- 10 Eylül 2020
- 1.460
- 1.251
sanmam canim ben sezaryen oldum ilkinde hic vajinal muayene yapilmadi bana o zamanBenim de sezaryen olacak ama ilk gebelik yine de bakar mı acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanmam canim ben sezaryen oldum ilkinde hic vajinal muayene yapilmadi bana o zamanBenim de sezaryen olacak ama ilk gebelik yine de bakar mı acep
Geçen hafta sonu bebek hareket etmiyor diye ağlaya ağlaya acile gittim. İçime öyle bir suçluluk oturdu ki ağlamaktan doktorla konuşamadım bile. Onu bir mesaj olarak aldım, doktor da fazla aktivite yapmıyoruz bu aşamada diye uyardı zaten ve artık her şeyi koştura koştura yapmıyorum, şekerim çıkmasın diye deli dürtmüş gibi yürümüyorum ve gerçekten kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Hareketlilik iyi, güzel ama dozunu bilenlere Evi de saldım artık, olmuyor çünkü. Mutfağa da tabure koydum yemek yaparken falan birkaç dakika bile olsa oturuyorum.evet haklisin canim, ben aslinda en cok cocugumun dogumgununde yoruldum, ne kadar esim isleri ustlense de evi susledik ayakta kaldim, bahcede mangal yaptik cocuklara etleri hazirladi mangalin basindaydi esim ama ben de hizmet ettim cocuklara yedirmek icin. ayakta kaldim aslinda o gun ve sonrasi agrim olmustu bebis asagi inmisti cok ama simdi iyiyim dinlenince ustunden zaman gecince.
senin nasil gidiyor hersey?
Bakmaz anam, erken doğum sancı vs yoksa sezaryen kesinse endişelenme hiçBenim de sezaryen olacak ama ilk gebelik yine de bakar mı acep
He amaaan saldım o zaman orman gibi gezcemBakmaz anam, erken doğum sancı vs yoksa sezaryen kesinse endişelenme hiç
gun boyu hic mi hareket etmemisti? Oglum iyi aslinda atesi yok bir tek cumartesi atesi vardi yine de pazar aksami goturduk bogazim agriyor deyince, doktor da antibiyotik verdi. kararsiz kaldim ates gecti bogazi kirmizi aciyor antibiyotik versem mi beklesem mi biraz diye. krese gonderdim erken alicam. keyfi yerinde ama yemek konusunda mizmiz bogazindan sanirimGeçen hafta sonu bebek hareket etmiyor diye ağlaya ağlaya acile gittim. İçime öyle bir suçluluk oturdu ki ağlamaktan doktorla konuşamadım bile. Onu bir mesaj olarak aldım ve artık her şeyi koştura koştura yapmıyorum, şekerim çıkmasın diye deli dürtmüş gibi yürümüyorum ve gerçekten kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Hareketlilik iyi, güzel ama dozunu bilenlere Evi de saldım artık, olmuyor çünkü. Mutfağa da tabure koydum yemek yaparken falan birkaç dakika bile olsa oturuyorum.
Oğlun nasıl oldu?
Yav sakat kaldım ben de geçen gün alayım derken iki gün belim ağrıdı. 37-38de falan bi ağdaya mı gitsem diyorum ama çekiniyorum bi yandan da enfeksiyon kasılma vs olur diye, normal doğum istediğim için benim ekstra dikkat etmem lazım galibaHe amaaan saldım o zaman orman gibi gezcem
Valla kuzum gecen hafta gittimde bakdi bana 34+1de nst icin yukari yolladi orda nobetci doktor beni direk catala aldi bende srtik zaten son zmnlar surekli temizlenip gidiyorum muayneye sen bilirsin yinede ama tedbirli olmak iyidir artikHe amaaan saldım o zaman orman gibi gezcem
Evet evet bence deben de bebomunkileri organizere koyucam kendiminkileri tatile gider gibi koycam işte annem olacak zaten o bizi derleyip toparlar diye düşünüyorum. Organizerler de sadece hemşireye derli toplu vermek için kullanışlı.
