- 10 Eylül 2020
- 1.460
- 1.252
onu yapma hamilelikte onerilmiyor cok kimyasal tam vajina bolgesine yapma bence gormeden de olsa jiletle alman daha iyi elinle kontrol edersin alinmamis bolge kaldi mi diye ben o sekilde yapiyorum oldugu kadarJileti son 2 sseferdir beceremiyorum yagöbek büyüdükçe maalesef. Tüy dökücü krem deniycem bir de onunla nasıl yapıcam bakalım
Sancım çıktı zaten bebek gelmek istiyordu sonradan ben uyumadan gitmiştim finalde uyuyakaldım ntsde ben uyurken o da uyudu mu naptı sancı düşük çıktı ama şuan resmen kaburgam kırılcak ağrım var doktor bu sancı ve açılmayla dinlenerek geçir ortalarda dolanma dedi ☺ işte farklı bir durum olmazsa 1 hafta daha dayanıcamGeçmiş olsun canım. E peki ağrının sebebi neymis o zaman?
Senin ve bebeğin için en iyisi olsun canımSancım çıktı zaten bebek gelmek istiyordu sonradan ben uyumadan gitmiştim finalde uyuyakaldım ntsde ben uyurken o da uyudu mu naptı sancı düşük çıktı ama şuan resmen kaburgam kırılcak ağrım var doktor bu sancı ve açılmayla dinlenerek geçir ortalarda dolanma dedi ☺ işte farklı bir durum olmazsa 1 hafta daha dayanıcam
Benim kollarım mı çok uzun bilmiyorum ama aynaya bakarak yapmayı denedin mi hiç?Jileti son 2 sseferdir beceremiyorum yagöbek büyüdükçe maalesef. Tüy dökücü krem deniycem bir de onunla nasıl yapıcam bakalım
Bugün gülerken sancım 100 çıktıSenin ve bebeğin için en iyisi olsun canımYanına gelip sana destek olacak birileri varsa yataktan bile çıkma, güzelce dinlen Açarsın komik videolar, biraz ruh halini de toparlarsın Çok geçmiş olsun tekrar
Canım ben boy aynasının karşısına sandalye koyuyorum havlu seriyorum. Ayna karşısında o şekilde alıyorum. En rahat öyle alabiliyorum. İstersen bir de bu şekilde dene. Ben doktora tüy dökücü kremi sordum kimyasal içerdiği için önermiyorum dedi.Jileti son 2 sseferdir beceremiyorum yagöbek büyüdükçe maalesef. Tüy dökücü krem deniycem bir de onunla nasıl yapıcam bakalım
Her işte bir hayır var diye düşünmek lazım işte. Belki bu yaşadıkların ve hastane, doktor değiştirmen sizin için daha iyi olacak, buna sebep oldu. Bu durum içini biraz rahatlatmış olmalıBugün gülerken sancım 100 çıktıdedim aha heralde geliyor korktum yani hafta olarak ultrasonda 36 gözüküyor doktor sağolsun daha ilgili hastane daha güzel ataköy medicana haatanesine gittim moral verdiler en azından. Diğer hastaneye gitseydim beni direk doğuma alırlardı
Canım ben de dün gece acile gittim sancılarım 40-70 arası gidip geldi. 1 saat 20 dk falan nstye bağladılar. 15dkda bir sancı çıkıyordu ve bir ara bebek toplandı karnım sertleşti o sırada 3-4 dk boyunca hep yüksekti sancı. Ama doktor haftana göre normal dedi. Sancılar 5dk da bir olmaya başlarsa o zaman gelirsin dedi yatış vermedi. Sanırım artık ara ara yoklayacak bizi bu sancılarBugün gülerken sancım 100 çıktıdedim aha heralde geliyor korktum yani hafta olarak ultrasonda 36 gözüküyor doktor sağolsun daha ilgili hastane daha güzel ataköy medicana haatanesine gittim moral verdiler en azından. Diğer hastaneye gitseydim beni direk doğuma alırlardı
