz biraz yedim

Yaaa ağlatmaaa ağlayınca dikişlerim acıyor ne güzel yazmışsın inşallah bende bu sevinci yaşarım tez vakitte rabbime şükür ki durumu iyi . Hiçbir anneninn kucağı boş kalmasın inşallah
Yaşayacaksın inşallah şimdi eve gidip güzel güzel sutlerini sağarsın, bebeğin eve geldiğinde sütler foşur foşur gelmiş, onu bekliyor olur biraz da dinlenirsin, bebeğine mis gibi bakarsın

Geçen göbeğim çok şekilsizdi bi fotoğraf çektim. Şimdi telefonu kurcalarken fark ettim şekilsiz dediğim yer mor mu yav oha. Fotoğraftan mı öyle görünüyor ki acaba bu kadar mor olsa fark etmez miydim

Son düzenleme:
Fark ederdin tabiii morarma değildir o bebek ittiği için kılcalların daha belirgin çıkmıştır fotoğrafta, ten rengin de çok açık olduğu için belli olmuş Göbek çizgisi çıkmadı mı sizde yaaa benim altlı üstlü simsiyah bir şerit

Eşime de göstermiştim karnıma bak ne biçim olmuş diye, mor olsa görürdü herhalde ya fotoğrafta görünce ödüm koptu djfj

Eşime de göstermiştim karnıma bak ne biçim olmuş diye, mor olsa görürdü herhalde ya fotoğrafta görünce ödüm koptu djfj
İlla ki görürdü
Baksana benimkine yaaa kaybolur inşallah bu çizgi doğumdan sonra. İlk 6 ay aşağısı vardı son 3 ay üst tarafı da çıktı
ve göbek deliği de içeri girsin geri please

Eklentiler

• IMG_4743.jpeg
    78,3 KB · Görüntüleme: 88
İlla ki görürdü
Baksana benimkine yaaa kaybolur inşallah bu çizgi doğumdan sonra. İlk 6 ay aşağısı vardı son 3 ay üst tarafı da çıktı
ve göbek deliği de içeri girsin geri please
Ya sus sus göbek deliği estetiği olcam girmezse herhalde fkgkg zaten hiç sevmem, dünyanın en anlamsız bölgesi gibi gelir, içim huylanır görünce. Bi de yetmez gibi dışarı çıktı jdjf

Nigea mıydı neydi bu çizginin adı o da geçiyo diyolarr

Ben de hiç sevmem geçen eşimle de konuştuk, doğumdan sonra kapanması gereken bir bölüm sanki vücutta dedik shsjjs Seninki dışarıda gibi gelmedi bu arada bana benimki resmen bir tuş oldu offf

Evet ben de öyle okumuştum inşallah bizde de yaza kalmadan her şey eski haline döner ya

Benim arada çıkıyo ya bazen bakıyorum dışarda bazen hop içerde skfkf bebeğin duruşundan mı anlamıyorum

Benim arada çıkıyo ya bazen bakıyorum dışarda bazen hop içerde skfkf bebeğin duruşundan mı anlamıyorum
Bebek göbek bölgesini çok iterse ya da orası kasılırsa o anlık bir içeri giriyor tabi ama onun dışında full dışarıda benim. Polar sweatshirt giydim geçen kalın onda bile nasıl belliydi resmen tuş gibi

Dün bi iş aktarımı yapacaktım arkadaşa, aradım, o sırada da fırına yemek atacaktım sadece kaşar rendeledim yani. Ay nefes nefese kaldım çocuğa iki laf söylemem 10 dakika sürdü ndmg
Bugün beni de bir arkadaşım aradı 2 aylık bebeği var hıııggghh doğum yaklaşmış ahizeyi ağzının içinde hissettim diyor

Şeker yüksek çıkınca aşırı şeker yeme isteği oluyor mu kuzum? Ben çikolatayla besleniyorum resmen. Bana da şeker yüklemesi yapılmadı ama hep şüphe duyuyorum. Aşırı susuyorum mesela. Allah emanetiz biraz. Dediğin gibi ben de varsa bile hiç fark edilmeyecek belki de. Doktorum şüphelenmedi, açlık şekerim 82 çıktı ama belli de olmaz heralde bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…