Ben de giderim falan diyodum da korktum ya sonradan, enfeksiyon falan da zaten büyük risk ama ağrıdan acıdan kasılma olursa stresine girdimYav sakat kaldım ben de geçen gün alayım derken iki gün belim ağrıdı. 37-38de falan bi ağdaya mı gitsem diyorum ama çekiniyorum bi yandan da enfeksiyon kasılma vs olur diye, normal doğum istediğim için benim ekstra dikkat etmem lazım galiba
Ya bilmiyorum o tarz şeyleri yapar mısın ama annem kardeşime antibiyotik vermemek için soğan sarımsaktan bi ilaç yapıyordu. 1 gün içiriliyor baya toparlanıyordu. Hatta ablamın antibiyotiğe alerjisi var kolay kolay içemez o da kendisine hep o ilacı yapar.gun boyu hic mi hareket etmemisti? Oglum iyi aslinda atesi yok bir tek cumartesi atesi vardi yine de pazar aksami goturduk bogazim agriyor deyince, doktor da antibiyotik verdi. kararsiz kaldim ates gecti bogazi kirmizi aciyor antibiyotik versem mi beklesem mi biraz diye. krese gonderdim erken alicam. keyfi yerinde ama yemek konusunda mizmiz bogazindan sanirim
Gece de pek hareket hissetmemiştim ve gündüz de hareket hissedememistim evet. Neyse, çok şükür geçti gitti, Allah hepimizi ve yavrularımızı korusungun boyu hic mi hareket etmemisti? Oglum iyi aslinda atesi yok bir tek cumartesi atesi vardi yine de pazar aksami goturduk bogazim agriyor deyince, doktor da antibiyotik verdi. kararsiz kaldim ates gecti bogazi kirmizi aciyor antibiyotik versem mi beklesem mi biraz diye. krese gonderdim erken alicam. keyfi yerinde ama yemek konusunda mizmiz bogazindan sanirim
ben de bi tane elbise gibi aldım bi tane pijama gibi aldım 3 tane külot ne olur ne olmaz. bi sütyen çorap terlik alıcam. hastane çok sıcak diye hırka falan almicam geçen 5 saat yatırdılar çatlayacaktım sıcaktan.Ben bi pijamalı takım bi de elbise gibi olan bi takım aldım yanıma bi tane daha alcaz mı sen ne aldın
Bi doktora sorayım, epilasyonluyum ama ala ala arttı emaaaaannn şu halimizle kıl tüy düşünüyoz bi deBen de giderim falan diyodum da korktum ya sonradan, enfeksiyon falan da zaten büyük risk ama ağrıdan acıdan kasılma olursa stresine girdim
4 yasinda kucuk olunca herseye bir tepkili pastil vereyim desem yok yok diyip duracak. yemek verince bogazim agriyor diyor ama cikolata ver diyor ornegin, isine ne gelirse. bakicam aksam durumuna gore. icse ilik limon bal karisimi cay yaparim da nerdee kendi ne istiyorsa oGece de pek hareket hissetmemiştim ve gündüz de hareket hissedememistim evet. Neyse, çok şükür geçti gitti, Allah hepimizi ve yavrularımızı korusun
Aa çok geçmiş olsun, dediğin gibi boğazı acıyor demek ki pastil falan işe yaramaz mı?
Nst de sancı çıkarsa bakar tarihi belirlemek için. Yani bi bulgu lazım yoksa bakmaz gibiBenim de sezaryen olacak ama ilk gebelik yine de bakar mı acep
ben yaparim da bu yas grubu, 4 yas, laf anlamiyor, ya da benimki boyle simarikliktan bilmiyorum. Immumol diye bagisiklik guclendirici takviye var onu verdim sabah o da cilekli diye tadi tamam dedi. yoksa ver cikolata yesin ama corba vereyim desen kendini yerlere atar bogazim aciyor diye. tavuk sulu tarhana yapicam ona bakalim ama yook diye bagrincak bogazim aciyor durumunu da one surer kesin :)Ya bilmiyorum o tarz şeyleri yapar mısın ama annem kardeşime antibiyotik vermemek için soğan sarımsaktan bi ilaç yapıyordu. 1 gün içiriliyor baya toparlanıyordu. Hatta ablamın antibiyotiğe alerjisi var kolay kolay içemez o da kendisine hep o ilacı yapar.