Aynı tepsiden bende de var pişti oldukŞöyle bir tepsiye koyarım hediyelikleri çikolata yanına açarım kime yetmiyor yeter şekeri düşen çikolata yesin
Ben de çok şanslı hissettim kendimi bu konuda her zamanÜç kız kardeş tanıdıklarıma o kadar imrenirdim ki hep, sizinki de öyleymiş, ne güzelben kız kardeşim olmasını çok isterdim, anneme yalvarırdım hatta ama kısmet değilmiş
E annene sormadın mı, hayırdır anne bir terslik mi oldu bu defa haziran'da doğurdun diye
Aaa sen de mi yaysınYaylarda inat yokmusen beni hic tanimamissin
Offf benim bir yanım 39u görsün erken gelmesin diye can atıyor diğer tarafım yarın doğsa rahat edecekmiş gibi bir moddavalla ben 37. hafta gibi tum tuslara basicam insallah :) yuruyus sicak kuvet hurma ananas merdiven inip cikma cinsel munasebetO zamandan once gelirse ne ala, yoksa bu haftasonunu da atlatayim 36. hafta oluyorum, yavastan kolaylastirma hareketlerine basliyorum :)
2 gün az içsem belli ediyor bende maalesef. Hemen idrarda yanma falan oluyor.içebildiğim kısmı az işte maalesef dnfm az zorlamam lazım kendimi son birkaç gündür 1.5 lt anca içebiliyorumtatlıyı falan da kesince susatacak bi şey olmuyor ondan herhalde (benim her şeyi çikolataya bağlama hızım)
Bana da ağda yolları göründü o zamanBende 37 de çatı muayenesi zamanı gitmeyi düşünüyorum ağdaya mecbur artık. Birşey olsa da doğum yaklaşmış nasıl olsa düşüncesi ile. Son ikidir zor yapıyorum alttan muayene yapmadığı içim idare ettim. Çatı muayenesi zamanı mecbur artık midesi bulanmasın kadının
Teşekkür ederim bunu söylediğiniz iyi oldu. BilmiyordumTüy dökücü önerilmez gibi geldi bana öncesinde bi danışın isterseniz
Ay grubun ilk bebisi doğdu mu yani şimdiKızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmişkızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Önerilmiyormuş canım bilmiyordum. Teşekkür ederim. Ağdaya gideyim en iyisi. Beceremiycem kendi başımaonu yapma hamilelikte onerilmiyor cok kimyasal tam vajina bolgesine yapma bence gormeden de olsa jiletle alman daha iyi elinle kontrol edersin alinmamis bolge kaldi mi diye ben o sekilde yapiyorum oldugu kadar
Benim de annem kalcak da teyzemler de gelir gider duramazlar ben de engel olmicam kimseye kamp kurcak degillerKız ben dedim valla, teyzemler gelmek istedi normalde çok yakınızdır ama açıkça söyledim. Ben hastanede annemi istiyorum bir tek bunalırım ruh halime güvenemiyorum dedim. Peki dediler hdjdjdjd
Benim kollarım mı çok uzun bilmiyorum ama aynaya bakarak yapmayı denedin mi hiç?
Teşekkürler canlarCanım ben boy aynasının karşısına sandalye koyuyorum havlu seriyorum. Ayna karşısında o şekilde alıyorum. En rahat öyle alabiliyorum. İstersen bir de bu şekilde dene. Ben doktora tüy dökücü kremi sordum kimyasal içerdiği için önermiyorum dedi.
2.derecede kim var jfjdjd bizimkiler o kadar iç içe ki herkes 1. derece gibiTeyze 1. Derece mi kız 3.derece djgkg benim akrabam yok hiç ama eşimin akrabalarına gelme dedirtcem ya mlsf
AyyKızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmişkızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor