Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Allah analı babalı büyütsün bebişin ve senin durumunun iyi olmasına çok sevindim inşallah en yakın zamanda küvözden de çıkar sağlıkla kucağına alırsın

Bu model değil de İşbir bobo benim de içimde kaldı almak istiyordum ama 7 Aralık bence bizim için geç olurdu Aralığı bekleyeceğini pek düşünmüyoruz
Ben montessori yatak için bobo aldım canım mağazada 1 ayı bulabilir dediler ama 2-3 gün sonra teslim ettiler. Sen anne yanı için mi düşünüyorsun?

Ayy bilmiyorum valla benim pek inat huyum yoktur hatta bence yaylarda pek yoktur sanki yükselenin nedir ondan kaynaklı olmasın? Benim yükselenim de yay
Ayy benim 2 numero burcu yay yükselen yay ayı yay. Ve asırı net bi cocuk 5 yasında olmasına ragmen, sınırları var kesinlikle esnetmez, ikna edemezsin asla kafasına yatmıyorsa, dediğim dedik bir cocuk. İnat mı bence inat

Çok teşekkür ederiz
Kayınvalidem 15'inden sonra bekliyorum ben bebeği içime doğuyor diyo, ay korkuttu beni yav en başından beri öyle diyo
Yok beeee çok erken bizim için, oha diyorum, aralıktan önce doğurmayız Allahın izniyle. 37-38. Haftaları görürüz çağırmasın o da 40 kere deyip

Çok çok geçmiş olsun bir mucize olmuş ve ikinizi hayata döndürmüşler, umarım bir mucize daha olur ve bebeğinde hiçbir hasar olmaz canım

Bütün hamilelik şirinliğim gitti gudubet bir şeye dönüştüm son kulvarda resmen. Cümle kurmaktan acizim sesli olarak kızlar Dolayısıyla birileriyle görüşüp sosyalleşemiyorum da. Arayanı bile açmıyorum ya türlü türlü bahanelerle. Her şeye bir sinir olma ve sinirden ağlama eğilimindeyim. Adet öncesi sevimsizliği yüklendi bana resmen

Hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah Ben ilk defa duydum plasentanın erken ayrılması durumunu hiçbir bilgim yok ama inşallah yoluna girer zamanla Yenidoğanlar çok güçlü oluyor, hastanede de gerekli tüm müdahaleler yapılacaktır. Allah yardımcısı olsun sizin de bebişin de güzel haberlerinizi alırız inşallah her geçen gün canım

Kızlar muhakkak kayısı hoşafı yapın içerisine de muhakkak çubuk tarçın atın . Evet sezaryen zor kolay diyemem ama eğer gaz çıkışı kolay oluyorsa mükemmelsin . Çok şükür ben daha ayağa kalkmadan gaz çıkışlarım başladı 3 kere de yürüdüm . Tuvalete de gittim . 2 saatte bir göğüsü uyarıyoruz maalesef çookk minik minik süt gelmeye çalışıyor . Ben pompa getirdim yanımda muhakkak koyun ama hastane de verdi . Hastanenin verdiği süper tabiki. Henüz kucağıma bile almadım bebişimi çok özledim umarım siz vaktinde sağlıkla kavuşursunuz. Hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim

Ya kafasına yatmayana ikna olmama durumu bende de var ama buna inat diyemeyiz sanki yaaa Bir şeyi oldurmak için çok çabalamak falan da var mesela bende ama buna da inat demiyorum ben Bu durumda inat anlayışım ne? Mesela bir yere gideceğim dedim eşim de diyelim istemiyor dedi ki gitme onun yerine bir hafta sonra şuraya gideriz olur, tamam Yani yapmak istediğimden, niyetimden daha makul olduğum her şeye ikna olurum

Baliklarim inatci oldugunu zannetmiyorum genelde kararsiz ve sulu gozludurler maalesef onlarda var bende. Benim inadimin sebebi bence karadenizli olmaktan geliyor
Kız o da olabilir. Bizim sınıfta trabzonlu bir kız vardı ufacık da bir şeydi bir yamandı bir yamandı görsen. Grup çalışması çoktu bölümde bu tuttururdu bir şeye hepimizi ikna edene kadar kendini parçalardı Out hadi daaa sen benimle birlik olursan ha bunlar zaten diretmez falan diye konuşurdu bir de çok sevimli bir şeydi ama ikna olurduk çoğunlukla

Ben montessori yatak için bobo aldım canım mağazada 1 ayı bulabilir dediler ama 2-3 gün sonra teslim ettiler. Sen anne yanı için mi düşünüyorsun?
Evet ama ben Çilek Odası’ndan almıştım canım bulabilseydim bobo alacaktım stoklarda yoktu bir ayı bulur gelmesi dediler bir daha kim gidecek gelecek falan dedik üşendik de biraz başka bir şey aldık işte

Bana da 10-15 aralık doğuyor diyip durdu geçen gün kuzenim, evet böyle şeyler söyle ki prematüre olsun dedim gıcık oldum artık sjfkskdk bir de benim bebe ocak başı görünüyor düşün.
Ocak başı bebek 10-15 aralıkta olur mu olur kız çok erken değil ki 37-38 hafta. Prematüre de sayılmaz teorik olarak sanki.

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Rabbim kucağına alıp bir an önce sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin. Senin plasenta durumu ne oldu aşağıda mıydı sezeryanda sorun yaşadın mı kanama veya yapışıklık durumu var mıydı.

Önemli olan sensin şuan senin sağlığın mama yesin önemli değil şekeri düşmesin yeter tez vakitte kucağına al inşallah moralini bozma elinde değil biliyorum muhakkak ama sütünü düşün gücünü topla

Ayyy bu mesajı okuyamayıp kaçırmış olsam üzülürmüşüm. Hap gibi anlatmışsınız maşallah Bez sayısını artırıyorum bebek için 8 tane almıştım. Kaşık biberon sipariş ettim kargo bebekten önce gelirse koyacağım onu da Kahve ve kayısı da unutmayalım Çok teşekkürler

Canım benimde öyle her gün düzenli sol kaşığımda illa bir sürüyor atıyor. Doktora sordum kendi nabzındır ya da hıçkırık tutuyor olabilir dedi

Oralarda bizi düşünüyorsun ❤ kalp kalp kalp

çok üzüldüm çok geçmiş olsun. olabilecek en sağlıklı şekilde bu süreci atlatırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…