Yapmak isteyen çocuklu anneler için yazayım en azından belki faydası olur biz çevremize de çok öneriyoruz faydasını gördüğümüz için.
1 bardak süte 2 soğan 4 sarımsağı iri şekilde doğrayıp kaynatıyoruz. Yumuşayınca içindekiler süzüyoruz. Ilıdıktan sonra bal ekleyip tatlandırıyoruz. Saatte 1 yemek kaşığı içebildiği kadar gün içinde içirilip geri kalan dökülüyor. 1 günlük sadece bir ilaç mı desem takviye mi desem öyle bişey
Ay evet öyle şeyler vardı dimi kardeşim bir hafta boyunca iğne olmuştu. O zamandan sonra kendisi derdi anne hadi yap içicem diye doktor fobisi vardı çocukta doktora gitmesin de ne içirilirse içirilsinben yaparim da bu yas grubu, 4 yas, laf anlamiyor, ya da benimki boyle simarikliktan bilmiyorum. Immumol diye bagisiklik guclendirici takviye var onu verdim sabah o da cilekli diye tadi tamam dedi. yoksa ver cikolata yesin ama corba vereyim desen kendini yerlere atar bogazim aciyor diye. tavuk sulu tarhana yapicam ona bakalim ama yook diye bagrincak bogazim aciyor durumunu da one surer kesin :)
Aynen aynen Aaaa doğru siz de erken doğmuşsunuzdur Siz de minik miniksinizdir o zaman kız. Çift yumurta ikizi misiniz?benimki de babasına benzese sukunet ve sabırla 43ü görürdük ksdfsdksjd ama acelesinden ve tez canlılığından habire sancı çıkıyo. biz ikiz olduğumuzdan zaten erken doğmuşuz kardeşim hep der "Bu bana erkenden hadi gidiyoruz demiştir ben de sormadan gitmişimdir peşinden. Ondan erken doğmuşuzdur." aynı o hesap benimkinin de.
Anacım eskiden çocuklar anaları ne verse içiyordu, şimdi o iş öyle değilYa bilmiyorum o tarz şeyleri yapar mısın ama annem kardeşime antibiyotik vermemek için soğan sarımsaktan bi ilaç yapıyordu. 1 gün içiriliyor baya toparlanıyordu. Hatta ablamın antibiyotiğe alerjisi var kolay kolay içemez o da kendisine hep o ilacı yapar.
Yapmak isteyen çocuklu anneler için yazayım en azından belki faydası olur biz çevremize de çok öneriyoruz faydasını gördüğümüz için.
1 bardak süte 2 soğan 4 sarımsağı iri şekilde doğrayıp kaynatıyoruz. Yumuşayınca içindekiler süzüyoruz. Ilıdıktan sonra bal ekleyip tatlandırıyoruz. Saatte 1 yemek kaşığı içebildiği kadar gün içinde içirilip geri kalan dökülüyor. 1 günlük sadece bir ilaç mı desem takviye mi desem öyle bişey
Yemek verme çikolata ver Şımarıklık ya da yaşla alakalı değil bence, bizim evde de durumlar benzer. Sadece şimdi çocukların istediklerini ve istemediklerini ifade etmeye daha çok imkanları var ve ebeveyn için zaman zaman zor olsa da iyi bir şey. Kendi çocukluğunla karşılaştırıp da hirslanma boşuna4 yasinda kucuk olunca herseye bir tepkili pastil vereyim desem yok yok diyip duracak. yemek verince bogazim agriyor diyor ama cikolata ver diyor ornegin, isine ne gelirse. bakicam aksam durumuna gore. icse ilik limon bal karisimi cay yaparim da nerdee kendi ne istiyorsa o
Yok yok bi de diger kasiktan aldim anacim gcen haftaAşko senin aldığın püre için gibi zaten, sıkıyosun şişeyi vs