Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Ben de giderim falan diyodum da korktum ya sonradan, enfeksiyon falan da zaten büyük risk ama ağrıdan acıdan kasılma olursa stresine girdim
Ben de bu konudan muzdaribim. Hangi yöntemle halletmeyi düşünüyorsunuz bu kıl tüy işini bir de ben bu perşembe 37 haftalığım artık bana çatı matı ne varsa bakacak. Halletmem lazım

Olur tabi canım ya hiç vermesen ne olur sanki. Ama bizim burada ameliyathane ekibine ve servisteki sağlıkçılara tatlı alınır öyle bir adet var.

Ayy bu u nasil kacirdim kizz ne ara dogurdun Allahim brnce kilosu gayet iyi senin sutunle daha da alir insallah minnos

Ayyy hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün gelmiş miniğiniz. Allah sağ salim evinize çıkmayı da nasip etsin

Bence de ben de gereksiz görüyorum çok. Yakın arkadaşlarımın hiçbirinin doğumuna gitmedim, şu influencerların videoları falan daral getiriyor bana kapıda 60 kişi bekliyor falan no no
Gözün ne süsü ne püsü görüyo zaten o halde kendini ve bebeğini düşünüyorsun. Öncesin de belki ay hoş gözüküyor diyorsun ama doğum anında ve sonrasın de süs ne çikolata ne şerbet yani benim de annemler dışında kimse olmayacak zaten hastane de ziyaret çok saçma doğum biraz özel olmalı bana göre

Kayısı cano, sezaryen sonrası tuvalete çıkmayı da kolaylaştırdığı için iyileşme daha hızlı oluyo diyolar

Hemşire şerbetsiz çalışamıyo muymuş yav çikolata yesin
Kimse senden şerbet beklemiyor emin ol, içinden gelen ikramlıklarını hazırlar bi güzel götürür misafirlerine ve hemşire hanımlara ikram eder , onlarda isterlerse kabul ederler. Gerek görmeyen de hiç ikramda bulunmaz tamamen sana kalmış

Ben de bu konudan muzdaribim. Hangi yöntemle halletmeyi düşünüyorsunuz bu kıl tüy işini bir de ben bu perşembe 37 haftalığım artık bana çatı matı ne varsa bakacak. Halletmem lazım
Jilet :/
Katılıyorum
Çikolata falan yaptırırsam götürürüm o da işte hemşireye falan vermek için yoksa biri geleceğinden değil. Bilmiyorum çok uzak geliyor o günler daha

Anneme de kvye de tembihlicem sanırım ben. Olabildiğince verin o yapsın. Sonra evde baş başa kalınca sudan çıkmış balık olmasın diye. Bence sen de söyleyebilirsin ya böyle ne olacak ki
Benim de ablamlar gelebilir bi 3 çocukla ev curcunaya dönüyor. Evde sadece 2 koltuk var şişme yataklarıyla gelcekler. Mecbur eşimin çalıştığı odada kalırlar oranın ortasını boş bıraktık. Eşim diyor banane gelmesinler ne diye geliyorlar 3 çocukla ben nasıl çalışcam diye bi ton söylendi. Kapıdan çıksa 5 dk mesafede 5 kafe var kafede çalışabilirsin dedim beni alakadar etmez. Eniştemle de araları çok iyidir halbuki. Aşırı gerildim ama takmıcam artık. Hep böyle zamanlarda saçma sapan sorun çıkartıyor. İnşallah lohusa zamanı kocamı dövmem.

Ay kaç kişi gelecekler yani

Hoşgelmiş minnoş Gözünüz aydın canım

Ağda . Haftaya ağdacıma gidicem. Zaten benim çok yok lazere gittim zamanında. Kalanı içinde haftaya (37.haftama girmiş olucam) ağda yaptırıcam.

Jilet :/

Katılıyorum

Çikolata falan yaptırırsam götürürüm o da işte hemşireye falan vermek için yoksa biri geleceğinden değil. Bilmiyorum çok uzak geliyor o günler daha
çok uzak gibi ama çok az kalmış gibi bi yandan her an her şey olabilir ben çikolatayı kendi ailem ve arkadaşlarım için yaptırdım. Doktor ve hemşirelerimiz için de baklava yaptıracak eşim tabiki öyle bi gereklilik yok ama içimizden öyle geldi teşekkür niyetine, kaç muayenedir çok emekleri oldu bize

Oğluşum doğacak kuzeniyle birlikte resimler de çekilecek inşallah sünnet olup maşallahlar da takacak ay isimli şeyler beni aşırı heyecanlandırıyor ya erkek anası olarak ne kadar süsleyebilirsem o kadar süslüyorum oğlumu saygılar

Kızlar bende oda süslemeyi düşünmüyordum ama sonra doğum yapacağım hastanenin doğum katına çıktım baktım herkesin odasının kapısında süsler bebek isimleri balonlar filan. Sonra biraz araştırdım organizatör tutmak çok pahalı geldi birde gereksiz gördüm o kadar abartıyı. Tuhafiyeden 6 metre pembe tül aldım kapı için trendyoldan balon standı pembe balonlar filan aldım son olarak bebek ismi yazan bir kapı süsü hazırladım malzemeleri tuhafiyeden alıp. Eşime tarif ettim nasıl yapacağını ben iyi olursam ben süsleyeceğim kapıyı girişi filan hem vakit geçer diye düşündüm. Ama doğum bu belli olmaz acil bir şekilde gerçekleşirse eşim süsleyecek çikolata ikramı için şuan bir planım yok gelen giden çok istemiyorum o yüzden almasam da olur gibi geliyor sonra yenmese bile eve götürürüm orda durur gibi geldi belki alırım onura.
Şerbet için de ben 4-5 yıl önce medipolde yaptım doğumu orada bana bir sürahi şerbet getirdi görevliler. Şimdi bu prosedür devam ediyorsa süper zaten. Ama devam etmiyorsa bende dut kayısı üzüm hoşafı yapıp götüreceğim. Bazen hastane kontrolüne giderken insanların elinde 5 litrelik şişede görüyorum belki öyle koyarım belki sadece kendim için koyarım bakıcaz.

Ay çok çok teşekkürler ya, çok iyi oldu bu. Çok düşüncelisin spinal anestezi nasıldı rahat mıydı, ben biraz korkuyorum ondan
İnşallah kızınla çok güzel bir ömrün olur.
O konuda biraz ağrım oldu açıkçası ameliyat sırasında ama ağrım olduğu söyleyince bir sakinleştirici yapıldı, ve bebişi görüyor olmak çok güzel çok özel bir andı. Sonrasında kendine gelmek de çok rahat zaten hep uyanık olmanın verdiği enerji var, üşüme hissi geçince herşey daha rahat. Öyle bir zor ağrı asla hissetmedim ilk adımı atınca ohh herşey zaten daha rahat ve kolay geçip gidiyor.

İdrarda yine enfeksiyon çıktı bende delircem artık ha öff. 40 çıkmış bu sefer, +++ çıkmış bi de lökosit. Hemoglobin olarak eritrosit de çıkmış bu idrarda kan demek değil miydi?

Çocukla babanın bağ kurmasına izin vermemenin uzun dönemli sonuçları hiç hoş değil bence. İlk günden temas etmelerine, babanın sorumluluk üstlenmesine alan açılmalı. Sonra çocuk 5 yaşına geliyor hala babasıyla baş başa zaman geçirmek istemiyor, baba aile olmaktan ne anlıyor Allah bilir çünkü deneyimleyemiyor, anne ortamda baba varken bile tek ilgi veren konumunda olmaktan bunalıyor.

İdrarda yine enfeksiyon çıktı bende delircem artık ha öff. 40 çıkmış bu sefer, +++ çıkmış bi de lökosit. Hemoglobin olarak eritrosit de çıkmış bu idrarda kan demek

Geçmiş olsun onu bilmiyorum da bende 63 çıkıp bir şey yok demişlerdi. Bu sefer bende de 42 çıkmış. Ama başka +lar da var. Sorucam yarın. Sinirim bozuldu benim de son 2- 2,5 haftam kaldı çünkü

İdrarda yine enfeksiyon çıktı bende delircem artık ha öff. 40 çıkmış bu sefer, +++ çıkmış bi de lökosit. Hemoglobin olarak eritrosit de çıkmış bu idrarda kan demek değil miydi?
Kız sen suyu mu az içiyon acaba niye bu kadar ürüyor sende bu bakteriler şuan içtiğinin üzerine bir litre ekstra ekle sen için iyice temizlensin mahvoldun sende bu enfeksiyondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…