Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Sonda konusu ne durumda cano, takıyorlar mı hemen çıkarıyolar mı noluyo
Uyuşturdukları gibi sonda taktılar asla hissetmedim sezaryen sonrası odaya çıktıktan sonra 5 saat sonra hemşire ve hasta bakıcı ilk yürüyüş için geldi ve sondayı çıkardılar . Ondan sonra hep tuvalete gittim . İlk idrarımın geldiğini anlamadım ağrı olunca idrarın gelmiştir anlamıyorsundur dediler cidden öyleymiş . Düzenli tuvalete çıkın sonda çıktıktan sonra

Uyuşturdukları gibi sonda taktılar asla hissetmedim sezaryen sonrası odaya çıktıktan sonra 5 saat sonra hemşire ve hasta bakıcı ilk yürüyüş için geldi ve sondayı çıkardılar . Ondan sonra hep tuvalete gittim . İlk idrarımın geldiğini anlamadım ağrı olunca idrarın gelmiştir anlamıyorsundur dediler cidden öyleymiş . Düzenli tuvalete çıkın sonda çıktıktan sonra
Ne güzel yazıyosun sezaryencilere umut hep ndfn bebo nasıl haberlerini aldın mı

Aklıma geldikçe size öneri de bulunuyorum 😂😂 kesinnn kesin en rahatı gecelik . Pijama ancak bugün giyebildim oda başka geceliğim yok diye. Lavaboya falan giderken gecelik büyük kolaylık
Ya bende miyom ameliyatim da elbise giymistim gecelik getirmeyi akil edemedigim icin 🤣 ama cidden cok rahatlik benim bi tane var o da beyaz kismet artik oldugu kadar 🤣

günaydınn kızlar gece doğuran oldu mu 🤭 33 haftadır hiç ödemi olmayan ben şişlikten basamıyorum şimdi hayır yani ne değişti iki günde 🙄

Ne güzel yazıyosun sezaryencilere umut hep ndfn bebo nasıl haberlerini aldın mı
Yok cidden korkmayın . İnşallah sizinkiler planlı gelir de 3 gün önceden sıvı beslenin çok faydası olur . Benim ani gelişti ama zaten şekerden dolayı güzel besleniyordum . Kabız olmayın derim ☺️ gaz çıktığı sürece sıkıntı yok bide tabi keşke bebeğğmm yanımda olsaydı ama . Bebekle değilde kendimle ilgilenmekte daha hızlı toparlamama sebep oldu

Yok cidden korkmayın . İnşallah sizinkiler planlı gelir de 3 gün önceden sıvı beslenin çok faydası olur . Benim ani gelişti ama zaten şekerden dolayı güzel besleniyordum . Kabız olmayın derim ☺️ gaz çıktığı sürece sıkıntı yok bide tabi keşke bebeğğmm yanımda olsaydı ama . Bebekle değilde kendimle ilgilenmekte daha hızlı toparlamama sebep oldu
Bebegin de emin ellerde oyle dusun , iyice toparlanip onunla daha guzel ilgileneceksin pozitiflige devam 💓 kavusucaksin kuzucuguna🥹🙏🏻

Günaydın kızlar 🤍 İhtiyacı olan varsa siveno deterjan çok uygun bir fiyata düşmüş, daha iki gün önce yine indirimli güya 250'ye almıştım.

Hazır bu kadar inmişken sos stick ve sinek kovucu da aldım.

Screenshot_20241112_092415_Hepsiburada.jpg

Yani ben de kabızlıktan o kadar çekiyorum ki inan ayırt edemiyorum şu an, yatağa sindim kendimi dinliyorum. Sol tarafı ağrıyor belimin, karnımda toplanma yok gibi ama genel bir sertlik var sanki gazım varmış gibi ama wcye de çıktım. Sürekli çişim geliyor, bebek çıkacak gibi değil de aşağıda gibi sanki bir tık. İçerde yılan gibi süzülüyor böyle, çok hareketli değil ama arada hafif geriniyor sanki
Nasıl oldun naptın ben resmen bayılmışım sonra. Uyuduysan iyi gelmiştir diye düşünüyorum

otuzaazkala otuzaazkala kuzumm nasılsın nasıl oldun sezeryan çok zorlayıcı mı oluyor ayağa kalkması falan ? Bebişin nasıl inşallah en kısa zamanda yanında olsun sağlıkla♥️

Günaydın kızlar 🤍 İhtiyacı olan varsa siveno deterjan çok uygun bir fiyata düşmüş, daha iki gün önce yine indirimli güya 250'ye almıştım.

Hazır bu kadar inmişken sos stick ve sinek kovucu da aldım.

Eki Görüntüle 3502230
E bebek satıcılı alınca deterjan 4.5 litresi 396 oluyor 500 e %30 indirim ayrı yapıyor

Eklentiler

• IMG_1126.png
    IMG_1126.png
    170,1 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar merhaba annemler bende çok fazla bakamıyorum buralara doğuranlar bile olmuş aramızda inşallah hepimizin hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişlerimiz ❤️

Kan şekeri düşüklüğü yaşayan var mı aranızda? Kaç gündür ölçüyorum 50,60 civarlarında çıkıyor açlık şekerim. Halsizlik olunca anlıyorum. Tatlı vs yememe rağmen tokluk 100 civarı çıkıyor.
Geçen haftalarda açlık şekerim 95-105 arasıydı. Tokluk da 120-140 arası oluyordu.

Doğal deodorant isteyenlere şu rollon çok iyi. Bunda bile 100 tl indirim olmuş fazladan sinirim bozuldu herşey nasıl düştü bu kadar.
INCIA %100 Doğal Roll On Deodorant Kadınlar İçin Ter Kokusu Önleyici Lekesiz 50 ml X2 Adet
Bem senelerdir siveno kullaniyodum o da gizel ama bunu da begendim . Bi tane var stokta baska da alsammi diye dusunmuyor degilim .

X